Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cloud specialist

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du mulighed for at blive vores nye Cloud specialist.

Vi står over for en spændende tid og en ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler og drifter vores IT services, her med fokus på cloud og automation.

Vores formål er at drage nytte af nye teknologier til at sikre en infrastruktur og procesafvikling, der kører optimalt, samt skabe synlige resultater ved at bistå faglige kapaciteter i udførelsen af deres opgaver på en stabil, sikker og hurtig måde.

Du bliver en del af et team i udvikling og med høj faglighed

Vi har mange spændende opgaver, hvor vi fagligt bliver udfordret, og hvor vi samtidigt udfordrer os selv og vores forretning på, hvor den digitale udvikling bevæger sig hen. Vi har travlt og vil derfor gerne have flere på holdet. Derfor søger vi en cloudspecialist med infrastruktur erfaring til vores fremtidige hybrid setup.

Både i teamet og i den samlede organisation er der højt til loftet. Du kan derfor i høj grad selv være med til at præge dine opgaver og være med til at sætte retningslinjerne for, hvordan vi professionaliserer og optimerer vores drifts- og udviklingsprocesser.

Stillingen er placeret i vores driftssektion, hvor vi har et stort fokus på at øge vores evne til at levere en stabil, automatiseret og intelligent drift med sikkerhed i fokus.

Din opgaver vil være at:

 • Modernisere vores infrastruktur med fokus på Cloud
 • Sikre en central skalérbar infrastruktur og tilhørende processer
 • Idriftsætte og drifte nye og eksisterende løsninger
 • Videreudvikle og drifte vores IT services både i Azure og on-prem
 • Rådgive og sparre med udviklere og arkitekt om infrastruktur og drift
 • Supportere forretningen
Om dig

Du har allerede erfaring fra en driftsrolle med fokus på cloud og brænder for stabil, professionel og intelligent drift i forskellige opsætninger.

Du er nysgerrig og kan lide at lære og udfordre status quo med relevante løsninger. Du ser tæt samarbejde, hvor vi supplerer hinanden ved at trække på hinandens styrker og kompetencer, som måden at lykkes på. Du kan og vil løfte hele paletten af opgaver henover analysen, implementeringen og driften, da du kan lide at arbejde med de relevante kompetencer.

Du er en person som er lidt af en blæksprutte og igennem din karriere, har haft mange hatte på, derfor bør du kunne sætte flueben ud nedenstående nøgleord:

Faglige kompetencer:
 • Specialist i cloud teknologi og platforme, erfaring med Azure (AZ-104, AZ-500) Herunder også erfaring med migrering fra on-prem til Azure.
 • Konfiguration og installation af miljøer (VMWare, Windows, Linux).
 • Etablering og drift af proaktiv overvågning, APM og forståelse for rodårsagsanalyse
 • Scripting – fx Powershell
 • Netværk gerne F5, Checkpoint, Web-firewalls, websikkerhed
 • MS 365 implementering og opsætning, gerne med fokus på sikkerhed
 • Kendskab til SCCM og Intune

Du har desuden en relevant uddannelse og taler og skriver dansk.

Personlige kompetencer:

 • Du orienteret dig om, hvad der sker inden for dit fag og deler naturligt din viden og erfaringer med dine kolleger
 • Du er pragmatisk og analytisk i din løsninger
 • Du er selvdreven og arbejder ud fra en systematisk og struktureret tilgang til opgaveplanlægning- og gennemførelse
 • Du er forretningsorienteret og har gode samarbejds- og kommunikationsevner, samt forstår at finde balancen mellem perfektion og deadlines
 • Du udviser stor ansvarsfølelse for de pålagte opgaver samt handler og kommunikerer proaktivt på uforudsete udfordringer
Vi tilbyder dig
 • Mulighed for at bidrage til PVS digitale transformation, med direkte værdiskabelse for vores forretning 
 • At blive en del af en vores Driftssektion, hvor alle gør en forskel 
 • Muligheden for at videreudvikle dig fagligt, både via intern sparring og kurser

Stillingen er på fuldtid med betalt frokostpause og fleksibel arbejdstid. Du kommer til at indgå i vores vagtordning, hvor du har en telefonvagt til reaktion uden for normal åbningstid. Der er et separat økonomisk tillæg herfor. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, som aftales med udgangspunkt i dine kvalifikationer og relevant overenskomst med Finansministeriet. Du får samtidigt en god pensionsordning.

Om os

Vi er et team, der er en del af vores IT-afdeling på små 25 medarbejdere fordelt på en udviklings- og en driftssektion. Vi har højt til loftet, en uformel omgangstone og en flad beslutningsstruktur.

Arbejdspladsen ligger enten i Taastrup eller i Ikast, og der er gratis parkeringspladser.

Vi har en god kantineordning, motionsrum og en velfungerende og aktiv personaleforening.

Information og ansøgning

Send din ansøgning og CV via knappen Send ansøgning", senest fredag den 30. oktober 2020 kl. 12.00.

Vi forventer ansættelse pr. 1. december 2020 eller hurtigst muligt derefter. Samtalerne vil blive holdt løbende. Der kan blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-Driftschef Michala Kousted Tonsberg på telefon: 43 50 82 81 eller på mail: mkt@dkpto.dk.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres idéer. Vi leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen fra idé til aktiv, og vi behandler og udsteder rettigheder på patenter, designs og varemærker. Vi er godt 200 medarbejdere og en del af Erhvervsministeriet.

 

 
Vi arbejder for det innovative Danmark

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet. Vi arbejder for at sikre, at danske virksomheder har rettighederne til deres egne idéer, så vi skaber de bedst mulige forudsætninger for vækst og udvikling – både i og udenfor Danmarks grænser. Vores arbejde består eksempelvis i, at: 
 • skabe de bedst mulige vilkår for, at danske virksomheder kan sikre deres rettigheder nationalt og internationalt.
 • afdække virksomheders behov og vejlede i, hvordan de sikrer og udnytter deres rettigheder optimalt.
 • udstede patenter og registrere design, varemærker og brugsmodeller.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.