Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CNC Operatør

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Produktionsteknik ApS i Odense, en CNC Operatør til et stærkt og ungt team. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

Jobbet:

Du bliver en del af et engageret team i en åben og moderne kultur. Din primære opgave bliver at betjene virksomhedens CNC-fræsere af mærkerne HAAS og Mazak. Du skal bl.a. være med til at fremstille emner til mange forskellige konstruktioner og specielmaskiner inden for det finmekaniske område. Der programmeres udelukkende i Edge CAM, hvorfor kendskab til dette program er påkrævet.

Opgaver:

  • Programmering i Edge CAM
  • Opstilling og indkøring af emner på CNC-fræsere
  • Afhjælpning af problemer under produktion
  • Idegenerering til forbedret produktion

Vi forventer:

Vi forventer, at du har en baggrund som faglært industritekniker eller værktøjsmager. Du er engageret og kan arbejde selvstændigt med opstilling og indkøring. Du har erfaring med programmering i Edge CAM, og er ikke bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst. Derudover forventer vi, at du er yderst detaljeorienteret og i stand til at bevare overblikket, også når det går stærkt.

  • Du har erfaring med opstilling/produktion
  • Du kan læse og forstå en teknisk tegning
  • Du har erfaring med programmering i Edge CAM eller lignende
  • Du taler, læser og skriver dansk
  • Du behersker matematik over middelniveau
  • Du er stabil, ansvarsfuld og fleksibel

Din profil: 

Vi søger en person, der tager ansvar for, at kunderne får varer af en konstant høj kvalitet. For at sikre kvaliteten, er det desuden vigtigt, at du har en udpræget ordenssans, tager ejerskab af opgaven, og kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Endvidere er du struktureret, kvalitetsbevidst og omhyggelig med detaljen. Vi forventer, at du er en teamplayer med gode samarbejdsrelationer, kan indgå i et ungt og dynamisk team, og at du kan arbejde med frihed under ansvar.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et alsidigt job med mange faglige udfordringer, hvor du i den grad arbejder med frihed under ansvar. Du får gode og loyale kolleger i en moderne kultur og et sundt miljø, hvor alle har en god og uformel omgangstone med hinanden. Virksomheden har beliggenhed centralt i Odense NV, har ordnede forhold med fri frokostordning, sundhedsforsikring og løn efter kvalifikationer.

Din ansøgning:

Er du motiveret og matcher ovenstående dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”CNC Operatør”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 7015 2010 alle hverdage.

Læs mere om Produktionsteknik på www.produktionsteknik.dk

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.