Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Contract Manager til Koncernindkøb i Center for Økonomi

Som led i en ny indkøbsstrategi, hvor Region Hovedstaden vil styrke og løfte offentlige indkøb til et nyt niveau og tilvejebringe mest mulig sundhed for pengene til gavn for vores patienter, søger Koncernindkøb nye kolleger til vores velfungerende og professionelle Contract Management team.

I Contract Management teamet vil du skulle samarbejde med dine kolleger i strategisk indkøb, en nyoprettet enhed for forsyning af værnemidler, samt en række øvrige interessenter inden for en række indkøbskategorier om at drive, optimere og udbygge regionens kontraktportefølje på attraktive kommercielle vilkår og til gavn for patienter og brugere i regionen.

Er du kommercielt indstillet? Har du stærke driftsmæssige og analytiske kompetencer? Og finder du det interessant, at få mulighed for at understøtte Danmarks største sundhedsvæsen med gode indkøbskontrakter? Så er du måske lige den kollega, vi søger til vores team!

Om stillingen
Som Contract Manager er du, i samarbejde med dine kolleger i Contract Management teamet, ansvarlig for at implementere, drive og gøre regionens portefølje af kontrakter tilgængelig for regionens brugere gennem vores SAP økonomi-, indkøbs- og logistiksystem.

Du vil få en udfordrende, alsidig og til tider hektisk hverdag – og du vil skulle løse opgaver af forskellig karakter, hvor du både vil have behov for at trække på dine driftsmæssige kompetencer, dine kommunikative kompetencer og dine analytiske kompetencer.

Du vil herudover indgå i et eller flere kategoriteams, hvor du sammen med dine kolleger i strategisk indkøb og vores indkøbsstyregrupper, vil skulle bidrage til udvikling og eksekvering af en kategoristrategi, der sigter på at tilvejebringe mest mulig sundhed for pengene og sikre en effektiv og robust forsyning.

Herunder vil du:

  • få ansvar for en etableret portefølje af kontrakter og leverandører i kategorien
  • medvirke til implementering af kontrakter, herunder samarbejde med vores Category Managers om udbudsaftaler og aftaledækning inden for de kategorier, I er fælles om
  • drive din kontraktportefølje, herunder sikre at priser og sortiment er opdateret, at dine aftaler er tilgængelige for regionens brugere, at dine aftaler forlænges rettidigt, og at din supply-chain fungerer
  • følge op på leverandørperformance og varetage den løbende dialog med leverandører omkring kontraktlige, kommercielle og forskellige supply-chain forhold
  • samarbejde med Category Managers om at strukturere og konsolidere aftaleporteføljen i kategorien med henblik på effektiv kontraktdrift og hensigtsmæssig konkurrenceudsættelse gennem udbud i kategorien
  • Du vil skulle tilegne dig vores rapporterings- og analyseværtøjer (SAP og KMD Indkøbsanalyse), så du kan bidrage i kategori-teamet med at overvåge og analysere spend og derigennem:
  • medvirke til at spend, der ikke er aftaledækket via udbud, bliver aftaledækket på fordelagtige kommercielle og hensigtsmæssige logistiske vilkår og modnet til en udbudsproces og -plan i samarbejde med de strategiske indkøbere i de forskellige indkøbskategorier
  • medvirke til identifikation af besparelsespotentialer og bidrage til budget- og udbudsplanlægning
  • medvirke til at tilvejebringe grundlaget for opstart og forberedelse af udbud i samarbejde med de Category Managers, der varetager og gennemfører udbudsforretningerne
  • behandle forespørgsler på produkter og ydelser fra brugere på Regionens hospitaler og virksomheder
Dine faglige og personlige kompetencer
Vi ser gerne, at du har erfaring fra en Contract Management funktion i en større privat eller offentlig organisation, men vi er indstillet på at lade kvalificerede kandidater med anden relevant erfaring komme i betragtning. Har du kendskab til de varer, udstyr og ydelser, der indkøbes og anvendes i sundhedsvæsnet, herunder varer og udstyr til vores laboratorier, så kan det være en fordel.

Du kan have en mellemlang eller videregående uddannelse inden for økonomi, jura, handel eller indkøb og/eller have opnået en relevant erfaring fra tidligere beskæftigelse med Contract Management og/eller med supply-chain.

Det er vigtigt, at du ser mulighederne for at bidrage til direkte indkøbsbesparelser med dit købmandskab, kan identificere relevante cost-drivere i markedet, hos dine leverandører, såvel som internt i organisationen, og formår at omsætte din forretningsmæssige indsigt i realiserbare gevinster for den samlede værdi- og forsyningskæde.

Du er proaktiv og selvkørende, arbejder struktureret og følger dine opgaver helt til dørs med dokumentation af dine resultater. Du er stærk med tal og analyser og arbejder med Excel på et højt niveau. Som kommunikator er du både mundtligt og skriftligt god til at formulere og formidle kernen i sagen til forskellige faggrupper og samarbejdspartnere.

Som person er du ansvarsfuld, udadvendt og har et godt humør. Du er fleksibel, og du motiveres af at skabe optimale løsninger og gode resultater i samarbejde med dine kolleger og interessenter.

Derudover er det vigtigt, at du er hjemmevant med It-systemer og er god til at tilegne dig anvendelsen af nye.

Hvad kan vi tilbyde?
Du vil opleve, at vi arbejder professionelt med alle aspekter af indkøbsprocessen og kontinuerligt stræber efter at udvikle og optimere vores bidrag til forretningen, med fokus på løbende forbedringer, anvendelse af effektive værktøjer, og It-understøttelse af vores arbejdsprocesser.

Vi vil sørge for at klæde dig på til anvendelse af vores værktøjer og It-systemer med introduktionsforløb og sidemandsoplæring, så du kan varetage dine opgaver effektivt og professionelt – og du vil indgå i et fagligt miljø, hvor videndeling og sparring imellem kolleger er en velkommen og integreret del af hverdagen.

I forbindelse med vores nye indkøbsstrategi, har vi desuden iværksat en ambitiøst kontinuert uddannelsesforløb gennem etablering af et indkøbsakademi for enheden.

Hvem er vi?
Vi er en af Danmarks største indkøbsafdelinger med ca. 100 udbudsforretninger årligt, en omfattende kontraktportefølje på mere end 1.800 kontrakter og et indkøbspotentiale på ca. 12 milliarder kroner årligt inden for generelle og hospitalsspecifikke forbrugsvarer, tjenesteydelser og udstyr.

Koncernindkøb er en enhed i Center for Økonomi. Koncernindkøb består af tre sektioner: Strategisk Indkøb I & II, Kontrakter og forretningsstøtte og to stabsfunktioner: Innovative indkøb og offentlig privat samarbejde, samt Jurister og projekter.

Samlet set er vi ca. 65 medarbejdere, som arbejder dedikeret med udbud, indkøb og indkøbsrelaterede opgaver. Den ledige stilling som Contract Manager er i sektionen Kontrakter og forretningsstøtte.

Yderligere oplysninger
Du vil blive ansat som Contract Manager med en ugentlig arbejdstid på 37 timer og med arbejdssted på Regionsgården i Hillerød.

Du vil blive aflønnet i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at indhente oplysninger hos Chef for Kontrakter og Forretningsstøtte Troels Hjelm Hirshals på tlf. 51 20 55 63.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfristen er den 15. januar 2021 kl. 12.

Du ansøger ved at uploade CV, ansøgning samt uddannelsesbevis i vores e-rekrutteringssystem.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i ugerne efter.

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.