Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund - fuldtidsvikariat på 3 mdr.

Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund – fuldtidsvikariat på 3 mdr.

FOOD by Coor varetager kantinedriften hos en af vores kunder i Frederikssund. Det er en spændende kantine hvor vi har mange glade gæster.  Vi søger netop nu en fagligt dygtig kok, der brænder for sit håndværk til et 3 måneders vikariat – med evt. mulighed for forlængelse af ansættelsesperioden.

Selve stillingen:

I vores kantine stræber vi hver dag efter at levere madoplevelser af højeste kvalitet. Gæsten er i centrum og rollen som kok spænder vidt. Vores opgave er at sikre, at vores gæster har en god oplevelse hver dag, og det påvirker de opgaver vi har. Dit primære fokus som kok hos Coor er:

  • Klargøring af varme retter, koldt, salatbar og brød
  • Produktion af varme retter, koldt, salatbar og brød
  • Køkkenet arbejder efter rotationsprincippet

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdet kører efter en 3 ugers rullevagtplan med hhv. dag- og aftenarbejde samt hver tredje weekend placeret i tidsrummet 06:30 – 21:30 og med start snarest muligt, dog senest 1. marts 2018.

Afdeling og arbejdssted:

Du bliver del af et stærkt team, med en uformel medarbejdergruppe, som tager sig af hinanden og behandler hinanden med respekt.

Coor tilbyder:

Vi synes selv hos Coor, at vi har en fantastisk arbejdsplads bestående af gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos Coor får du:

  • Et spændende vikariat på 3 måneder – evt. med mulighed for forlængelse.
  • Et job hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag
  • Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
  • Da Coor går meget op i at fastholde sine medarbejdere, vil du arbejde i et miljø hvor dine kompetencer har rig mulighed for at udvikle sig
  • For stillingen gælder det, at du aflønnes i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
  • Du tilbydes derudover en pensionsordning, firmabetalt sundhedssikring svarende til dine kompetencer og ansvaret i jobbet. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger osv.

Om dig og kvalifikationer:

Som person er du:

  • Ekstrovert, servicemindet og en teamplayer som er med til at forbedre dine kollegaer
  • Du er afbalanceret og i stand til at bevare overblikket i tilspidsede situationer
  • Du skal være fagligt dygtig, nysgerrig og ambitiøs
  • Du er handlekraftig, i stand til at arbejde alene og mestrer at disponere din tid
  • Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor

Dine kvalifikationer:

Der er mange veje til jobbet:

  • Du skal have en faglig stærk profil med minimum 3 års erfaring
  • Du skal være ansvarsbevidst og fleksibel og have mod på at indgå i teamet og hjælpe dine kollegaer
  • Vi forventer at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget
  • Det er vigtigt, at du er i stand til at give den enkelte gæst en fantastisk oplevelse og være med til at inspirere andre til at gøre det samme
  • Det forventes, at du har kørekort og kan tale og skrive dansk

Interesseret?

Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Driftschef Casper Overbye på mail: Casper.Overbye@coor.com

Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329742746Phoenix-91fd028412018-01-18T04:07:48.750Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund - fuldtidsvikariat på 3 mdr.

Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund – fuldtidsvikariat på 3 mdr.

FOOD by Coor varetager kantinedriften hos en af vores kunder i Frederikssund. Det er en spændende kantine hvor vi har mange glade gæster.  Vi søger netop nu en fagligt dygtig kok, der brænder for sit håndværk til et 3 måneders vikariat – med evt. mulighed for forlængelse af ansættelsesperioden.

Selve stillingen:

I vores kantine stræber vi hver dag efter at levere madoplevelser af højeste kvalitet. Gæsten er i centrum og rollen som kok spænder vidt. Vores opgave er at sikre, at vores gæster har en god oplevelse hver dag, og det påvirker de opgaver vi har. Dit primære fokus som kok hos Coor er:

  • Klargøring af varme retter, koldt, salatbar og brød
  • Produktion af varme retter, koldt, salatbar og brød
  • Køkkenet arbejder efter rotationsprincippet

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdet kører efter en 3 ugers rullevagtplan med hhv. dag- og aftenarbejde samt hver tredje weekend placeret i tidsrummet 06:30 – 21:30 og med start snarest muligt, dog senest 1. marts 2018.

