Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

COLAS DANMARK A/S SØGER TROMLEFØRER TIL LASTBILHOLD (HORSENS)

Vil du være tromlefører på et af vores udlægningshold, som tager sig alle typer asfaltarbejder, lige fra store motorveje til villaveje?

Hvem er vi?

Colas Danmark A/S producerer og udlægger asfalt med fokus på bæredygtighed, sikkerhed og miljø. Vi producerer asfalten på egne fabrikker, vi udvinder råstoffer i egne grusgrave og fremstiller bitumen-emulsion og specialbitumen. Vi udvikler løbende nye innovative løsninger i samarbejde med vores laboratorier og specialister i Danmark og udlandet. Vi er en del af en international koncern med 55.000 medarbejdere, heraf ca. 500 medarbejdere i Danmark fordelt over hele landet.

Jobprofil

Du bliver fast mand på et udlægningshold, hvor du arbejder tæt sammen med dygtige og friske kolleger. Arbejdsdagene er ofte lange, travle og hektiske i sæsonen. Dit mødested er vores asfaltfabrik på havnen i Horsens.

Faglige kompetencer

  • Du har almindeligt kørekort kategori B
  • Det er en fordel, hvis du har asfalterfaring
  • Det er en fordel, hvis du har gennemført kurset ”Vejen som arbejdsplads” og ”Sundhed og sikkerhed”

Personlige kompetencer

  • Du er positiv og har et godt humør – også tidligt om morgenen
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid
  • Du trives med et job, hvor du er i kontakt med kolleger og kunder.

Vi tilbyder

  • Et afvekslende job i en virksomhed, hvor vi siger vores mening på ”den gode måde”. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima sammen med dygtige og professionelle kolleger med respekt for hinanden og virksomhedens værdier – ”Ejerskab, Tillid, Kommunikation og Samarbejde”.
  • Gode ansættelsesforhold med pensionsordning og helbredssikring.

Ansøgning

Vi indkalder løbende til samtaler. Send derfor hurtigst muligt en ansøgning med mærket ”tromlefører lastbilhold” til: HR Business Partner Sanne Hagemann på mail: SHA@colas.dk

Hvis du ønsker at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Bo Carstensen, tlf.nr. 3071 7751.

Colas Danmark A/S ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som et aktiv for vores virksomhed og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

www.colas.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her