Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Contract Managers

Vil du være med til at sikre, at Banedanmark får mest mulig jernbane for pengene?

Vi søger flere Contract Managers med ansættelse i Anlægsdivisionen, som er Banedanmarks bygherreorganisation med ansvar for fornyelse og udbygning af den danske jernbane. Mere præcist indgår du i sektionen Contract Management, hvor vi – ud over den løbende styring af rådgiver- og entreprisekontrakter – udvikler og standardiserer tilgangen til kontraktstyring på tværs af Anlægsdivisionen.

Du bliver en del en ny stærk sektion, hvor du med baggrund i egne erfaringer og kompetencer får mulighed for at præge den måde, Banedanmark arbejder med kontraktstyring.

Du får arbejdssted på vores nye hovedkontor, som ligger ved Dybbølsbro Station i København eller på vores kontor i Fredericia, centralt beliggende i trekantområdet.

Erfaring med kontraktstyring og formidling

Som Contract Manager bliver du medansvarlig for udbudsproces, kontraktstyring mv. i et eller flere af vores projekter, primært vores store fornyelsesprojekter.

For at sikre dig en central position, indgår du som Contract Manager som assisterende projektleder på spændende projekter. Her styrer du, sammen med projektledelsen, kontrakter og håndterer ændringer og ekstrakrav samt bistår ved forhandlinger og drøftelser med Banedanmarks kontraktparter.

En vigtig del af denne opgave er at kunne formidle kontraktbetingelserne for de respektive kontrakter, du er medansvarlig for.

Det er vores ambition at udvikle og standardisere kontraktstyringsprocessen på tværs af Anlægsdivisionen. Du får en vigtig rolle i forhold til at præge denne proces fra starten – i samarbejde med dine kollegaer i Contract Management og med Banedanmarks juridiske afdeling. Aftalegrundlagene er ABT93, AB92 og ABR89 for igangværende projekter, men for nye og fremtidige projekter vil det være ABR18, AB18 og ABT18.

Imødekommende og løsningsorienteret

Du har en akademisk uddannelse og gerne konkret erfaring med entrepriseret og kontraktstyring af større bygge-/anlægsprojekter fra f.eks. andre bygherrer, advokatbranchen, rådgiverbranchen eller fra en entreprenørvirksomhed. Alternativt har du en teknisk baggrund som f.eks. ingeniør eller konstruktør med dokumenteret erfaring inden for kontraktstyring samt flair for entrepriseret.

Vi tilbyder dig spændende og betydningsfulde opgaver i en stor og travl bygherreorganisation. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde meget selvstændigt med opgaverne samtidig med, at du arbejder tæt sammen med projektledere, projekteringsledere, byggeledere og andre faggrupper ift. at træffe beslutninger om håndtering af ændringer og ekstrakrav samt dokumentation og opfølgning heraf.

I stillingen som Contract Manager får du en stor kontaktflade i organisationen, hvor du både kommer til at arbejde tæt på projekt- og områdeledelsen på kontoret men også er på byggepladsen eller i skurvognen, hvor projektet lever. Da du bliver omdrejningspunkt for styring af store komplekse kontrakter, er det vigtigt, at du er på forkant med projektaktiviteterne og har forståelse for de risici, der gør sig gældende.

?Da du skal samarbejde med mange forskellige faggrupper og nationaliteter, forventer vi, at du er imødekommende og løsningsorienteret, og at du kan formulere dig let og forståeligt i skrift og tale på såvel dansk som engelsk.

Løn

Har du en akademisk uddannelse, ansættes du i forhold til gældende AC-overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du uddannet bygningskonstruktør, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og enten Organisationsaftalen for Tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl. eller Organisationsaftalen for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Søren Erbs. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.