Afdeling og arbejdssted:

Du bliver del af et stærkt team, med en uformel medarbejdergruppe, som tager sig af hinanden og behandler hinanden med respekt.

Coor tilbyder:

Vi synes selv hos Coor, at vi har en fantastisk arbejdsplads bestående af gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos Coor får du:

  • Et spændende vikariat på 3 måneder – evt. med mulighed for forlængelse.
  • Et job hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag
  • Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
  • Da Coor går meget op i at fastholde sine medarbejdere, vil du arbejde i et miljø hvor dine kompetencer har rig mulighed for at udvikle sig
  • For stillingen gælder det, at du aflønnes i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
  • Du tilbydes derudover en pensionsordning, firmabetalt sundhedssikring svarende til dine kompetencer og ansvaret i jobbet. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger osv.

Om dig og kvalifikationer:

Som person er du:

  • Ekstrovert, servicemindet og en teamplayer som er med til at forbedre dine kollegaer
  • Du er afbalanceret og i stand til at bevare overblikket i tilspidsede situationer
  • Du skal være fagligt dygtig, nysgerrig og ambitiøs
  • Du er handlekraftig, i stand til at arbejde alene og mestrer at disponere din tid
  • Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor

Dine kvalifikationer:

Der er mange veje til jobbet:

  • Du skal have en faglig stærk profil med minimum 3 års erfaring
  • Du skal være ansvarsbevidst og fleksibel og have mod på at indgå i teamet og hjælpe dine kollegaer
  • Vi forventer at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget
  • Det er vigtigt, at du er i stand til at give den enkelte gæst en fantastisk oplevelse og være med til at inspirere andre til at gøre det samme
  • Det forventes, at du har kørekort og kan tale og skrive dansk

Interesseret?

Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Driftschef Casper Overbye på mail: Casper.Overbye@coor.com

Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

2018-02-14T00:58:39.613 Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund fuldtidsvikariat på 3 mdr. FOOD by Coor varetager kantinedriften hos en af vores kunder i Frederikssund. Det er en spændende kantine hvor vi har mange glade gæster. Vi søger netop nu en fagligt dygtig kok, der brænder for sit håndværk til et 3 måneders vikariat med evt. mulighed for forlængelse af ansættelsesperioden. Selve stillingen: I vores kantine stræber vi hver dag efter at levere madoplevelser af højeste kvalitet. Gæsten er i centrum og rollen som kok spænder vidt. Vores opgave er at sikre, at vores gæster har en god oplevelse hver dag, og det påvirker de opgaver vi har. Dit primære fokus som kok hos Coor er: Klargøring af varme retter, koldt, salatbar og brød Produktion af varme retter, koldt, salatbar og brød Køkkenet arbejder efter rotationsprincippet Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdet kører efter en 3 ugers rullevagtplan med hhv. dag- og aftenarbejde samt hver tredje weekend placeret i tidsrummet 06:30 21:30 og med start snarest muligt, dog senest 1. marts 2018. Afdeling og arbejdssted: Du bliver del af et stærkt team, med en uformel medarbejdergruppe, som tager sig af hinanden og behandler hinanden med respekt. Coor tilbyder: Vi synes selv hos Coor, at vi har en fantastisk arbejdsplads bestående af gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos Coor får du: Et spændende vikariat på 3 måneder evt. med mulighed for forlængelse. Et job hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer Da Coor går meget op i at fastholde sine medarbejdere, vil du arbejde i et miljø hvor dine kompetencer har rig mulighed for at udvikle sig For stillingen gælder det, at du aflønnes i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer Du tilbydes derudover en pensionsordning, firmabetalt sundhedssikring svarende til dine kompetencer og ansvaret i jobbet. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger osv. Om dig og kvalifikationer: Som person er du: Ekstrovert, servicemindet og en teamplayer som er med til at forbedre dine kollegaer Du er afbalanceret og i stand til at bevare overblikket i tilspidsede situationer Du skal være fagligt dygtig, nysgerrig og ambitiøs Du er handlekraftig, i stand til at arbejde alene og mestrer at disponere din tid Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor Dine kvalifikationer: Der er mange veje til jobbet: Du skal have en faglig stærk profil med minimum 3 års erfaring Du skal være ansvarsbevidst og fleksibel og have mod på at indgå i teamet og hjælpe dine kollegaer Vi forventer at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget Det er vigtigt, at du er i stand til at give den enkelte gæst en fantastisk oplevelse og være med til at inspirere andre til at gøre det samme Det forventes, at du har kørekort og kan tale og skrive dansk Interesseret? Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Driftschef Casper Overbye på mail: Casper.Overbye@coor.com Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost. Du kan søge stillingen ved at klikke på Søg jobbet nedenfor.11Jobnet91fd0284100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-13T00:00:000010https://epos.dk/rek/coor/Joblist/ShowJobOffer.aspx?dbalias=EposREC_coor&lang=da&jobOfferEntityId=325&joblistId=10EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRudersdalEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAllerødEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFuresø3079633COOR SERVICE MANAGEMENT A/S11Bregnerødvej 1333460BirkerødDKDanmark1
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset510571JobNet47402361000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=91fd0284https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=91fd0284https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=91fd0284&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=91fd0284&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352348282importimport_91fd0284DKDanmarkDKDanmark329975182Dygtig og serviceminded kok/Ernæringsassistent til Lions Park SøllerødRobot Brænder du for god mad, og kan du bidrage med et højt fagligt niveau med fokus på udvikling? Så er stillingen måske noget for dig? Vi søger en medarbejder, der er uddannet kok eller ernæringsassistent, har brancheerfaring og gerne erfaring fra et plejecenter eller produktionskøkken. Om os: Lions Park Søllerød har 103 boliger i Seniorcentret og 72 boliger i Plejecentret, fordelt på 7 Leve-bo-miljøer. Vi er et musisk ældrecenter og lægger vægt på at skabe en oplevelsesrig hverdag for husets mange beboere og gæster. Du vil derfor blive en del af et hus, hvor aktiviteter vægtes højt, hvoraf en del vil foregå i restauranten, i husets smukke park eller på den store terrasse ved restauranten. Køkkenet leverer døgnkost til Plejecentret og serverer aftensmad kl. 17.15 for Seniorcentrets beboere i husets restaurant året rundt. Ligesom der produceres mad til højtider, fester og arrangementer for alle husets beboere og deres gæster. Vi vægter kvalitet, mad der er lavet fra bunden og økologi maden skal smage godt og samtidig være tilpasset gæsternes behov og ønsker. Du vil indgå i et team på 6 medarbejdere i køkkenet, der består af ernæringsassistenter og kokke. Ligesom du vil få en stor kontaktflade til husets beboere, husets øvrige afdelinger og eksterne leverandører. Vi tilbyder en spændende stilling med varierende arbejdsopgaver. En stilling med høj grad af indflydelse på eget arbejdsområde. Dine kompetencer: Du er uddannet kok eller ernæringsassistent. Du har et stærkt kulinarisk fundament. Du er empatisk og kommunikerer anerkendende og tydeligt. Du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Du har arbejdet med fødevaresikkerhed. Du taler og skriver dansk og er indstillet på at bidrage til det gode arbejdsmiljø. Du er kvalitetsbevidst, mødestabil, flittig og har overblik Vi tilbyder: Et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer Et aktivt hus i udvikling med mange spændende opgaver Et stort og moderne køkken. Arbejdstiden er mellem kl.8.00-15.30, og kl.12.00-19.00 alle dage. Medindflydelse i udviklingen af teamet og vores tilbud til gæsterne. Løn og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst med tiltrædelse snarest. Send din ansøgning med CV til jpk@lionspark.dk senest den 25. marts 2019. Kontakt Jens Kruse for yderligere oplysninger tlf. 45582535. Samtaler afholdes løbende. Du kan læse mere om Lions Park Søllerød på vores hjemmeside: www.lionspark.dk. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Brænder du for god mad, og kan du bidrage med et højt fagligt niveau med fokus på udvikling? Så er stillingen måske noget for dig?

Vi søger en medarbejder, der er uddannet kok eller ernæringsassistent, har brancheerfaring og gerne erfaring fra et plejecenter eller produktionskøkken.

