Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CIP Superuser på Arinco

CIP Superuser - Arinco

Er du personen der kan finde nålen i høstakken?

Kan du analysere dig frem til optimerings- og forbedringspotentialer på Arincos mange forskelligartede CIP systemer? Og har du evnerne og lysten til, at udfordre systemer og rutiner på et sagligt og velfunderet grundlag? Så er du måske Arincos nye CIP Superuser.

Du får en alsidig hverdag, hvor du på egen hånd og i tæt samarbejde med kollegaer i produktionen får til opgave at sikre konstant fokus på fremdrift og resultatskabelse med CIP-optimeringer, spildevandsreduktion og vandbesparelsesprojekter på tværs af alle afdelinger på Arinco.

Vær primus motor og udviklingsagent for optimeringer

Som Arinco CIP superuser sikrer du konstant fokus og fremdrift i arbejdet med optimeringer og udvikling af nye CIP løsninger. Nedenstående liste skitserer nogle af de aktiviteter du vil blive sat i spidsen for:

  • Reduktion i vandforbrug

  • Optimering af CIP recepter

  • Optimal recirkuleringstid for kemikalier (reduktion i tidsforbrug)

  • Reduktion i spildevandsudledninger til rensningsanlæg

  • Ændringsstyring og risikovurdering

  • Fejlfinding via overvågningssystemer

  • Optimal anvendelse af 3DTrazar

  • Hygiejne parametre

  • etc.

Analytisk, systematisk og udadvendt

Du besidder en solid erhvervsmæssig erfaring med procesteknik og har et indgående kendskab til CIP systemer og løsninger. Du kan, med baggrund i din erfaring, gennemskue proces-flow og styringssystemer og herigennem spotte potentialer for optimeringer.

Dit kendskab til proces og kemi gør dig til en god sparringspartner for kollegaer på Arinco samt vores leverandører og samarbejdspartnere, herunder Ecolab og Bactoforce.

Det er vigtigt, at du besidder et godt overblik og har en analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde samt gåpåmod til at skabe løsninger med øje for kvalitet og respekt for vores sårbare forbrugere.

Du får en bred kontaktflade, så du får også brug for dine stærke kommunikationsevner og gode samarbejdsevner.
 

Ansøgning og kontakt

Hvis du har interesse for stillingen så send en skreven ansøgning til Senior Production Manager Nicolai Møller-Jensen senest søndag den 5. juli 2020 (nimol@arlafoods.com).

COVID-19 Notice: We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes for most of our recruitments to enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.