Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coor søger en Rengørings- / Driftplanlægger til Cleaning Øst

Da en af vores planlæggere efter 8 år hos Coor, har søgt nye udfordringer uden for rengøringsbranchen, søger vi en ny Planlægger til vores Planlægningsteam i Cleaning Øst. Så hvis du kunne tænke dig at blive del af en spændende nordisk Facility Management koncern i vækst – så er du måske vores nye Planlægger.

Service i stjerneklasse og passion for people

Vil du være med til at levere en ekstraordinær service i stjerneklasse? Hvis "ja", så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter, at levere service i stjerneklasse, da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går lidt bedre i morgen.  

Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet ”Passion for People”. Vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Nu har DU chancen for at blive del af teamet.

Dit kommende job i Coor:

Som Planlægger i Coor bliver dit primære fokus:

 • Udarbejdelse af arbejdsplaner og kalkulationer af tilbud
 • Udføre kontraktanalyser og udfærdige tilbud samt ændringer på eksisterende kunder
 • Hjælpe vores drift i forbindelse med fagspecifikke spørgsmål i udarbejdelse af f.eks. tilbud på polishbehandling af gulve osv.
 • Oplæring af medarbejdere i forbindelse med opstart af nye kunder
 • Og ikke mindst bliver du en del af Fagorganisation Cleaning DK - v/Kurt Bang Nielsen Kompetence og Udviklingschef samt dine kollegaer i Planlægningsteam Øst og Vest

Stillingen er på 35 timer ugentligt med fleksibel arbejdstid. Der må påregnes en del daglig kørsel i bil til og fra kunderne. 

Der kan forekomme arbejde i weekenden.

Start: hurtigst muligt

Dit kommende arbejdssted og afdelingen du bliver del af: 

Du bliver en del af vores Planlægningsteam, som består af dynamiske, innovative og fagligt stærke kolleger i et team med fokus på faglig og personlig udvikling.

Du får base på vores domicil på Hørkær 12A, 2730 Herlev, som er indrettet med de nyeste teknologier og rammer inden for kontorindretning – og som har en fremragende FOOD by Coor kantine.

I Coor får du:

Hvis du bliver vores nye kollega, så får du, ud over en fantastisk arbejdsplads, følgende:

 • En selvstændig stilling med indflydelse på din hverdag
 • Personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke svarende til kvalifikationer. En god pensionsordning, firmabetalt sundhedssikring, bil og telefon til arbejdsbrug. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger, familie arrangementer, årlig nytårskur osv.
 • Ansættelse i en organisation med flad struktur og fokus på samarbejde på tværs
 • Coor er en stor virksomhed med høj grad af diversitet – dvs. der er også plads til dig og dine holdninger, da vi mener at vi bliver bedre af hinandens forskelligheder
 • I Coor spiller vi hinanden gode og du vil derfor få personlig udvikling via sparring med kompetente kollegaer samt mulighed for kompetenceudvikling via kurser/uddannelse ved behov
 • Vi er ambitiøse og vil ikke bare gøre som vi plejer, da vi altid vil forberede os i Coor. Vi har en udbredt forbedringskultur via en høj grad af nytænkning. Samtidig er vi first movers indenfor teknologi, hvilket betyder at vi benytter de nyeste teknogiske redskaber

Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/19016/.

I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:

Om Coor

Coor - Passion for service, passion for people

Coor - Et smil

Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/19016/

Dig som person:

 • Du er udadvendt og empatisk, da jobbet indeholder daglig kontakt og samarbejde med kunder, kollegaer og medarbejdere
 • Du arbejder analytisk, og har evnen til at prioritere dine opgaver ud fra et forretningsmæssigt synspunkt
 • Du er velformuleret og kan samarbejde med alle slags mennesker
 • Du kan lide at skabe forbedringer, at arbejde med optimering af virksomhedens drift, og så har du en god portion købmandskab i maven, som gør, at du hele tiden har øje for muligheder for at forbedre vore kontrakters lønsomhed
 • Du skal være fleksibel ift. arbejdstid, da arbejde tidlig morgen og sen aften lejlighedsvis må forventes i forbindelse med start af nye kontrakter og ifbm. kontraktanalyser.
 • Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor
 • Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes af PET.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes af PET og har kørerkort (B) 

 

Dine kvalifikationer:

 • Vi forventer, at du er en erfaren Excel bruger og har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner. 
 • Derudover er det rigtig godt, hvis du også har kendskab til forskellige rengøringssystemer, -midler og -metoder. Du har kendskab til Data-Know-How systemet, og har erfaring fra rengøringsbranchen.
 • Vi forventer at du har en solid erfaring indenfor rengøringsbranchen samt at du har nogle års erfaring inden for planlægning

 

Vil du med på vores rejse?

Ved behov for yderligere informationer se kontaktinformation i kolonnen til højre.

Bemærk, at vi indkalder løbende kandidater til samtaler og fjerner stillingsannoncen, når den rette kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Du søger jobbet ved, at gå på Coors hjemmeside coor.dk, under ledige jobs. 

Vi ser frem til at modtage DIN ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.