Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller til økonomistyring og informationssikkerhed

Kan du formidle komplekse opgaver til noget konkret og håndterbart, og kan du styre processer og evner at oversætte data til relevant ledelsesinformation? Så er du måske vores nye medarbejder i Økonomi og Tilskudsudbetaling i Fiskeristyrelsen.

Velkommen til Fiskeristyrelsen
Fiskeristyrelsen gennemfører regeringens fiskeripolitik og forestår bl.a. regel- og politikforberedelse, kontrol, myndighedsberedskab, sagsbehandling og deltagelse i internationalt samarbejde.

I Økonomi- og Tilskudsudbetaling har vi fokus på alle økonomistyringens facetter. Vi arbejder med økonomistyring, indkøb, udbud og informationssikkerhed. Vi søger en medarbejder til informationssikkerhed og til tværgående styringsopgaver inden for økonomistyring, hvor arbejdstiden forventes ligeligt fordelt mellem de to områder.

Opgaver i relation til informationssikkerhed
Fiskeristyrelsen er i gang med at gennemgå strukturer og processer til sikring af compliance inden for informationssikkerhed. Opgaven bliver at følge dette arbejde til dørs, som sikkerhedskoordinator.

Fiskeristyrelsen har en række lokale kontorer over hele landet samt tre fiskerikontrolskibe, og vi er forpligtede til at have it-systemer tilgængelige for vores kunder og fiskerikontrollen 24/7 alle årets dage. Som sikkerhedskoordinator vil du få ansvaret for dels at implementere ISO27001 og derved højne modenhedsniveauet, dels at sikre en stabil løbende drift af opgaver og processer i Information Security Management System (ISMS) årshjulet og årsplanen i samarbejde med vores Data Protection Officer. Du har en central formidlingsrolle og koordinerer indsatsen med at understøtte chefer, ledere og medarbejdere i deres forretningsmæssige systemejerskab og dataansvar. Du skal være drivkraften bag, at der etableres en bevidsthed omkring vigtigheden af informationssikkerhed i det daglige arbejde.

I relation til opgaverne omhandlende informationssikkerhed refereres der direkte til vicedirektøren.

Opgaver inden for økonomistyring

Økonomistyringen omfatter opgaver vedrørende finanslovsarbejdet, intern budgettering, mål- og resultatstyring, analyseopgaver og økonomiopfølgning. Opgaverne vil primært vedrøre mål- og resultatstyring samt controllingopgaver.

Mål- og resultatstyring vedrører udarbejdelse og opfølgning på mål- og resultatplanen, der indgås med ministeriet. Desuden vedrører mål- og resultatstyringen også udarbejdelse af interne mål i form af kontorkontrakter.

Controllingopgaven omfatter blandt andet opfølgning på en eller flere af styrelsens interne budgetter.

Faglighed og gode samarbejdsevner

Vi forventer, at du:

  • har en kandidatgrad inden for økonomi, samfundsvidenskab eller tilsvarende
  • har erfaring med eller lyst til at beskæftige dig med økonomistyring
  • har erfaring med eller lyst til at beskæftige dig med informationssikkerhed
  • har gode analytiske kompetencer, så du kan håndtere komplekse problemstillinger og omsætte dem til klare og enkle løsninger
  • veksler naturligt mellem detaljen og det forkromede overblik
  • evner at samarbejde med forskellige faggrupper
  • har gode formidlingsmæssige kompetencer, såvel mundtligt som skriftligt
  • er robust, vedholdende og holder af udfordringer
  • er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i kontoret.
Har du erfaring med de opgaver, vi har beskrevet, er det et plus, men ikke et must. Er du mindre erfaren, skal du ikke holde dig tilbage fra at søge. Det vigtigste for os er, at vi får en ny kollega, der deler vores ambition og har evnerne og talentet til at understøtte dette.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling, og er til besættelse hurtigst muligt eller senest den 1. december 2020.

Ansættelse vil ske som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer, med vilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestested er Fiskeristyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Holger Jacobsen Kirkedal på tlf. 72 18 56 12 eller e-mail: holjac@fiskeristyrelsen.dk

Du kan læse om Fiskeristyrelsen på www.fiskeristyrelsen.dk.

Ansøgning

Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest den 24. september 2020. Samtalerne forventes afholdt i uge 40 og 41.

Der kan indgå tests i forbindelse med rekrutteringen.

Fiskeristyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Styrelsen beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol, der består af to inspektorater, et fiskeri monitoreringscenter og tre fiskerikontrolskibe.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.