CMO - Chief Medical Officer

Effektiv Rekruttering søger for Cambio Healthcare Systems A/S

CMO – Chief Medical Officer

Et af de mest spændende lægefaglige job i Danmark inden for Sundheds it-løsninger skal besættes. Den rigtige kandidat er en it-minded læge, der kan bygge bro mellem den sundhedsfaglige verden og den daglige it-understøttelse af patientbehandlingen på sygehusene.

Det er CMO´ens opgave at sikre den sundhedsfaglige del af løsningen og bidrage til at sundhedsvæsenet får en helt afgørende mulighed for innovation, ændrede arbejdsgange og effektivisering. For Cambio som leverandør er det helt afgørende at kunne levere løsninger, der sætter standarden for fremtidens sundheds it-løsninger.

Som CMO refererer du direkte til Cambios landechef i Danmark, og du vil komme til at arbejde med virksomhedens programchef og udviklingsprojektchef samt et team af klinisk faglige eksperter.

Ansvar og Opgaver

Som CMO har du det øverste ansvar for it-løsningens Medical Safety, og du er medansvarlig for strategi, retning og eksekvering af de kliniske udviklingsplaner for løsningen. Du har også medansvar for at implementeringsforløb og support afspejler de sundhedsfaglige gruppers krav og ønsker.

Dine primære arbejdsopgaver er

  • Afdække behov og krav til løsningen gennem dialog med kundernes sundhedsfaglige modpart
  • Omforme kravene til løsningsbeskrivelser og bidrage til at beskrive user stories
  • Sikre at løsningen udvikles, så det giver den mest hensigtsmæssige it-understøttelse for det sundhedsfaglige personale.
  • Sikre at krav til patientsikkerhed opfyldes
  • Have fokus på de kliniske aspekter af myndighedskrav og deltage i dialogen med de relevante myndigheder
  • Medvirke til udarbejdelse af implementeringsforløb, der er tilpasset de enkelte sundhedsfaglige grupper
  • Bidrage til at vedligeholde og udbygge kollegernes kliniske kompetencer

Kompetencer

Din uddannelsesmæssige baggrund er MD / Cand.med. og du har flere års erfaring fra et virke i hospitalsvæsenet. Optimalt har du medvirket ved implementering af EPJ-løsning og du interesserer dig for udvikling af kvaliteten i sundhedsvæsenet og for patient involvering.

Du er flydende i engelsk – både på skrift og i tale. Du har stærke analytiske evner, og du formår at dokumentere kundens udfordringer på en måde, der kan danne grundlag for udviklingen af it-løsningen. Du kan lede, vejlede og motivere andre og holde hovedet koldt i en travl hverdag, ligesom du evner at kommunikere klart og konstruktivt i dialogen såvel med kunden som internt.

Motivation

Motiveres du af at arbejde i en virksomhed som er præget af ønsket om at gøre en virkelig forskel for det danske sundhedsvæsen. Motiveres du af at arbejde sammen med dygtige kolleger, hvor det vægtes højt, at alle har det godt. Motiveres du tillige af et job i en virksomhed, som er helt afgørende for at sundhedssektoren har mulighed for at opnå mange af sine mål i fremtiden - Så send os en ansøgning.

Du vil få afgørende indflydelse på virksomhedens fremtidige udvikling, og du vil blive støttet af en kompetent og tillidsfuld ledelse. Løbende videreuddannelse m.m. er højt på dagsordenen.

Løn

Løn m.m. vil blive forhandlet på et attraktivt niveau, der modsvarer stillingens krav og betydning.

Ansøgning

Effektiv Rekruttering bistår Cambio Healthcare Systems A/S ved denne rekruttering. Effektiv Rekruttering vil ikke videregive den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte John Holck, e-mail jh@erhr.dk, tlf. 24248086 eller Palle Hansen, e-mail ph@erhr.dk, tlf. 21297194 for yderligere information.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre side.

Ansøgningerne behandles løbende og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Uddannelseskoordinerende yngre læge i almen medicin i Region Midtjylland (DYNAMU)

Koncern HR, Sundhedsuddannelse

Er du den nye DYNAMU, der er parat til at varetage en vigtig funktion inden for specialet almen medicin for Region Midtjyllands østlige del fra den 1. Juni 2018 eller snarest derefter. I stillingen som DYNAMU bliver du en del af en dynamisk gruppe p...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Er du læge og interesserer du dig for både klinik og forskning - har du interesse for psykiatri?

Regionspsykiatrien Vest Herning

Vil du være med til at skabe sammenhæng mellem klinisk arbejde og forskning i delt stilling som forsker og kliniker ved Regionspsykiatrien Vest? I Regionspsykiatrien Vest vil vi sikre sammenhæng imellem det kliniske arbejde og forskning, og vi søger...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Læge til introduktionsstilling i samfundsmedicin

Styrelsen for Patientsikkerhed

Aarhus
Er du læge med gode kommunikationsevner, er du god til at samarbejde og ønsker du at være samfundsmediciner? Så er du måske den nye medarbejder vi leder efter til vores ledige introduktionsstilling i samfundsmedicin i Styrelsen for Patientklager. Om...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Reservelæger i introduktionsstillinger til Røntgen og Skanning, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg

Diagnostisk Center

Silkeborg
To reservelæger i introduktionsstillinger, stillingsnr. 6630-39-66-i-01 og 6630-39-66-i-02, ved Hospitalsenhed Midt, Røntgen og Skanning, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg, er ledige til besættelse snarest muligt efter aftale. Stilling...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018