Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Client Manager

VIL DU BESTEMME DIN EGEN LØN?

AWORK leverer online markedsføring webløsninger og hjælper til dagligt virksomheder i Danmark og udlandet, med at nå deres omsætningsmål, øge kundestrømmen og meget mere. Det er her du kommer ind i billedet!

 Vi mangler dig som kan formidle dette budskab, sådan at potentielle kunder forvandles til kunder.

 

Er du en farmer eller en hunter?

En farmer kan godt lide at pleje sine nuværende kunder – og det er en god ting, fordi det betyder tilfredse kunder. Men for at være sælger hos AWORK skal du også i høj grad være en ‘hunter’. Det fede med at være sælger er, at du selv strukturerer din egen hverdag og opbygger din kundeportefølje, som kræver at du har en indre hunter.

 

Du bliver del af et team, som har en høj grad af et hunter gen, godt krydret med et farmer gen. Du får derfor en grundig oplæring fra vores øvrige sælgere, som sikrer dig succes i jobbet. Dette kræver blandt andet meget viden om online markedsføring og dette kommer du til at vide alt om.

 

Hvordan belønnes en hunter?

Hos AWORK arbejder også flere farmers, som elsker at dele gulerødder ud til hunterne. Dette betyder at du selv bestemmer din løn med branchens højeste provisionssats, hvor du også er sikret med en fast grundløn. Dertil bliver du også motiveret til at yde en indsats med gode konkurrencer

KravVores forventninger til dig er, at du er udadvendt og ikke lader dig slå ud af et nej. Det er en fordel, hvis du har  erfaring med salg, men ikke et krav. Har du erfaring med salg, er det et krav, at du fremviser din erfaring samt  resultater fra tidligere salgsstilling(er). 

FordeleFor at sikre din succes, giver vi dig:

  • Frihed under ansvar.
  • Du strukturerer selv din arbejdsdag, med opkald til nye kunder og besøg hos potentielle kunder.
  • Vi sikrer en god start på mødet, med sparring, de rigtige værktøjer og en fed bil, så du kan ankomme med stil.
  • Du får både en salgsuddannelse og en grundig uddannelse i vores produkter, sådan at du har de bedste forudsætninger for, at danne potentielle kunder til kunder.
  • Hver dag får du frokost, kaffe og frugt, som du nyder sammen med dine energiske og søde kollegaer. Vi har en uformel tone og er både kolleger og venner. Over frokosten snakker vi om løst, fast og hvad sjovt vi skal finde på til vores næste arrangement.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.