Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Content Creator

Vil du være med til at drive Lunars tilstedeværelse på sociale medier? Kender du de forskellige SoMe-kanaler som din egen baglomme? Nyder du at holde dig opdateret på nye trends og platforme, og vil du gerne bruge din viden i samarbejde med en virksomhed med fart på, og hvor to dage sjældent er ens? 

Så skal du med på vores marketing team, som vores nye Content Creator.

Lidt om dig

Du er struktureret, detaljeorienteret og god til at danne dig et overblik - hurtigt. Du er en kreativ historiefortæller og er mester i korte catch-lines om stort og småt. Din viden og erfaring inden for sociale medier er knivskarp, og du nyder at lancere kampagner som går på tværs af kanaler og hvor der er tænkt 360 grader rundt om dem. For dig skal ALT prøves af! Det betyder at du nyder at afprøve nye platforme og teste content af for at se om det kan bringe dig tættere på målet. Du elsker derfor resultater - specielt hvis de er gode - og du trives med at arbejde med deadlines og ud fra et klart mål.

Som person er du positiv, energisk og har en “can-do” attitude. Du er selvstændig og proaktiv og nyder at have dine egne projekter, som du kan drible med. Du trives med at arbejde i et højt pace, hvor du skal være skarp til at prioritere dine opgaver. Derudover er du en teamplayer ind i kernen, og du nyder at nå i mål som et hold.

Rollen & opgaverne 

Som Content Creator bliver du en del af vores Marketing team, der har deres daglige gang på vores kontor i hjertet af København. Din fornemmeste opgaver bliver at udvikle og lave SoMe-content på tværs af SoMe-kanaler i Danmark, Norge og Sverige. Du bliver ansvarlig for daglig content planlægning og skal være med til at sørge for best-in-class content, vækst, øget engagement og organisk reach. Jaaaa - der er fart over feltet, og du skal kunne lide at have hænderne dybt begravet i SoMe-maskinen!

Dine opgaver vil derfor blandt andet være, at:

 • Stå for planlægning, udvikling og implementering af content planer i DK, SE & NO på tværs af Instagram, Facebook, TikTok, mm. 
 • Stå for produktion af digitalt indhold til Lunars sociale medier. 
 • Styre udvikling og produktion af alt content i samarbejde med content creators og SoMe coordinator. 
 • Samarbejde med content teamet om at skabe Social Media kampagner, content shoots, blog posts, mm. 
 • Identificere målgrupper og deres demografi, interesser og online adfærd. 
 • Vi glæder os til, at du kommer med:

 • En bachelor eller kandidatgrad inden for medier, digital, kommunikation eller lignende. Din uddannelse er ikke afgørende for os, det er din motivation og din attitude derimod. 
 • +2 års erfaring indenfor medieproduktion og Social Media Marketing. 
 • En dyb og grundig forståelse af sociale medier - herunder hvordan de fungerer og hvordan man kan tweake dem løbende for at nå sine resultater
 • Stærk erfaring og forståelse med at skabe indhold der fungerer på tværs af kanaler. 
 • En stor lidenskab for at skabe content, både med et kamera og grafisk. Det er en fordel, hvis du er bekendt med Photoshop, Figma, After effects, Illustrator og Canva. 
 • Erfaring med at lede content planlægning og produktioner. Måske du endda har erfaring med at lave content i Norge og Sverige?
 • Fremragende kommunikationsevner - både skriftlige og mundtlige og færdigheder i både engelsk og dansk. 
 • Stærke analytiske færdigheder og evne til at fortolke data for at optimere content. 
 • Det her bliver du en del af:

 • Du kommer til at sætte dit præg på Nordens nye digitale bank, og din daglige gang bliver på vores lækre kontor i centrum af København.
 • Faglig sparring med knalddygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder. 
 • Uformel tone, masser af grin og højt til loftet. 
 • Du bliver en del af en iværksættervirksomhed, som oser af drive, og som har en fantastisk holdånd. Sammen har vi allerede opnået flotte resultater, og vi er slet ikke færdige. 
 • I Lunar lægger vi vægt på at følge op på de ting, vi laver, så vi hele tiden lærer hver især og som team. 
 • Vi går op i, at vores medarbejdere har det godt. Vi har en super lækker kantineordning, snacks to die for, fredagsbarer samt yoga og meditation på kontoret, padel turneringer, cykelklub og meget mere. 
 • Vi elsker diversitet og alt det, der gør os forskellige - det er nemlig også det, der gør os nice! Nogle er ekstroverte - andre introverte. Vi taler ikke alle sammen dansk, norsk eller svensk til gengæld taler vi alle engelsk. Det vigtigste er respekt og forståelse - for selvom der er forskel på os to, så er vi gode venner, kan du tro.

  Skal du med på holdet?  

  Er du klar på at blive en del af en organisation, hvor der er fart på, hvor armbevægelserne godt må være store, og hvor du glæder dig til at møde ind?

  Sammen med din ansøgning kunne vi vildt godt tænke os at se et par eksempler på nogle fede projekter, hvor du har brugt dine skills. Det kunne være en kampagne, eller noget andet content, som du er særligt stolt af

  Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet vores nye kollega. 

  Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at skrive til vores Marketing Manager, Sophie Juul på sej@lunar.app. 

  Vi glæder os til at læse din ansøgning


  ellerDownload

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.