Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CNC Laserskærer - Skjern

CNC Laserskærer - Skjern

For en virksomhed omkring Skjern, søger Work4All en dygtig CNC Laserskærer. Arbejdstiden ligger på 37 timer og det er med opstart i januar.
Virksomheden er klar til ansætte, når den rigtige kandidat melder sig.

Stillingen er en Try&Hire stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har erfaring med CNC styret laserskærer

- Du sætter en ære i at udføre dine opgaver

- Du kan læse tegninger

 

Virksomheden tilbyder dig følgende:

- Mulighed for fastansættelse

- Gode og engagerede kollegaer

- Hurtig opstart for den rette

- God timeløn 

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på Varde@work4all.nu - mærk ansøgningen "Kantbukker"

Vi kan kontaktes på 70223311


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329933477Phoenix-dcfd1d2f12018-12-21T00:00:00CNC Laserskærer - Skjern

CNC Laserskærer - Skjern

For en virksomhed omkring Skjern, søger Work4All en dygtig CNC Laserskærer. Arbejdstiden ligger på 37 timer og det er med opstart i januar.
Virksomheden er klar til ansætte, når den rigtige kandidat melder sig.

Stillingen er en Try&Hire stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har erfaring med CNC styret laserskærer

- Du sætter en ære i at udføre dine opgaver

- Du kan læse tegninger

 

Virksomheden tilbyder dig følgende:

- Mulighed for fastansættelse

- Gode og engagerede kollegaer

- Hurtig opstart for den rette

- God timeløn 

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på Varde@work4all.nu - mærk ansøgningen "Kantbukker"

Vi kan kontaktes på 70223311

2019-02-16T00:50:47.113 CNC Laserskærer - Skjern For en virksomhed omkring Skjern, søger Work4All en dygtig CNC Laserskærer. Arbejdstiden ligger på 37 timer og det er med opstart i januar. Virksomheden er klar til ansætte, når den rigtige kandidat melder sig. Stillingen er en Try Hire stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse. Vi forventer følgende fra dig: - Du har erfaring med CNC styret laserskærer - Du sætter en ære i at udføre dine opgaver - Du kan læse tegninger Virksomheden tilbyder dig følgende: - Mulighed for fastansættelse - Gode og engagerede kollegaer - Hurtig opstart for den rette - God timeløn Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på Varde@work4all.nu - mærk ansøgningen Kantbukker Vi kan kontaktes på 7022331111Jobnetdcfd1d2f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3422998Work4all Vejle11Avej 16900SkjernDKDanmark0
Varde@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent685351JobNet492273549227351000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcfd1d2fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcfd1d2fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcfd1d2f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcfd1d2f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgEr du en fagligt stærk CNC-operatør?12008561Dansk3Læse/ tale756CNC-operatør28Industri359808219Alexander PlagborgVarde@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark329959367Rekruttering til faste stillinger: CNC-operatørerRobot For vores kunde i Herning søges dygtig og stabil CNC-operatør. Du kan opfylde følgende krav: Du er rutineret med pasning af CNC-maskiner. Du er engageret i dit arbejde. Du er fleksibel og evner, at omstille dig i forhold til varierende opgaver. Du er ikke bleg for, at arbejde over, hvis behovet opstår. Du har en god fysik og kvik på hænderne. Du sætter en ære i, at levere et godt resultat og går ikke på kompromis med kvaliteten. Du besidder et højt energiniveau og kan arbejde selvstændigt. Du er en teamplayer og omgængelig, også under pres. Du taler og skriver flydende dansk og forstår uden problemer dansk tale og skrift. Har du spørgsmål til stillingen, kan du skrive til judi@aktivpersonale.dk Har du de ønskede kvalifikationer og har interesse for stillingen, så opret en profil på http: www.aktivpersonale.dk - vælg Ansøgning. Her uploader du dit CV. Vi afholder samtaler løbende. Hører du intet inden 14 dage, er du desværre ikke blandt de indkaldte til denne stilling.

