Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Civilstyrelsen i Viborg søger datastærk studentermedhjælper

Civilstyrelsen søger en studentermedhjælper til staben. Vi tilbyder et studierelevant job i et spændende og fagligt stærkt miljø, hvor opgaverne er mange og alsidige. Vi lægger vægt på, at opgaveløsningen er af høj kvalitet og at den leveres til tiden. Som student vil du få et indgående kendskab til centraladministrationens arbejde samt den politiske beslutningsproces og styring. Derudover vil du blive tæt inddraget i løsningen af de centrale opgaver.

Primære arbejdsopgaver

Civilstyrelsen har i foråret igangsat en større forandringsproces som led i modernisering af Civilstyrelsen. Vi har ændret vores organisering for at skabe fundamentet for optimering af driften og en bedre anvendelse af de samlede medarbejderressourcer. Endvidere har vi designet en ny drifts- og målstyring i hele styrelsen.

Du får til opgave at være med til at forbedre vores databehandling. Det vil ske i samarbejde med det øvrige team i staben.

Vi har ligeledes fokus på at optimere vores processer, og du vil derfor komme til at arbejde med at optimere processer igennem bedre databehandling og optimering af interfaces mellem vores systemer.

Sideløbende med data og procesarbejdet har vi også fokus på at forbedre vores ledelsesrapportering igennem BI værktøjer og via aktivitetsdatabaser, som vores årshjul beror på.

Kvalifikationer

Vi søger en datastærk profil, og du skal derfor have erfaring med at arbejde med data via kodning, gerne SQL/DAX. Du skal have et stort drive, evner til at samarbejde og et ønske om at gøre en forskel. Har du endvidere erfaring med databaseprogrammering vil det være en fordel. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring eller interesse for at arbejde med visualisering af data igennem BI.

Vi forstiller os, at du eksempelvis studerer statskundskab, økonomi, matematik-økonomi, erhvervsøkonomi, datalogi, forsikringsmatematik eller lignende. Vi forventer, at du har:

  • Stærke faglige kompetencer og interesse for behandling og præsentation af data.
  • Skarp analytisk sans og er detaljeorienteret.
  • Gode evner til at formidle problemstillinger og løsninger i et klart og tydeligt sprog – både mundtligt og skriftligt.
  • Gode samarbejdsevner.
  • Erfaring med programmerne Microsoft Power BI og Access.
  • Erfaring med programmering i SQL og DAX.
Løn og ansættelsesvilkår

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil udgøre 15 timer. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Toldboden 2, 8800 Viborg.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Om os

Civilstyrelsen hører under Justitsministeriets område, og styrelsen varetager navnlig juridisk sagsbehandling af f.eks. sager om fonde og fri proces. Civilstyrelsen yder desuden sekretariatsbetjening til Erstatningsnævnet, Retslægerådet, Rådet for Offerfonden og Indsamlingsnævnet. Civilstyrelsen er også ansvarlig for udgivelsen af Lovtidende og Statstidende og for driften af statens juridiske online informationssystem retsinformation.dk. Civilstyrelsens medarbejdere er hovedsagelig jurister og kontorfunktionærer. Du kan læse mere om Civilstyrelsen på www.civilstyrelsen.dk.

Yderligere oplysninger og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Thomas Thidemann på telefon 25331454.

Stillingen søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere.

Ansøgningerne skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 16. februar 2020.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.