Om os:

Lions Park Søllerød har 103 boliger i Seniorcentret og 72 boliger i Plejecentret, fordelt på 7 Leve-bo-miljøer. 

Vi er et musisk ældrecenter og lægger vægt på at skabe en oplevelsesrig hverdag for husets mange beboere og gæster. Du vil derfor blive en del af et hus, hvor aktiviteter vægtes højt, hvoraf en del vil foregå i restauranten, i husets smukke park eller på den store terrasse ved restauranten.

Køkkenet leverer døgnkost til Plejecentret og serverer aftensmad kl. 17.15 for Seniorcentrets beboere i husets restaurant året rundt. Ligesom der produceres mad til højtider, fester og arrangementer for alle husets beboere og deres gæster. Vi vægter kvalitet, mad der er lavet fra bunden og økologi – maden skal smage godt og samtidig være tilpasset gæsternes behov og ønsker.

Du vil indgå i et team på 6 medarbejdere i køkkenet, der består af ernæringsassistenter og kokke. Ligesom du vil få en stor kontaktflade til husets beboere, husets øvrige afdelinger og eksterne leverandører.

Vi tilbyder en spændende stilling med varierende arbejdsopgaver. En stilling med høj grad af indflydelse på eget arbejdsområde.

Dine kompetencer:

  • Du er uddannet kok eller ernæringsassistent.
  • Du har et stærkt kulinarisk fundament.
  • Du er empatisk og kommunikerer anerkendende og tydeligt.
  • Du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt.
  • Du har arbejdet med fødevaresikkerhed.
  • Du taler og skriver dansk og er indstillet på at bidrage til det gode arbejdsmiljø.
  • Du er kvalitetsbevidst, mødestabil, flittig og har overblik

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer
  • Et aktivt hus i udvikling med mange spændende opgaver
  • Et stort og moderne køkken.
  • Arbejdstiden er mellem kl.8.00-15.30, og kl.12.00-19.00 alle dage.
  • Medindflydelse i udviklingen af teamet og vores tilbud til gæsterne.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst med tiltrædelse snarest.

Send din ansøgning med CV til jpk@lionspark.dk senest den 25. marts 2019.

Kontakt Jens Kruse for yderligere oplysninger tlf. 45582535. Samtaler afholdes løbende.

Du kan læse mere om Lions Park Søllerød på vores hjemmeside: www.lionspark.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

FONDEN LIONS PARK SØLLERØDNærum2019-03-11T00:00:002019-03-25T00:00:00
329978761Kokkedal Slot Copenhagen søger morgenkokRobot Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger snarest en morgenkok, der vil være med til at sætte standarden på et eksklusivt 5-stjernet hotel. Hovedopgaven består i at sikre, at Slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet. Arbejdsområde:For- og tilberede dagens morgenmad både til restauranten (kombineret buffet og a la carte) samt room serviceOpbakning til morgenmadModtage morgenleverancer af varer til køkkenetFor- og tilberede dagens forplejning til vores eksklusive mødegæster.Kvalifikationer:Du har erfaring fra tilsvarende stillingerSolid erfaring fra virksomhed som sætter kvalitet og service i højsædet.Du er naturligt stabil, fleksibel og ansvarsfuld.Du er positiv og smilende af natur, og arbejder effektivt i et til tider hektisk miljø.Vi tilbyder:En arbejdsplads hvor personaletrivsel er i fokus.Tæt samarbejde med alle afdelinger i huset.Fast løn pension.Fordelagtige personalegoderOrdnede arbejdsforhold, pensionsordning og ulykkesforsikringDin arbejdstid starter kl. 05:30 med planlagt vagt hver anden weekend. Der kan forekomme arbejde på andre tider af døgnet, inklusiv helligdage. Ansøgningsfrist: Samtalerne afholdes løbende Venligst send ansøgning med CV via nedenstående link. For yderligere information kontakt Executive Chef Lars Samsø på telefon 41 86 78 41 Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, med 10 minutters gang fra Kokkedal station. Læs mere om slottet her www.kokkedalslotcopenhagen.dkKokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger snarest en morgenkok, der vil være med til at sætte standarden på et eksklusivt 5-stjernet hotel.
Hovedopgaven består i at sikre, at Slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet.

