Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coor søger mødestabil servicemedarbejder til rengøring hos Politiet i Slagelse

Coor søger mødestabil servicemedarbejder til rengøring hos Politiet i Slagelse

Vi søger en servicemindet, glad og mødestabil servicemedarbejder til en fast stilling hos vores kunde: Politiet i Slagelse.

Stillingen er på 35 timer ugentligt mandag-fredag placeret i tidsrummet fra kl. 06.00 til 14.00 samt rengøring hver anden weekend.

Ansættelse hurtigst muligt.

Om jobbet:

Din opgave bliver at sikre, at vores kundes bygninger altid fremstår rene og præsentable. Du indgår i et team med andre servicemedarbejdere, og sammen skal I sikre at lokalerne altid fremstår til kundens fulde tilfredshed.

Kvalifikationer:

Det er en fordel, at du har erfaring med rengøring, herunder kendskab til midler og arbejdsmetoder, og at du er vant til at indgå i teams hvor alle hjælper hinanden. 

Det er samtidigt vigtigt, at du også kan arbejde selvstændigt, er udadvendt og serviceminded og har et veludviklet blik for god kvalitet.

Derudover er det et krav, at du taler og skriver dansk.

Stillingen kræver at du kan sikkerhedsgodkendes (PET godkendes).

Coor tilbyder:

Vi tilbyder løn i henhold til Serviceoverenskomsten, indgået mellem Dansk Industri II (SBA) og 3F Privat Service, Hotel og Restauration og Landssammenslutningen for Rengøring og Service under Serviceforbundet, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Hos Coor har vi et trygt arbejdsmiljø samt en bæredygtighedspolitik, som sikrer, at vi tager et socialt, miljømæssigt og virksomhedsmæssigt ansvar. Derudover har vi en aktiv personalforening som fx tilbyder biletter til attraktive priser, indkøbsordninger osv.

Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på Linkedin https://www.linkedin.com/company/19016/

Interesseret?:

Er du interesseret i jobbet, kan du søge det ved at sende din ansøgning gennem linket nedenfor. Du kan ikke søge ved e-mail eller almindelig brevpost.

Send ansøgningen hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Vi ser frem til, at modtage din ansøgning/CV.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her