Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coor søger, for vores Food By Coor divistion, 1 kreativ kok til Skat kantinen i Aarhus

FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark.  Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. Vi udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her.

Til kantinen, hos vores kunde Skat i Aarhus, søger vi nu 1 kreativ og fagligt dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye kok.

Selve stillingerne:

I Skat kantinen i Aarhus produceres der hver dag måltider til 220 bespisende gæster. Du bliver del af et team stærkt og dynamisk team på 7 kokke og køkkenassistenter, som alle brænder for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse – hver gang! Sammen med teamet vil det være din fornemmeste opgave at lave velsmagende og varieret mad.

Stillingen er på 37 timer pr. uge, man til fre kl. 07.00-15.00. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer. Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Dit primære fokus bliver:

  • Produktion af kolde og varme retter
  • Salatbar og hjemmebagt brød
  • Rengøring og opvask
  • Varemodtagelse og menuplanlægning

Coor tilbyder:

Vi har en fantastisk arbejdsplads med gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du:

  • Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur
  • Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
  • Rig mulighed for at udvikling i jobbet og dine kompetencer
  • Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
  • Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger, familiearrangementer osv.

Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/19016/

I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:

Om Coor

Coor - Passion for service, passion for people

Om dig og kvalifikationer:

  • Vi forestiller os, at du er faglært (uddannet kok) og har erfaring fra en lignende stilling
  • Vi forventer at du er faglig stærk og er i stand til, at varetage alle opgaver i et køkken med et smil på læben
  • Du er innovativ, forandringsvillig og frisk på at være med til at sætte dit præg på maden
  • Du er mødestabil, fleksibel og sætter pris på en travl og spændende hverdag
  • Men vigtigst af alt; vi søger en servicemindet kollega, der kan give vores gæster en fantastisk madoplevelse

Derudover er du villig til at fremvise en straffeattest.

Interesseret?

Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com

Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost - søg stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

Vi ser frem til at modtage DIN ansøgning.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330027064Phoenix-1a69c9a412019-06-04T00:00:00Coor søger, for vores Food By Coor divistion, 1 kreativ kok til Skat kantinen i Aarhus

FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark.  Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. Vi udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her.

Til kantinen, hos vores kunde Skat i Aarhus, søger vi nu 1 kreativ og fagligt dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye kok.

Selve stillingerne:

I Skat kantinen i Aarhus produceres der hver dag måltider til 220 bespisende gæster. Du bliver del af et team stærkt og dynamisk team på 7 kokke og køkkenassistenter, som alle brænder for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse – hver gang! Sammen med teamet vil det være din fornemmeste opgave at lave velsmagende og varieret mad.

Stillingen er på 37 timer pr. uge, man til fre kl. 07.00-15.00. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer. Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Dit primære fokus bliver:

  • Produktion af kolde og varme retter
  • Salatbar og hjemmebagt brød
  • Rengøring og opvask
  • Varemodtagelse og menuplanlægning

Coor tilbyder:

Vi har en fantastisk arbejdsplads med gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du:

  • Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur
  • Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
  • Rig mulighed for at udvikling i jobbet og dine kompetencer
  • Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
  • Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger, familiearrangementer osv.

Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/19016/

I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:

Om Coor

Coor - Passion for service, passion for people

Om dig og kvalifikationer:

  • Vi forestiller os, at du er faglært (uddannet kok) og har erfaring fra en lignende stilling
  • Vi forventer at du er faglig stærk og er i stand til, at varetage alle opgaver i et køkken med et smil på læben
  • Du er innovativ, forandringsvillig og frisk på at være med til at sætte dit præg på maden
  • Du er mødestabil, fleksibel og sætter pris på en travl og spændende hverdag
  • Men vigtigst af alt; vi søger en servicemindet kollega, der kan give vores gæster en fantastisk madoplevelse

Derudover er du villig til at fremvise en straffeattest.

Interesseret?

Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com

Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost - søg stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

Vi ser frem til at modtage DIN ansøgning.

2019-06-15T00:59:50.950 FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. Vi udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her. Til kantinen, hos vores kunde Skat i Aarhus, søger vi nu 1 kreativ og fagligt dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye kok. Selve stillingerne: I Skat kantinen i Aarhus produceres der hver dag måltider til 220 bespisende gæster. Du bliver del af et team stærkt og dynamisk team på 7 kokke og køkkenassistenter, som alle brænder for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse hver gang! Sammen med teamet vil det være din fornemmeste opgave at lave velsmagende og varieret mad. Stillingen er på 37 timer pr. uge, man til fre kl. 07.00-15.00. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer. Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Dit primære fokus bliver: Produktion af kolde og varme retter Salatbar og hjemmebagt brød Rengøring og opvask Varemodtagelse og menuplanlægning Coor tilbyder: Vi har en fantastisk arbejdsplads med gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du: Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer Rig mulighed for at udvikling i jobbet og dine kompetencer Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger, familiearrangementer osv. Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https: www.coor.dk og på vores virksomhedsside på Linkedin: https: www.linkedin.com company 19016 I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads: Om Coor Coor - Passion for service, passion for people Om dig og kvalifikationer: Vi forestiller os, at du er faglært (uddannet kok) og har erfaring fra en lignende stilling Vi forventer at du er faglig stærk og er i stand til, at varetage alle opgaver i et køkken med et smil på læben Du er innovativ, forandringsvillig og frisk på at være med til at sætte dit præg på maden Du er mødestabil, fleksibel og sætter pris på en travl og spændende hverdag Men vigtigst af alt vi søger en servicemindet kollega, der kan give vores gæster en fantastisk madoplevelse Derudover er du villig til at fremvise en straffeattest. Interesseret? Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost - søg stillingen ved at klikke på Søg jobbet nedenfor. Vi ser frem til at modtage DIN ansøgning.11jobnet1a69c9a4100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-14T00:00:000000https://epos.dk/rek/coor/Joblist/ShowJobOffer.aspx?dbalias=EposREC_coor&lang=da&jobOfferEntityId=1541&joblistId=10EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRødovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBallerupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxeEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHerlev3530176COOR SERVICE MANAGEMENT A/S11Hørkær 12A8000Aarhus CDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent763396JobNet4991527499152710020-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a69c9a4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a69c9a4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a69c9a4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a69c9a4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Kok i dag.12008221Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361843249Coorfbc.job@coor.comDKDanmarkDKDanmark330031304Kok til Schæffergården i GentofteRobot Vi vil gøre en forskel og overraske vores gæster Gastronomi har høj prioritet vi er ambitiøse. Det skal du også være. Det er vigtigt din indstilling er udviklingsmindet og du synes det er sjovt at se muligheder. Du sætter en ære i at være vedholden overfor nye tiltag, uden at gå på kompromis med kvaliteten Vi søger en super kok M K der vil være med til at levere noget af det ypperste inden for konference og selskabsforplejning Vi elsker gode råvarer og godt håndværk, vores 1400m2 store køkkenhave leverer en masse fantastisk grønt til os. Vi er et engageret team der har det fantaistik. Vi er her mest i hverdagene og i dagstimerne, men har naturligvis vis en del aftenkonferencer og i perioder rigtig travlt med selskaber i weekenderne. Vi tilbyder:Stillingen er fuld tidEn selvstændig stilling med mulighed for at præge og udvikle vores produktAt blive en del af et ungt team med masser af humor, arbejdsglæde og faglig stolthedOrdnede lønforhold og pensionAt blive en del af en ambitiøs forretning hvor udvikling og engagement i alle afdelinger stråler igennemMuligheder for personlig udvikling Vi forventer at du:Har erfaring fra lignede stilling på hotel konferencecenter - men en anden tilgang kan også være spændendeEr en dygtig håndværker som skarp holdning til kvalitet og kan lære fra sigHar styr på grundtilberedninger og ser en fordel i at lave det meste fra bundenEr fleksibel god service over for vores gæster skal være naturligt for dig.Du ser en fordel ved at være tæt på gæsten og sikre kvaliteten til alle tiderSer muligheder og ikke begrænsningerEr stabil og ansvarsbevidst Vi glæder os rigtigt meget til at modtage din ansøgning - vi holder samtaler løbende og stillingen skal besættes senest 1. August men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat. For at ansøge - send CV og motivation via nedenstående link til Køkkenchef Kristian Lander Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter, ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinie er nordisk. Tidernes bedste arkitekter har på 250 år skabt 6.500 smukke kvadratmeter. Schæffergården er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske omgivelser til møder, konferencer, events og fester. Huset rummer i alt 25 forskellige møde- plenumlokaler, herunder et stort auditorium.Vi vil gøre en forskel og overraske vores gæster – Gastronomi har høj prioritet – vi er ambitiøse. Det skal du også være.
Det er vigtigt din indstilling er udviklingsmindet og du synes det er sjovt at se muligheder. Du sætter en ære i at være vedholden overfor nye tiltag, uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi søger en super kok M/K der vil være med til at levere noget af det ypperste inden for konference og selskabsforplejning – Vi elsker gode råvarer og godt håndværk, vores 1400m2 store køkkenhave leverer en masse fantastisk grønt til os.

