Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Civilstyrelsen søger projektorienteret specialkonsulent/chefkonsulent til staben

Civilstyrelsen hører under Justitsministeriets område, og styrelsen varetager navnlig juridisk sagsbehandling i f.eks. sager om fri proces og fonde. Civilstyrelsen yder desuden sekretariats­betjening af Erstatningsnævnet, Retslægerådet, Rådet for Offerfonden og Indsamlingsnævnet. Endelig er Civilstyrelsen ansvarlig for udgivelsen af Lovtidende og Statstidende og for driften af statens juridiske online informationssystem retsinformation.dk. Du kan læse mere om Civilstyrelsen på www.civilstyrelsen.dk.
 
Civilstyrelsens stab varetager en række tværgående opgaver, herunder økonomi, HR-opgaver, it og ledelsesstøtte.  
 
Dine primære arbejdsopgaver
 
Du vil skulle være tovholder på tværgående projekter og analyser eksempelvis som led i opfølgning på mål- og resultatplan og digitaliseringstiltag. Optimering af forretningsgange for sagsbehandling i de enkelte kontorer/sekretariater og på tværs af styrelsen vil være omdrejningspunktet for din tovholderfunktion.
 
Afhængigt af dine kvalifikationer og erfaringer samt behovet i huset, vil der komme andre opgaver til af samme karakter som led i dit bidrag til styrelsens samlede opgavevaretagelse.
 
Dine kvalifikationer
 
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som f.eks. cand. oecon., cand. polit., cand.scient. pol. eller cand.merc., og nogle års erfaring i en lignende funktion fra en større organisation.
 
Du er analytisk og metodisk stærk og kan gennemskue de komplekse sammenhænge mellem ressourcer, mål og det enkelte kontors performance. Du kan professionelt, sikkert og på fagligt højt niveau sparre med og formidle til medarbejdere og ledere på alle niveauer.
 
Indplacering sker som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængigt af kvalifikationer og i henhold til overenskomst for akademikere i staten.  Arbejdsstedet er Toldboden 2, 2., 8800 Viborg.
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt.
 
Yderligere oplysninger og ansøgning
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Thomas Thidemann på telefon 72 68 82 11.
 
Stillingen søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere. Ansøgningen, der skal vedlægges CV, eksamensbeviser og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere gerne med beskrivelse af gennemførte projekter og opnåede resultater, skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 26. februar 2018 kl. 15.00.  
 
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her