Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller/Regnskabschef til Port of Aalborg

Kan du styre regnskabet i en vækstorienteret virksomhed med en omsætning på 200 mio. kr.? Har du øje for løbende optimering, og har du en naturlig evne til at tænke i nye løsninger? Så er det måske dig, vi søger!

Om Port of Aalborg

Port of Aalborg har gennem 550 år været omdrejningspunktet for erhvervsudviklingen i Aalborg og Nordjylland, og har stærke ambitioner om at tilføre fornyet styrke til denne position. Indenfor de næste 7-10 år vil Port of Aalborg fordoble sin omsætning fra 200 til 400 mio. kr. med en investeringsportefølje på 2 mia. kr. Port of Aalborg skal i de kommende år udvikle og transformere sig til en komplet indlandshavn og et effektivt intermodalt knudepunkt for udveksling af gods og varer mellem sø-, vej-, jernbane- og lufttransport. I tilknytning hertil skal der udvikles en bæredygtig erhvervspark, som skal bidrage til at skabe 5.000 nye jobs i Aalborg. Skal du med på rejsen?

Jobbeskrivelse

Som controller/regnskabschef hos Port of Aalborg står du i spidsen for virksomhedens økonomifunktion, hvor videndeling og sparring med virksomhedens ledelse vægtes højt. Du kommer til at referere direkte til Økonomi-, IT- og Administrationschefen, som også bliver din vigtigste sparringspartner i forhold til udviklingen af regnskabsafdelingen, og som har ansvaret for at videndele om regnskabs- og økonomifunktionen på tværs af organisationen.

Derudover vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Løbende opfølgning og kontrol af daglig bogføring herunder sikre, at fastlagte rutiner og lovmæssige krav i moms, skat og afgifter for havne- og ejendomsaktivitet overholdes.
 • Likviditetsstyring.
 • Optimering og videreudvikling af afrapporteringsmateriale og kontrolfunktioner.
 • Udarbejdelse af perioderegnskab m.v. samt månedlige rapporter.
 • Udarbejdelse af årsregnskaber i moder- og koncernforbundne selskaber.
 • Udarbejdelse af skatteregnskaber samt indberetning til SKAT.
 • Udarbejdelse af øvrige relevante analyser til bestyrelse.

Udover de løbende regnskabsmæssige opgaver skal du bidrage med inputs til ledelsen i forhold til udviklingen af virksomhedens økonomirapportering samt økonomisk analyse af virksomhedens forretningsområder.

Besidder du evnerne og motivationen vil du som regnskabschef få hele ledelsesansvaret for økonomifunktionen, som udover dig består af 6 personer.

Hvem er du?

Det forventes, at du har solid erfaring som revisor eller som ansvarlig for en økonomifunktion i en privat virksomhed. Vi forestiller os, at du er uddannet HD(R), cand.merc.aud. eller tilsvarende. Derudover forventer vi:

 • At du er selvstændig, grundig og struktureret og i stand til at overholde aftaler og deadlines.
 • At du evner at tænke i nye løsninger, og har øje for optimering og løbende udvikling.
 • At du er ambitiøs, både på egne og dine medarbejderes vegne, og kan bidrage til en åben, ærlig og konstruktiv kommunikation.
 • At du har gode samarbejdsevner, trives med en humørfyldt omgangstone og bidrager aktivt til den gode stemning.

Port of Aalborg tilbyder

 • En ansvarsfyldt rolle i en vækstorienteret virksomhed med fokus på løbende udvikling og forbedring.
 • Du får direkte reference til Økonomi-, IT- og Administrationschefen, hvilket gør dig til en vigtig spiller i forhold til at sikre den ønskede udvikling.
 • En aktiv personaleforening der arrangerer sociale arrangementer i løbet af hele året.
 • Fordelagtig pensionsordning, sundhedsordning og en aflønning, der tager udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.