Vi er et engageret team der har det fantaistik. Vi er her mest i hverdagene og i dagstimerne, men har naturligvis vis en del aftenkonferencer og i perioder rigtig travlt med selskaber i weekenderne.

Vi tilbyder:
  • Stillingen er fuld tid
  • En selvstændig stilling med mulighed for at præge og udvikle vores produkt
  • At blive en del af et ungt team med masser af humor, arbejdsglæde og faglig stolthed
  • Ordnede lønforhold og pension
  • At blive en del af en ambitiøs forretning hvor udvikling og engagement i alle afdelinger stråler igennem
  • Muligheder for personlig udvikling

Vi forventer at du:
  • Har erfaring fra lignede stilling på hotel/konferencecenter - men en anden tilgang kan også være spændende
  • Er en dygtig håndværker som skarp holdning til kvalitet og kan lære fra sig
  • Har styr på grundtilberedninger og ser en fordel i at lave det meste fra bunden
  • Er fleksibel – god service over for vores gæster skal være naturligt for dig.
  • Du ser en fordel ved at være tæt på gæsten og sikre kvaliteten til alle tider
  • Ser muligheder og ikke begrænsninger
  • Er stabil og ansvarsbevidst

Vi glæder os rigtigt meget til at modtage din ansøgning - vi holder samtaler løbende og stillingen skal besættes senest 1. August men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat.

For at ansøge - send CV og motivation via nedenstående link til Køkkenchef Kristian Lander

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter, ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinie er nordisk. Tidernes bedste arkitekter har på 250 år skabt 6.500 smukke kvadratmeter. Schæffergården er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske omgivelser til møder, konferencer, events og fester.
Huset rummer i alt 25 forskellige møde-/plenumlokaler, herunder et stort auditorium.

