Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Client Service Director

Er du vores nye Client Service Director med potentiale til at blive Head of Sales?

Vi leder lige nu efter vores næste nye kollega, som på sigt skal være med til at lede hele salgsafdelingen for os her i Ackermann.

Du er typen der er drevet af at skabe gode salgsresultater - både alene men især også gennem andre. Du har sikkert også noget ledelseserfaring eller ambitioner om at udvikle dine ledelseskompetencer, så du på sigt kan indtræde i den utrolig vigtige rolle som Head of Sales i forretningen. Og så synes du, at det lyder for fedt at møde ind på en arbejdsplads, der vokser sig større for hver dag og at blive en del af et ungt team af ambitiøse og ansvarsbevidste specialister.

Om jobbet
Med reference til virksomhedens COO & Partner, vil du som Client Service Director indgå som kommerciel medarbejder i Ackermann. Efter en solid oplæring vil du få ansvar for din egen pipeline, håndtering af inbound henvendelser, udarbejdelse af kundestrategier og tilbud, outreach til virksomheder du selv udvælger, løbende dialog og rapportering til egne accounts.

Det vil altså sige at, du kommer til at arbejde med;

 • Håndtering af inbound henvendelser fra virksomheder (både danske og internationale), som søger ekspertrådgivning og konsulenthjælp til opbygning af e-mailmarketing set-ups.
 • Udarbejde potentialeanalyser til inbound henvendelser på baggrund af vores interne og gennemtestede analyse framework og telefonisk gennemgang af disse.
 • Outreach til kvalificerede virksomheder
 • Udformning af tilbud og udarbejdelse af strategiforslag og pitches
 • Forhandling og løbende dialog i salgsprocesser med alt fra top 500 virksomheder til startups.
 • Account-opfølgning for eksisterende kunder?
 • På sigt vil du få personaleansvar og lede et salgsteam

?Om dig
Vi er et kontor, der hylder forskellighed og derfor ønsker vi heller ikke at skrive en lang liste med krav til, hvordan du skal være for at passe ind. Vores erfaring fortæller os dog alligevel, at du har store chancer for at lykkes i stillingen og passe ind i vores kultur, hvis du:

 • Minimum har et par års salgserfaring og trives med dialog - både på telefon og til fysiske møder
 • Har en god forståelse for pipeline management
 • Har en solid forretningsforståelse, som du trives med at skulle omsætte til konkrete strategiske anbefalinger
 • Forstår virksomheders basale finansielle nøgletal (omsætning, resultat m.v.)
 • Er konkurrencemenneske og bliver motiveret af at have både månedlige, kvartalsvise og årlige salgsbudgetter
 • Har forståelse for digitale medier og forstår, hvordan digitale medier kan bidrage til virksomheders vækst
 • Har et højt energi- og ambitionsniveau og drømmer om at få en afgørende rolle i et digitalt bureau i vækst og med enorme ambitioner
 • Trives i et ungt og ambitiøst miljø og samtidig kan tilpasse dig en professionel setting, når det kræves af dig
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

?Vi tilbyder
Du kommer til at få din daglige gang på vores flotte, lyse kontor i 8Tallet på Amager. Kontoret ligger kun 200 meter fra Vestamager metrostation, som på kun 10 minutter kan tage dig til Kongens Nytorv. Samtidig ligger motorvejen kun 5 minutters kørsel fra kontoret. Der er gode parkeringsmuligheder tæt på kontoret.

Vi stiller laptop, skærm, andet computerudstyr og mobiltelefon til rådighed, ligesom at vi løbende afholder sociale arrangementer både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig løn, som vil blive baseret på dine kompetencer og erfaringer. Lønnen består af en grundløn og bonusser når realistiske salgsmål opnås.

Om Ackermann
Og hvem er vi så? Vi er Ackermann, og vi sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mailbureau indenfor 5 år. Vores ambitiøse mål vil vi nå ved hele tiden at fokusere på at forbedre vores kunders resultater.

Vi er et team bestående af omkring 19 mand, der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Derfor tilbyder vi lækre rammer med frokostordning og anden forplejning, og vi prioriterer at afholde et socialt arrangement minimum 1 gang om måneden. For vi er kun stærkest, når vi arbejder godt sammen - og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivninger og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i en fælles dialog med den enkelte kunde.

Og så tror vi på, at vores arbejdsliv skal være en stejl læringskurve opad – hele vejen igennem!

Sidder du nu og tænker: “Det ku da godt være mig”, så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så lad os endelig høre fra dig! Du kan skrive dine spørgsmål i en mail med emnelinjen “Spørgsmål til Client Service Director-job” til vores COO og partner, Teis Boysen: tb@ackermann.dk

Lyder det som dig?
Send din ansøgning samt CV til COO & Partner Teis Boysen. Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.