Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CNC folk

Vi mangler flere dygtige CNC folk til vores kunder!

Vi har brug for medarbejdere som kan sikre effektivitet og kvalitet. Der er en fordel, dog ikke et krav, at du har erfaring med laser, robot, kantbukker eller slibning. 

Om dig:

 • Du har en faglig uddannelse
 • Du er kan læse arbejdstegninger
 • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst
 • Du ser muligheder og løsninger, er initiativrig og har lyst til at gå forrest
 • Du kan arbejde selvstændigt

Om jobbet:

 • spændende opgaver
 • Mange udviklingsopgaver
 • Opgaver i  produktionsgrupper med frihed under ansvar
 • Mulighed for jobrotation blandt gode kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer 

Send dit CV samt med ansøgning via dette link:

https://www.akurat.dk/opret-dit-cv/

Så frem du matcher det vi søger, vil du blive indkaldt til en samtale på vores kontor i Holstebro.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330078845Phoenix-535468ea12019-08-27T00:00:00CNC folk

Vi mangler flere dygtige CNC folk til vores kunder!

Vi har brug for medarbejdere som kan sikre effektivitet og kvalitet. Der er en fordel, dog ikke et krav, at du har erfaring med laser, robot, kantbukker eller slibning. 

Om dig:

 • Du har en faglig uddannelse
 • Du er kan læse arbejdstegninger
 • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst
 • Du ser muligheder og løsninger, er initiativrig og har lyst til at gå forrest
 • Du kan arbejde selvstændigt

Om jobbet:

 • spændende opgaver
 • Mange udviklingsopgaver
 • Opgaver i  produktionsgrupper med frihed under ansvar
 • Mulighed for jobrotation blandt gode kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer 

Send dit CV samt med ansøgning via dette link:

https://www.akurat.dk/opret-dit-cv/

Så frem du matcher det vi søger, vil du blive indkaldt til en samtale på vores kontor i Holstebro.

 

2019-10-19T00:51:25.157 Vi mangler flere dygtige CNC folk til vores kunder! Vi har brug for medarbejdere som kan sikre effektivitet og kvalitet. Der er en fordel, dog ikke et krav, at du har erfaring med laser, robot, kantbukker eller slibning. Om dig: Du har en faglig uddannelse Du er kan læse arbejdstegninger Du er kvalitets- og ansvarsbevidst Du ser muligheder og løsninger, er initiativrig og har lyst til at gå forrest Du kan arbejde selvstændigt Om jobbet: spændende opgaver Mange udviklingsopgaver Opgaver i produktionsgrupper med frihed under ansvar Mulighed for jobrotation blandt gode kollegaer Løn efter kvalifikationer Send dit CV samt med ansøgning via dette link: https: www.akurat.dk opret-dit-cv Så frem du matcher det vi søger, vil du blive indkaldt til en samtale på vores kontor i Holstebro.11jobnet535468ea100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-18T00:00:000000https://www.akurat.dk/opret-dit-cv/0EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebro3594504Akurat11Nupark 477500HolstebroDKDanmark0
DKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent812322JobNet5034335503433510023-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=535468eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=535468eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=535468ea&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=535468ea&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgCNC folk12008001Dansk3Læse/ tale756CNC-operatør28Industri362449338noreply@ofir.comDanmarkDanmark330103591CNC-operatørRobot Bearbejdnings operatør til aftenholdet Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods. Vi er derfor på udkik efter en medarbejder til at arbejde i bearbejdningen på vores nye fabrik Mørupvej 5. Er du industrioperatør eller anden relevant erfaring i bearbejdning indenfor metalindustrien og har du lyst til at arbejde ved Jydsk Aluminium Industri, så leder vi efter dig. Jobbet består i operatørbetjening af et nyt fuldautomatisk anlæg med robot rensecelle og CNC maskine. Du vil blive grundigt oplært i den første tid, derfor kræves der ikke nogen specifik uddannelse til stillingerne, dog vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra jern og metal industrien og måske også har taget kurser i CNC - og robot betjening. Vi tilbyder gode kollegaer, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads. Arbejdstiden er mandag til torsdag 13.25-23.00 Ansættelsestidspunkt er hurtigst muligt, vi venter gerne på den rigtige medarbejder Ansøgning skal sendes via elektronisk link: https: app.jobmatchprofile.com ehucd3 Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Produktionsleder Kent Nedergaard på tlf. 22 96 94 12 A S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98 af produktionen. JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende. På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Bearbejdnings operatør til aftenholdet

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en medarbejder til at arbejde i bearbejdningen på vores nye fabrik Mørupvej 5.

Er du industrioperatør eller anden relevant erfaring i bearbejdning indenfor metalindustrien og har du lyst til at arbejde ved Jydsk Aluminium Industri, så leder vi efter dig.

Jobbet består i operatørbetjening af et nyt fuldautomatisk anlæg med robot rensecelle og CNC maskine.

Du vil blive grundigt oplært i den første tid, derfor kræves der ikke nogen specifik uddannelse til stillingerne, dog vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra jern og metal industrien og måske også har taget kurser i CNC - og robot betjening.

Vi tilbyder gode kollegaer, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstiden er mandag til torsdag 13.25-23.00

Ansættelsestidspunkt er hurtigst muligt, vi venter gerne på den rigtige medarbejder

Ansøgning skal sendes via elektronisk link: https://app.jobmatchprofile.com/ehucd3

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Produktionsleder

Kent Nedergaard på tlf. 22 96 94 12

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

A/S Jydsk Aluminium IndustriHerning2019-10-09T00:00:002019-10-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

CNC-operatør

A/S Jydsk Aluminium Industri

Herning
Bearbejdnings operatør til aftenholdet Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller o...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:28. oktober 2019