FUGL LEONHARDTGentofte2019-06-04T00:00:002019-07-19T00:00:00
330035686Kreativ kok - Cheval Blanc KantinerRobot Dygtig og krativ kok til kantine Århus N Har du lyst til at være en del af et godt team i et godt køkken, så er dette måske din nye arbejdsplads. Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer hvor smagen og kvalitet er i højsæde. Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed hver dag! Lidt om jobbet Du skal være nysgerrig og innovativ med respekt for gode råvarer i sæson og tidens trends. Være med til at skabe god atmosfære i et travlt miljø med øje for god service. Fast stilling på 37 time pr. uge med gode arbejdstider fra kl 6,30-14,30 mandag til fredag , der kan kombinere din passion for mad, med det at have en familie. Du besidder et højt fagligt niveau, er en hold spiller og deler gerne din viden og begejstring for god hjemmelavet mad med dine kollegaer. Jobprofil: Du er faglært kok Du besidder store faglige kompetencer som f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat grønt Du er kreativ og går op tidens trends Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker Du har ordenssans Du har et godt humør Kantinen kantinen beliggende i Åarhus N i køkkenet er I 6 personer, der laver mad til ca.300 personer dagligt til frokost . Udover daglig bespisning skal i servicere husets gæste. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en god tone , til gavn for vores gæster og os selv. Tiltrædelse hurtigst muligt Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes iry@cheval-blanc.dk senest den 21-6 2019 mærk ansøgningen kok Århus N For yderligere oplysninger kontakt kundechef Inge Rytter Mobil: 45 40285289 eller e-mail: iry@cheval-blanc.dk

Dygtig og krativ kok til kantine Århus N 

Har du lyst til at være en del af et godt team i et godt køkken, så er dette måske din nye arbejdsplads. Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer hvor smagen og kvalitet er i højsæde.

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

Lidt om jobbet

Du skal være nysgerrig og innovativ med respekt for gode råvarer i sæson og tidens trends. Være med til at skabe god atmosfære i et travlt miljø med øje for god service.

Fast stilling på 37 time pr. uge med gode arbejdstider fra kl 6,30-14,30 mandag til fredag , der kan kombinere din passion for mad, med det at have en familie. Du besidder et højt fagligt niveau, er en ”hold spiller” og deler gerne din viden og begejstring for god hjemmelavet mad med dine kollegaer.

 

Jobprofil:

  • Du er faglært kok
  • Du besidder store faglige kompetencer som f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du har ordenssans
  • Du har et godt humør

 

Kantinen

kantinen beliggende i Åarhus N i køkkenet er I 6 personer, der laver mad til ca.300 personer dagligt til frokost . Udover daglig bespisning skal i servicere husets gæste. Vi lægger vægt på god mad  lavet fra bunden  og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone”, til gavn for vores gæster og os selv.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt

Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes iry@cheval-blanc.dk senest den 21-6 2019

 mærk ansøgningen kok Århus N

For yderligere oplysninger kontakt kundechef Inge Rytter

Mobil: +45 40285289 eller e-mail: iry@cheval-blanc.dk

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/SAarhus N2019-06-04T00:00:002019-06-21T00:00:00
330035691Kok søges til OPP hospital i VejleRobot Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent Vi søger en dygtig kok til OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18 Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan. Vi forventer at du er en dygtig og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild. At du har erfaring fra restaurant eller kantine At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk. Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle

Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent

Vi søger en dygtig kok til  OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge

Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne

Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter

Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18  Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan.

Vi forventer at du er en dygtig  og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt

At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild.

At du har erfaring fra restaurant eller  kantine

At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder

Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk.

Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer

Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/SVejle2019-06-03T00:00:002019-06-21T00:00:00
330037819Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)Robot We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work experience (minimum 5 years) - You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time) - You are organized in your work - You speak English and or Urdu - You are accustomed to European work culture - You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years) We offer: - Freedom with responsibility - Good, regular working hours - Wages as per the rules and regulations - A friendly and helpful team - We can help you with accommodation etc. YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http: www.bindia.dk jobs.html

We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark.

 

Your profile should match this:

- You have a relevant education

- You have relevant work experience (minimum 5 years)

- You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time)

- You are organized in your work

- You speak English and / or Urdu

- You are accustomed to European work culture

- You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years)

 

We offer:

- Freedom with responsibility

- Good, regular working hours

- Wages as per the rules and regulations

- A friendly and helpful team

- We can help you with accommodation etc.