Arbejdsområde:
  • For- og tilberede dagens morgenmad både til restauranten (kombineret buffet og a la carte) samt room service
  • Opbakning til morgenmad
  • Modtage morgenleverancer af varer til køkkenet
  • For- og tilberede dagens forplejning til vores eksklusive mødegæster.
Kvalifikationer:
  • Du har erfaring fra tilsvarende stillinger
  • Solid erfaring fra virksomhed som sætter kvalitet og service i højsædet.
  • Du er naturligt stabil, fleksibel og ansvarsfuld.
  • Du er positiv og smilende af natur, og arbejder effektivt i et til tider hektisk miljø.
Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads hvor personaletrivsel er i fokus.
  • Tæt samarbejde med alle afdelinger i huset.
  • Fast løn + pension.
  • Fordelagtige personalegoder
  • Ordnede arbejdsforhold, pensionsordning og ulykkesforsikring
Din arbejdstid starter kl. 05:30 med planlagt vagt hver anden weekend. Der kan forekomme arbejde på andre tider af døgnet, inklusiv helligdage.

Ansøgningsfrist: Samtalerne afholdes løbende

Venligst send ansøgning med CV via nedenstående link.
For yderligere information kontakt Executive Chef Lars Samsø på telefon 41 86 78 41

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, med 10 minutters gang fra Kokkedal station. Læs mere om slottet her www.kokkedalslotcopenhagen.dk

 

FUGL LEONHARDTHørsholm2019-03-16T00:00:002019-05-14T00:00:00
329978815Kokkedal Slot Copenhagen søger en dygtig kokRobot Til det eksklusive Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger vi snarest kokke, der vil være med til at opretholde den høje standard på et af de mest spændende 5-stjernede hoteller i Danmark. Hovedopgaven består i at sikre, at slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet samt bidrage til, at restaurant Slotskælderen til alle tider leverer positive resultater der kan ses og mærkes. Arbejdsopgaver:For- og tilberede retter til restaurant Slotskælderen, Biblioteksbaren samt room service.For- og tilberede dagens forplejning til vores eksklusive møde- og selskabsgæster.Gennemgå og sikre gennemførelse af dagens opgaver og arrangementer.Involvering og medansvar for bestilling og optælling af varer samt oplæring af elever.Kvalifikationer:Du er faglært kok.Solid erfaring fra en virksomhed som sætter kvalitet og service i højsædet.Du er naturligt stabil, fleksibel og empatisk, serviceminded, professionel og ansvarsfuld.Du er positiv og smilende af natur, og arbejder effektivt i et til tider hektisk miljø.Du formår aktivt at bidrage til en enestående serviceoplevelse i Danmark.Du formulerer dig præcist og korrekt på danskVi tilbyder:En arbejdsplads hvor personaletrivsel er i fokus.Tæt samarbejde med alle afdelinger i huset.Fast løn pension.Fordelagtige personalegoderOrdnede arbejdsforhold, pensionsordning og ulykkesforsikringAnsøgningsfrist: Samtaler afholdes løbende Venligst send din ansøgning med CV og nyligt, vellignende billede af dig selv via nedenstående link. For yderligere information kontakt Køkkenchef Lars Samsø på telefon 41 86 78 41. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, med 10 minutters gang fra Kokkedal station. Læs mere om slottet her www.kokkedalslotcopenhagen.dkTil det eksklusive Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger vi snarest kokke, der vil være med til at opretholde den høje standard på et af de mest spændende 5-stjernede hoteller i Danmark.
Hovedopgaven består i at sikre, at slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet samt bidrage til, at restaurant Slotskælderen til alle tider leverer positive resultater der kan ses og mærkes.

