Gem job

Compass Group søger motiveret og kreativ kok eller cater til vores kantine i København

Er du en ambitiøs, dygtig og alsidig kok/cater? Så er det dig, vi søger til vores kantine, der laver mad, kager og desserter til vores caféer og mødeservice.

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 16 servicemindede og kreative kolleger. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd – vi kæmper altid for at blive bedre, at yde vores bedste for gæsten. Vi har en god tone og et godt humør. Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 600 spisende gæster en god oplevelse.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller ernæringsassistent, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for koldt og grønt. Vi ser gerne at der kan sparres med de andre partier på varmt, gæst og bageri – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Vi rokerer på de forskellige partier og har en del gæstemad på højt plan i mange forskellige afskygninger
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter kvalifikationer, fritvalg og overenskomstmæssige satser.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen og mødetiden er mandag til fredag kl. 06.30 - 14.24.

Tiltrædelse: 1. august 2022 eller efter aftale
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Din ansøgning:

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

VikarBasen søger kokke for 3 af vores kunders kant...

VikarBasen

Vedbæk
VikarBasen søger kokke for 3 af vores kunders kantiner Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restauratio...
2. august 2022

Kok eller ernæringsassistent til vores kantine på ...

Region Hovedstaden

Hillerød
Om stillingen Hvis du brænder for at arbejde med bæredygtighed, madspild og økologi, så er det her du har stor mulighed for at udfolde dine kompetencer. Vi er med i projektet køkkenomstilling hvor vi er godt på vej fra sølv til guld i økologi. Du ska...
2. august 2022

ENERGISK KOK SØGES - Seaside Toldboden

Projekt Raw ApS

København K
Projekt Raw søger en kok på fuldtid. Vores køkken laver primært tatar af kød og fisk. Det skal være enkelt, spændende og præsenteres lækkert og delikat. Som medarbejder skal du have lyst til at være en del af noget nyt og bidrage aktivt til et stærkt...
8. august 2022

Compass Group søger motiveret og kreativ kok eller cater til vores kantine i København

Er du en ambitiøs, dygtig og alsidig kok/cater? Så er det dig, vi søger til vores kantine, der laver mad, kager og desserter til vores caféer og mødeservice.

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 16 servicemindede og kreative kolleger. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd – vi kæmper altid for at blive bedre, at yde vores bedste for gæsten. Vi har en god tone og et godt humør. Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 600 spisende gæster en god oplevelse.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller ernæringsassistent, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for koldt og grønt. Vi ser gerne at der kan sparres med de andre partier på varmt, gæst og bageri – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Vi rokerer på de forskellige partier og har en del gæstemad på højt plan i mange forskellige afskygninger
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter kvalifikationer, fritvalg og overenskomstmæssige satser.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen og mødetiden er mandag til fredag kl. 06.30 - 14.24.

Tiltrædelse: 1. august 2022 eller efter aftale
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Din ansøgning:

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

VikarBasen søger kokke for 3 af vores kunders kant...

VikarBasen

Vedbæk
VikarBasen søger kokke for 3 af vores kunders kantiner Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restauratio...
2. august 2022

Kok eller ernæringsassistent til vores kantine på ...

Region Hovedstaden

Hillerød
Om stillingen Hvis du brænder for at arbejde med bæredygtighed, madspild og økologi, så er det her du har stor mulighed for at udfolde dine kompetencer. Vi er med i projektet køkkenomstilling hvor vi er godt på vej fra sølv til guld i økologi. Du ska...
2. august 2022

ENERGISK KOK SØGES - Seaside Toldboden

Projekt Raw ApS

København K
Projekt Raw søger en kok på fuldtid. Vores køkken laver primært tatar af kød og fisk. Det skal være enkelt, spændende og præsenteres lækkert og delikat. Som medarbejder skal du have lyst til at være en del af noget nyt og bidrage aktivt til et stærkt...
8. august 2022