Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller

Controller til virksomhed i vækst

Kan du brænde igennem, og er du en af de stærkeste profiler indenfor dit område krydret med en god portion gennemslagskraft og stærk analytisk sans?

Så kunne du godt være den Controller, vi søger for vores kunde HD Ejendomme i Odense.

Kort om HD Ejendomme

Du tilbydes ansættelse i en solid, velbrandet virksomhed med stort vækstpotentiale. HD Ejendomme er kendt for sin fleksibilitet, gode ansættelsesforhold og udviklingsmuligheder udover det sædvanlige. Det vil være på hovedkontoret i Odense, at du vil få din daglige gang. Kort sagt; en stilling i en virksomhed der er værd at flytte efter.

Kandidaten

Den kandidat vi søger, er nysgerrig af natur, hårdtarbejdende og genial til sit arbejde. Du forstår at sætte dig ind i sammenhænge, se det store perspektiv og har en analytisk, stærk side.

Du tager gerne ejerskab på opgaven og arbejder hårdt på altid at være den bedste indenfor dit felt. Præcision og omhyggelighed er et must.

Som kollega er du orienteret mod at få teamet til at fungerer, men du vil også gerne gå forrest, når det er påkrævet. Du udviser gerne engagement og køre på med dit store drive.

For at opretholde høj kvalitet og opnå gode resultater skal du have fokus på detaljen.

Vi ser gerne, at du besidder ihærdighed og evnen til at føre opgaver igennem til deres afslutning. Du må gerne være ambitiøs på egne og virksomhedens vegne. Vigtigst af alt er, at du tager ejerskab, brænder igennem, og gerne vil være den bedste på dit felt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Kvartalsrapportering – herunder:

  • Actual opfølgning og dybdegående analyse på tværs af koncernselskaber og se sammenhængen i komplekse og komplicerede strukture.
  • Forecast for næste kvartal, herunder præcision og validering af tal

Derudover vil du arbejde med budgetter, KPI-opfølgninger, rentabilitetsanalyser, driftsregnskaber og fakturering og øvrige daglige opgaver.

I din funktion som Controller, vil du blive bedt om at udarbejde materiale til løbende revision og årsrevision. Har du flair for BI- eller præsentationsværktøjer vil det være en stor fordel, da du løbende vil skulle udarbejde materiale til bl.a.ledelsen.

Gennem den daglig sparring med CFO og de øvrige økonomimedarbejdere, arbejdes der konstant på at forbedre og udfordre egne KPI’er samt KPI’er for de øvrige afdelinger. Så det forventes, at du byder ind.

Succeskriterier

For at opnå succes i stillingen som Controller, skal du kunne sætte dig ind i komplekse rapporteringssystemer og bevare det kølige overblik. Du skal kunne drage enkle konklusioner ud fra meget komplicerede og komplekse regneark. Som Controller vil du blive mødt med store krav til dine analyser, rapporteringer, præcision og omhyggelighed.

Evnen til, at kunne gennemskue store koncernstrukturer og samtidig være skarp på elimineringer og analyser på tværs af selskaberne, vil du få brug for.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en HD i regnskab eller Cand. Merc. Aud. Og gerne erfaring med arbejdet som Controller.

Sprog

Der kommunikeres på dansk, men forståelse for svensk og gode engelskkundskaber vil være et plus.

IT

Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel på højt niveau og BI-værktøjer.

Next step

Kunne denne stilling være noget for dig? Så upload dit CV allerede i dag. Husk vi modtager ikke ansøgninger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Controller

ConfidenceSearch

Odense SV
Til Scandza Danmark søger vi en kompetent og alsidig Controller med erfaring fra produktionsvirksomhed. Virksomheden Bisca er en del af Scandza Danmark. Virksomheden udvikler, bager og sælger kiks, småkager, snacks og andre kagespecialiteter til det...
Indrykket:16. april 2020