Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Contract manager til Danmarks Domstole

Brænder du for at optimere og styre kontraktporteføljer? Og vil du være med til skabe en mere agil, compliant og helhedsorienteret kontraktstyring i en spændende it-projekt- og driftsorganisation, der ønsker en endnu mere effektiv leverandørstyring og et endnu bedre leverandørsamarbejde?

Domstolsstyrelsen har påbegyndt udviklingen af næste generation af flere af vores centrale sagsbehandlingssystemer. Denne udvikling kører efter agile udviklingsmetoder, hvilket stiller særlige krav til leverandør- og kontraktstyringen. Samtidig er vi i gang med at forankre en mere helhedsorienteret porteføljestyring af vores eksisterende it-systemer. Vi har derfor behov for en dygtig og engageret contract manager, som kan være med til at drive disse forandringsprocesser.

Vi tilbyder dig

  • en spændende stilling, hvor du får mulighed for at være med til at sikre en smidig overgang til mere digitale domstole i Danmark
  • en plads som nøgleperson i et alsidigt fagligt miljø med dygtige og engagerede kollegaer
  • en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på professionalisme, arbejdsglæde og løbende kompetenceudvikling.
Domstolsstyrelsen er en del af organisationen Danmarks Domstole. Vores opgave er at udvikle, administrere og understøtte arbejdet ved Danmarks Domstole, og vi er derfor med til at arbejde for ret og retfærdighed.

Nøglefunktion i arbejdet med vores kontraktportefølje og leverandørstyring

Digitaliseringen af Danmarks Domstole øger kravene til kontraktstyring og opfølgning på it-leverancerne. Vi ønsker at tage denne opgave til ”det næste niveau” og har derfor brug for en skarp profil, der kan rådgive om og håndtere indkøb og udbud samt kontrakt- og leverandørstyring i både store udviklingsprojekter og i den daglige drift.

Som vores contract manager får du ansvaret for at indgå nye og forny eksisterende aftaler inden for de forskellige fagområder. Endvidere skal du overvåge kontraktporteføljen, rådgive og sparre med vores andre it-enheder samt bidrage til generel videndeling i resten af huset om leverandørstyring.

Du skal have mod på at tage det overordnede ansvar for vores kontraktportefølje og leverandørstyring. Du kommer dermed til at have en afgørende rolle i at sikre den aftalte kvalitet af vores leverancer.

Dine væsentligste opgaver bliver derfor:

  • Sikre og opretholde et komplet overblik over kontraktporteføljen samt indgå i forhandlinger om og sikre os de bedst mulige vilkår i nye kontrakter
  • Udarbejde og kvalitetssikre kontraktudkast i samarbejde med vores juridiske kontraktenhed
  • Bistå til gennemførelse af udbudsforretninger
  • Være med til at drive forandringsprocesser ifm. forankring af ”application lifecycle management” og modernisering af vores kontrakt- og leverandørstyring.
Som vores nye kollega bliver du en del af vores stabsfunktion, hvor vi pt. er 6 medarbejdere. Enheden er en del af Center for It, der også består af enhederne It-drift, It-projekter, It-udvikling og It-fagsystemer. Vi er i alt 56 medarbejdere i centret. Center for It ledes af It-direktør Martin Wood, som også vil være din nærmeste chef.

Domstolsstyrelsens Center for It står for digitaliseringen og it-udvikling, -vedligehold og -drift af alle Danmarks Domstoles institutioner, som omfatter ca. 2.500 brugere fordelt på ca. 50 lokationer. Vi har outsourcet de væsentligste dele af vores basale it-drift, der pt. fordeler sig på en teknisk infrastruktur-leverandør samt to større og et antal mindre applikationsleverandører. Vores systemlandskab består i grove træk af ca. 3800 Microsoft baserede standardarbejdspladser samt 14 primære systemer, som understøtter den daglige sagsbehandling hos retterne. Derudover kommer en række mindre applikationer og standardsoftware.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er cand.jur., cand.merc.jur. eller har en anden juridisk uddannelsesmæssig baggrund. Det kan også være, at du gennem flere års erfaring har fået et godt kendskab til den juridiske metode, herunder blandt andet kontraktfortolkning.

Vi lægger afgørende vægt på, at du har erfaring med kontrakt- og leverandørstyring, herunder erfaring med it-driftsydelser. Vi forestiller os derfor, at du har en baggrund som contract manager, category manager, SLA-manager eller lignende. Du kan også på anden måde have haft selvstændigt ansvar i forhold til at håndtere it-kontrakter og -leverandører.

Du har således et godt kendskab til markedet for it-ydelser og kan rådgive om ”pakketering” af ydelser og ”successor planning”. Det er også vigtigt, at du er fortrolig med relevante kontraktparadigmer som fx K01, K02 og evt. K03. Vi forestiller os, at du har konkret erfaring med offentlige udbudsforretninger. Herudover lægger vi vægt på, at du har erfaring fra konkrete forhandlingssituationer samt erfaring med eller kendskab til ”application lifecycle management” og til udbud og leverandørstyring i forbindelse med agil udvikling.

Vi er en organisation med meget skriftlig kommunikation. Det er derfor vigtigt, at du har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt. Som person er du en teamplayer, da du skal arbejde på tværs af fire it-enheder og indgå i dialog på alle niveauer i vores organisation. Du kan også arbejde selvstændigt, når opgaverne kræver dette. Du skal kunne håndtere flere bolde i luften på en gang, så vi forventer, at du er struktureret og har et godt overblik. Vi forventer også, at du arbejder effektivt og resultatorienteret, ser løsninger frem for problemer og kan holde hovedet koldt og humøret højt i en travl hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Afhængig af erfaringer og kompetencer ansættes du enten som fuldmægtig eller specialkonsulent efter Finansministeriets overenskomst med AC. Der vil afhængig af erfaring og kvalifikationer være mulighed for at forhandle et pensionsgivende kvalifikationstillæg.

Er du ikke omfattet af AC-overenskomsten, bliver du ansat efter relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde din sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

Mere om os og stillingen

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til It-direktør Martin Wood på tlf.nr. 20 56 58 32.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk. Her kan du også læse Danmarks Domstoles digitaliseringsstrategi 2019 - 2022.

Ansøgningen

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk under Job. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen 'Søg stillingen' i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer (med karakterer) mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest fredag den 14. august 2020 kl. 12.

Vi forventer at holde 1. samtaler torsdag den 20. august og fredag den 21. august. 2. samtaler forventes afholdt med udvalgte kandidater onsdag den 26. august.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold mv.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.