Controls Service Engineer til Control Systems

Har du motivationen og den faglige ballast til en alsidig rolle i et teknisk projektorienteret miljø indenfor conveyor-branchen? Så er her chancen for at komme til at arbejde i en dynamisk og international virksomhed i vækst.

CALDAN har specialiseret sig i at levere kundespecifikke transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien – kvalitetsløsninger – fra store komplekse projekter til mindre specialanlæg. Som Controls Service Engineer bliver du en del af afdelingen Control Systems, hvor du får ansvaret for den daglige support af eksisterende installationer i ind- og udland i samarbejde med virksomhedens serviceafdelinger i Tyskland og England. Derudover vil du få ansvar for større og mindre ombygninger på eksisterende anlæg. Ligeledes vil du være en del af nye projekter og idriftsættelse af nye anlæg, og dermed hele tiden være opdateret på, hvilken vej løsningerne bevæger sig og med fingeren på pulsen i forhold til nye produkter.

Dine primære opgaver vil være:

  • Projektledelse af mindre ombygninger i samarbejde med mekanisk serviceafdeling
  • Programmering og realisering af projekterne, inklusiv hands-on installation på mindre opgaver
  • Supportere eksisterende kunder – telefonisk, pr mail og onsite
  • Udarbejde tilbud og ordre
  • Vedligeholde og opdatere PLC og HMI/SCADA-programmer samt opdatering af dokumentation
  • Deltage i kundemøder/projektmøder
  • Indgå i projektteam ved større og mindre projekter
  • Deltage i den videre udvikling af Control Systems serviceafdeling

Da du får en stor international kontaktflade i virksomheden, er det vigtigt, at du er kommunikativt stærk og at vidensdeling med samarbejdspartnere og kolleger falder dig naturligt.

Du bidrager med stort overblik, holder styr på mange opgaver på én gang, og du er altid et step foran. Du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt ud fra de givne specifikationer og vejledninger, og altid med et skarpt øje på dine deadlines. Der vil være rejseaktivitet i niveauet 80-100 dage årligt, så det er vigtigt, at du er rejsevant og god til at planlægge din hverdag.

Din baggrund kan være som elektriker, automationsteknolog/tekniker, maskinmester eller ingeniør. Du har bred erfaring med industriel PLC og HMI programmering, herunder Siemens Step7 og TIA. Erfaring med Allen Bradley er et plus. Du kommunikerer på dansk og engelsk på højt niveau både i skrift og tale, og taler du også tysk, vil det være en fordel.

Du har et personligt drive, er fleksibel og er i stand til selv at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag, samt at få afsluttet opgaverne. Du arbejder analytisk og systematisk og du har en positiv tilgang til arbejdet. Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt, sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver. Du har en venlig og imødekommende tilgang, og du trives i samarbejdet med både kunder og kollegaer.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store industrivirksomheder i såvel Danmark som i udlandet. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Din løn fastsættes individuelt efter kvalifikationer – virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN Conveyor A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Århus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England og Frankrig og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. Læs mere på www.caldan.dk

Send din ansøgning og CV til pro&co via knappen "Søg stillingen".

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.