Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Compliance-ansvarlig til DLG-koncernen

Motiveres du af spændende og komplekse opgaver inden for compliance, som løses i tæt samarbejde med kollegaer på tværs i en international koncern? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Som compliance-ansvarlig får du en væsentlig rolle i etableringen og udviklingen af vores group compliance-funktion i samarbejde med øvrige kollegaer i DLG Group M&A, Legal og Compliance. Du vil arbejde inden for områderne konkurrenceret, GDPR, sanktioner, anti-korruption, hvidvask og Group Code of Conduct, og dine primære opgaver vil bestå i at:

 • Identificere og vurdere compliance-risici i tæt dialog med forretningen
 • Udarbejde og vedligeholde politikker, forretningsgange m.m.
 • Opbygge kontrolsystemer og udføre kontrolundersøgelser
 • Holde dig opdateret på ny og ændret lovgivning og sikre implementering heraf
 • Sideløbende har du en vigtig opgave i at sikre, at politikkerne og forretningsgangene vedr. compliance bliver forankret og efterlevet i koncernen gennem dialog og træning af kollegaer.

  God forretningsforståelse og compliance erfaring

  Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende. Du kommer formentligt fra en tilsvarende stilling i en større virksomhed med minimum 2-5 års erfaring, hvor du har arbejdet med compliance, herunder identificere og vurdere/rådgive om risici og kontrol heraf. Særligt vil erfaring med GDPR og/eller konkurrenceret være en fordel.

  Som person arbejder du selvstændigt, analytisk og struktureret og har fokus på at skabe fremdrift og følge dine opgaver til dørs. Med din stærke faglighed, løsningsorienteret personlighed og gode forretningsforståelse evner du at kombinere compliancemæssige krav med kommercielle/operationelle processer i forretningen. Samtidig er du en god kommunikator både skriftligt og mundtligt, som formår at formidle juridiske forhold til et letforståeligt sprog til dine kollegaer, der kommer med varieret faglig baggrund.

  Du taler og skriver dansk og engelsk på et professionelt niveau, og kan du også tysk, er det en fordel. Du har god systemforståelse og erfaring i Microsoft Office programmerne.

  Fleksibel og selvstændig stilling med gode karrieremæssige udviklingsperspektiver

  Din arbejdsplads er på DLG’s nybyggede og moderne hovedsæde i Fredericia, hvor du bliver en del af afdelingen DLG Legal, M&A & Compliance, som består af 5 engagerede og fagligt stærke kollegaer.

  Vi tilbyder dig en fleksibel og selvstændig stilling med frihed til at planlægge dine egen arbejdsdag og i høj grad præge udviklingen for dit fagområde. Vi har fokus på at videreudvikle vores medarbejdere, så du også fremadrettet kan se karrieremuligheder i DLG-koncernen.

  Når du er kommet godt ind i stillingen, er vi åbne for hjemmearbejdsdage. Desuden kan du se frem til 1-3 rejsedage pr. måned til DLG´s øvrige lokationer i Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig i forbindelse med træning og opfølgning.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Jean Hareskov Østergaard på tlf.: 23212834 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og relevante eksamensbeviser senest søndag den 28. februar 2021. Vi afholder samtaler løbende og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.