 

YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http://www.bindia.dk/jobs.html

BINDIA ApSKgs. Lyngby2019-06-06T00:00:002019-07-30T00:00:00
330041559Faglært KokRobot Arbejdssted: Eurest ved Siemens Brande Borupvej 16 7330 Brande Arbejdstid: 37 timer pr uge Fordelt som følger: Tidsrummet 6:00-18:00 Arbejdsopgaver: Deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor der hver dag laves mad til ca 1800 medarbejdere. Der roteres mellem de forskellige arbejdsopgaver som består af: tilberedning af varm kold buffet og salatbar. Du skal ydermere deltage i egenkontrol, APV arbejde, kundeforplejning og alm. rengøring i køkkenet. Kvalifikationer: Du er udlært kok og har erfaring med at arbejde i et køkken, du foretrækker en hverdag hvor der er fart over feltet og altid nye udfordringer. Vi forventer, at du er mødestabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Og vigtigst af alt, du elsker at lave mad til andre. Tiltrædelse: Snarest muligt men vi venter gerne på den rette person. Vi tilbyder: En stilling med ordnede forhold, hvor kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling Vi er: 36 kolleger i et uformelt og rart miljø… mm. Løn: Ifølge overenskomst Kontakt: Send en skriftlig ansøgning via link til hjemmeside Med venlig hilsen Julian Sheridan Køkkenchef 3037 7490 Education level: Erhvervsuddannelse Work experience: Less than 1 2 år

Arbejdssted:


Eurest ved Siemens Brande


Borupvej 16
7330 Brande

Arbejdstid:



37 timer pr uge
Fordelt som følger: Tidsrummet 6:00-18:00

Arbejdsopgaver:
Deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor der hver dag laves mad til ca 1800 medarbejdere. Der roteres mellem de forskellige arbejdsopgaver som består af: tilberedning af varm/ kold buffet og salatbar. Du skal ydermere deltage i egenkontrol, APV arbejde, kundeforplejning og alm. rengøring i køkkenet.

Kvalifikationer:
Du er udlært kok og har erfaring med at arbejde i et køkken, du foretrækker en hverdag hvor der er fart over feltet og altid nye udfordringer. Vi forventer, at du er mødestabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Og vigtigst af alt, du elsker at lave mad til andre.

Tiltrædelse:
Snarest muligt men vi venter gerne på den rette person.

Vi tilbyder:
En stilling med ordnede forhold, hvor kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling



Vi er:
36 kolleger i et uformelt og rart miljø… mm.

Løn:
Ifølge overenskomst

Kontakt:
Send en skriftlig ansøgning via link til hjemmeside




Med venlig hilsen
Julian Sheridan
Køkkenchef


3037 7490



Education level: Erhvervsuddannelse

Work experience: Less than 1/2 år
Compass Group Danmark A/SBrande2019-06-14T00:00:002019-07-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Schæffergården i Gentofte

FUGL LEONHARDT

Gentofte
Vi vil gøre en forskel og overraske vores gæster Gastronomi har høj prioritet vi er ambitiøse. Det skal du også være. Det er vigtigt din indstilling er udviklingsmindet og du synes det er sjovt at se muligheder. Du sætter en ære i at være vedholden ...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:19. juli 2019

Kreativ kok - Cheval Blanc Kantiner

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/S

Aarhus N
Dygtig og krativ kok til kantine Århus N Har du lyst til at være en del af et godt team i et godt køkken, så er dette måske din nye arbejdsplads. Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer hvor smagen og kvalitet er i højsæde. Ho...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

Kok søges til OPP hospital i Vejle

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/S

Vejle
Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent Vi søger en dygtig kok til OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)

BINDIA ApS

Kgs. Lyngby
We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work ...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Faglært Kok

Compass Group Danmark A/S

Brande
Arbejdssted: Eurest ved Siemens Brande Borupvej 16 7330 Brande Arbejdstid: 37 timer pr uge Fordelt som følger: Tidsrummet 6:00-18:00 Arbejdsopgaver: Deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor der hver dag laves mad til ca 1800 medarbejdere. D...
Indrykket:14. juni 2019
Udløbsdato:12. juli 2019