For vores kunde i Herning søges dygtig og stabil CNC-operatør.

Du kan opfylde følgende krav:

  • Du er rutineret med pasning af CNC-maskiner.
  • Du er engageret i dit arbejde.
  • Du er fleksibel og evner, at omstille dig i forhold til varierende opgaver.
  • Du er ikke bleg for, at arbejde over, hvis behovet opstår. 
  • Du har en god fysik og kvik på hænderne.
  • Du sætter en ære i, at levere et godt resultat og går ikke på kompromis med kvaliteten.
  • Du besidder et højt energiniveau og kan arbejde selvstændigt.
  • Du er en teamplayer og omgængelig, også under pres. 
  • Du taler og skriver flydende dansk og forstår uden problemer dansk tale og skrift. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du skrive til judi@aktivpersonale.dk

Har du de ønskede kvalifikationer og har interesse for stillingen, så opret en profil på http://www.aktivpersonale.dk - vælg Ansøgning. Her uploader du dit CV. 

Vi afholder samtaler løbende. Hører du intet inden 14 dage, er du desværre ikke blandt de indkaldte til denne stilling. 

 

AktivPersonale A/SHerning2019-02-12T00:00:002019-04-09T00:00:00
329955243CNC-operatørRobot Operatør til aftenholdet, 4 dages arbejdsuge. Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og adskiller sig ved, selv at bearbejde alt vores støbegods. Vi er derfor på udkik efter en ny medarbejder til at arbejde i bearbejdningen på vores nye fabrik Mørupvej 5. Er du erfaren industrioperatør indenfor metalindustrien, og har du lyst til at arbejde ved Jydsk Aluminium Industri, så leder vi efter dig. Jobbet består i operatørbetjening af CNC maskine. Du vil blive grundigt oplært i den første tid, derfor kræves der ingen specifik uddannelse til stillingerne, dog vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra jern og metal industrien eller har taget kurser i CNC betjening. Vi tilbyder gode kollegaer, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads. Arbejdstiden er mandag til torsdag 13.25-23.00. De første uger er dog på lavere timetal (15.00-23.00) indtil du er oplært. Ansættelsestidspunkt hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige medarbejder Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtale så derfor send din ansøgning allerede i dag. A S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98 af produktionen. JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende. På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere

Operatør til aftenholdet, 4 dages arbejdsuge.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og adskiller sig ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en ny medarbejder til at arbejde i bearbejdningen på vores nye fabrik Mørupvej 5.

Er du erfaren industrioperatør indenfor metalindustrien, og har du lyst til at arbejde ved Jydsk Aluminium Industri, så leder vi efter dig.

Jobbet består i operatørbetjening af CNC maskine.

Du vil blive grundigt oplært i den første tid, derfor kræves der ingen specifik uddannelse til stillingerne, dog vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra jern og metal industrien eller  har taget kurser i CNC betjening.

Vi tilbyder gode kollegaer, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstiden er mandag til torsdag 13.25-23.00. De første uger er dog på lavere timetal (15.00-23.00) indtil du er oplært.

Ansættelsestidspunkt hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige medarbejder

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtale så derfor send din ansøgning allerede i dag.

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og  -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere 

 

A/S Jydsk Aluminium IndustriHerning2019-02-06T00:00:002019-02-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Rekruttering til faste stillinger: CNC-operatører

AktivPersonale A/S

Herning
For vores kunde i Herning søges dygtig og stabil CNC-operatør. Du kan opfylde følgende krav: Du er rutineret med pasning af CNC-maskiner. Du er engageret i dit arbejde. Du er fleksibel og evner, at omstille dig i forhold til varierende opgaver. Du e...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:9. april 2019

CNC-operatør

A/S Jydsk Aluminium Industri

Herning
Operatør til aftenholdet, 4 dages arbejdsuge. Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og adskill...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:27. februar 2019