Gem job

Consumables Compliance Specialist

Job Details

Description

Consumables Compliance Specialist

Har du erfaring med international kemikalielovgivning og lyst til at udfylde en vigtig rolle som compliance specialist for vores kemiske produkter i en global virksomhed?

Struers ApS er en markedsledende nichevirksomhed inden for udvikling af maskiner og tilhørende forbrugsvarer til præparation af metaller og andre faste materialer, hvor man ønsker at undersøge materialestrukturen.

Struers er en global organisation med dansk hovedkontor. Vi er repræsenteret med datterselskaber på de store, etablerede industrimarkeder og har kunder over hele verden. Kunderne kommer fra forskellige brancher bl.a. bil- og flyindustrien, rumfart, elektronik og stålindustri, hvor vores produkter bruges til eksempelvis kvalitetskontrol og fejlanalyse.

Vores forbrugsvarer spiller en central rolle i forretningen, og som en global leverandør er vi forpligtet til at levere relevant, up-to-date og compliant information vedrørende kemisk sikkerhed igennem sikkerhedsdatablade (SDSes) for vores kemiske forbrugsvarer som resiner, lubrikanter, suspensioner mv.

Viden om og overblik over relevant kemikalielovgivning (REACH, etc.) er essentiel, både for at sikre at vores produkter er sikre i brug og i compliance med hensyn til kemisk mærkning i alle de lande vi opererer i.

Kemikaliesikkerhed og mærkning af vores forbrugsvarer er vigtigt både for kundernes sikkerhed og for Struers som brand. Vi søger derfor en compliance specialist, der med en solid kemisk og regulatorisk viden kan sikre at eksisterende forbrugsvarer er i compliance og være med til at guide udviklingen mod nye, mere sikre og bæredygtige forbrugsvarer/produkter.

Stillingen
Vores nye compliance specialist, som er placeret i vores R&D afdeling, er virksomhedens ekspert indenfor kemikalielovgivning for vores kemiske produkter. Stillingen vil indebære en kombination af arbejde med kemikalielovgivning, sikkerhedsdatablade for Struers produkter igennem samarbejde med eksterne leverandører, kemisk udviklingsarbejde og support til besvarelse af kundehenvendelser der vedrører kemikalielovgivning. Forventeligt vil der være lidt rejseaktivitet på 10-15 dage p.a.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

 • Sikre overblik over kemikalie- og mærkningslovgivningen og dens udvikling.
 • Sikre et effektivt samarbejde med vores eksterne rådgivere på kemikalieområdet.
 • Omsætte lovgivningsmæssige krav til interne guidelines og procedurer.
 • Deltage i udviklingsprojekter for at sikre de bedst mulige valg af kemikalier i nye produkter.
 • Deltage og guide i substitutionsprojekter med eksisterende produkter.
 • Supportere besvarelse af kundehenvendelser der vedrører kemikalielovgivning.
 • Løbende evaluere Struers’ og underleverandørers sikkerhedsdatablade.
 • Bidrage til global kemisk compliance træning.
 • Kvalifikationer:

  Det er en forudsætning, at du har en relevant kemisk baggrund som kemiker, kemiingeniør, miljøkemiker eller lignende og gerne min. 3 års erfaring med kemikalielovgivningen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med substitution af skadelige stoffer.

  Struers er en højt specialiseret virksomhed. Som person skal du derfor være drevet af at arbejde i et miljø med mange eksperter og spændende faglige udfordringer, så vi ser gerne at du har:

 • Gode samarbejdsevner og evne til at indgå i tværfagligt samarbejde, med en positiv indstilling.
 • Erfaring med tværkulturelt kommunikation og samarbejde.
 • Gode formidlingsevner, både i skrift og tale, herunder gode engelskkundskaber
 • Ansøgning
  Hvis du kan se dig selv i rollen som vores nye compliance specialist, vil vi meget gerne modtage din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer, ansøg via linket.
  Vi gennemgår indkomne ansøgninger løbende, hvorfor vi gerne modtager din ansøgning så hurtigt som muligt.

  Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Consumables Manager Marianne Strange på tlf. 27 130 887.


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.