Gem job

Co-Managing Director, Sales and Marketing

I tæt samarbejde med nuværende Managing Director tager du del i det overordnede P&L-ansvar for BITZER Electronics, samtidig med at det bliver din opgave at lede salgs- og marketingteamet fremadrettet med knap 10 medarbejdere i direkte reference.

Global udviklingsrolle indenfor HVAC+R

Hos BITZER Electronics får du muligheden for at blive en del af en virksomhed bestående af ca. 110 medarbejdere, som arbejder i et globalt marked med elektronik og energi effektive løsninger til varme, ventilation, air condition og køl (HVAC+R). BITZER Electronics ejes af BITZER SE, der med sine knap 4.000 medarbejdere globalt er en af de førende producenter indenfor kompressorer til HVAC+R.

Der er overvejende tale om elektronikprodukter og tilhørende software til styring og regulering indenfor HVAC+R industrien med en mission om at skabe kost-effektive og energibesparende kvalitetsløsninger i tætte strategiske partnerskaber med globale OEM-kunder. Alt sammen noget som drives i tæt samarbejde med både lokale og globale kolleger i BITZER Electronics og resten af BITZER gruppen. 

Ansvar og opgaver

Du kan se frem til et job, hvor du som proaktiv leder og sparringspartner får bred kontaktflade med store dele af BITZER gruppen. Dit overordnede ansvar bliver at drive og udvikle BITZER Electronics i tæt samarbejde med den nuværende Managing Director, hvor dine ansvarsområder dertil er:

 • Drive, lede og udvikle det eksisterende salgs- og marketingteam
 • Strategisk udvikling af eksisterende OEM-kunder samt Key Account Management
 • Udvikling og eksekvering af den fremtidige salgs- og marketingstrategi
 • Løsningssalg til OEM-kunder indenfor HVAC+R industrien.
 • Stakeholder management og forretningsudvikling i samarbejde med BITZER SE.
 • International og co-operative mindset med erfaring indenfor HVAC+R

  For at opnå succes i rollen har du erfaring indenfor HVAC+R industrien, samtidig med at du har et solidt internationalt ståsted. Du trives i et komplekst fagligt miljø og forstår at skabe gode samarbejdsrelationer til både interne og eksterne kolleger, kunder og øvrige stakeholders. Samtidig ser du den overordnede forretning som en samlet helhed, hvor alle har en lige vigtig rolle at spille. Du besidder solid forretningsforståelse sammen med en anerkendende og inddragende ledelsesstil, så du evner at sætte de rette kompetencer og personer i spil.

  For at komme i betragtning til stillingen besidder du følgende kvalifikationer:

 • Solid track-rekord indenfor løsningssalg med udvikling af tætte partnerskaber
 • Kommerciel og/eller teknisk videregående uddannelse
 • Solidt ledelsesmæssigt ståsted
 • International erfaring, gerne EMEA og APAC
 • Kendskab eller erfaring indenfor HVAC+R Industrien
 • Du begår dig desuden flydende i skrift og tale på dansk og engelsk.

  Rejseaktivitet ca. 60 dage årligt.

  Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. Samtaler afholdes løbende.

  Referencenummer: DK-08087.

  Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mercuri Urval, Helene Kristiansen på helene.tersbol.kristiansen@mercuriurval.com.

  BITZER Electronicsbliver ikke bekendt med din henvendelse uden din forudgående accept.


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.