Arbejdsopgaver:
  • For- og tilberede retter til restaurant Slotskælderen, Biblioteksbaren samt room service.
  • For- og tilberede dagens forplejning til vores eksklusive møde- og selskabsgæster.
  • Gennemgå og sikre gennemførelse af dagens opgaver og arrangementer.
  • Involvering og medansvar for bestilling og optælling af varer samt oplæring af elever.
Kvalifikationer:
  • Du er faglært kok.
  • Solid erfaring fra en virksomhed som sætter kvalitet og service i højsædet.
  • Du er naturligt stabil, fleksibel og empatisk, serviceminded, professionel og ansvarsfuld.
  • Du er positiv og smilende af natur, og arbejder effektivt i et til tider hektisk miljø.
  • Du formår aktivt at bidrage til en enestående serviceoplevelse i Danmark.
  • Du formulerer dig præcist og korrekt på dansk
Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads hvor personaletrivsel er i fokus.
  • Tæt samarbejde med alle afdelinger i huset.
  • Fast løn + pension.
  • Fordelagtige personalegoder
  • Ordnede arbejdsforhold, pensionsordning og ulykkesforsikring
Ansøgningsfrist: Samtaler afholdes løbende

Venligst send din ansøgning med CV og nyligt, vellignende billede af dig selv via nedenstående link. For yderligere information kontakt Køkkenchef Lars Samsø på telefon 41 86 78 41.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, med 10 minutters gang fra Kokkedal station. Læs mere om slottet her www.kokkedalslotcopenhagen.dk
 

FUGL LEONHARDTHørsholm2019-03-16T00:00:002019-05-14T00:00:00
329971488Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i ØstbirkRobot Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i ØstbirkVi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hverdag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild.Vi søger lige nu en kreativ og faglig dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad, og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye kok.Start er den 1. juni 2019. JobbetDet bliver din opgave, sammen med dine kollegaer, at lave velsmagende og varieret mad, og dine opgaver omfatter blandt andet: Produktion af varmt mad som dagligt består af fisk og en varm ret Produktion af hjemmebagt brød og kage Menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer Varebestilling og varemodtagelse Registrering og opfølgning på afvigelser Udkørsel med madStillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til fredag kl. 06-14.00. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer Dine kvalifikationer og dig som person Vi forestiller os, at du faglært inden for servicebranchen og har erfaring som kok Du skal være fleksibel og have mod på at indgå i et team og hjælpe, hvor behovet er størst Det er et plus, hvis du er hjemmevant i en kantine, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med bagning, koldt og salater Vi forventer, at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget Vigtigst af alt søger en kollega, der kan give den enkelte gæst en fantastisk madoplevelse og være med til at inspirere andre til at gøre det samme Endelig skal du være villig til at fremvise en straffeattestHvad Coor kan tilbyde digVi har en fantastisk arbejdsplads med gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du: Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer Rig mulighed for udvikling i jobbet og af dine kompetencer Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, medlemskab af Log-Buy, familiearrangementer osv.I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:Om Coor og Coor - Passion for service, passion for peopleInteresseret? Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https: www.coor.dk og på vores virksomhedsside på LinkedIn: https: www.linkedin.com company 19016 Bemærk at vi løbende afholder samtaler og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com Søg stillingen ved at klikke på Søg jobbet nedenfor. Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i Østbirk
Vi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hverdag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild.

Vi søger lige nu en kreativ og faglig dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad, og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye kok.
Start er den 1. juni 2019.


Jobbet
Det bliver din opgave, sammen med dine kollegaer, at lave velsmagende og varieret mad, og dine opgaver omfatter blandt andet: 
• Produktion af varmt mad som dagligt består af fisk og en varm ret
• Produktion af hjemmebagt brød og kage
• Menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
• Varebestilling og varemodtagelse 
• Registrering og opfølgning på afvigelser 
• Udkørsel med mad

Stillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til fredag kl. 06-14.00. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer 


Dine kvalifikationer og dig som person 
• Vi forestiller os, at du faglært inden for servicebranchen og har erfaring som kok
• Du skal være fleksibel og have mod på at indgå i et team og hjælpe, hvor behovet er størst
• Det er et plus, hvis du er hjemmevant i en kantine, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med bagning,            koldt og salater
• Vi forventer, at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget
• Vigtigst af alt søger en kollega, der kan give den enkelte gæst en fantastisk madoplevelse og være med til at                      inspirere andre til at gøre det samme
• Endelig skal du være villig til at fremvise en straffeattest

Hvad Coor kan tilbyde dig
Vi har en fantastisk arbejdsplads med gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du: 

• Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur
• Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
• Rig mulighed for udvikling i jobbet og af dine kompetencer
• Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
• Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring
• Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, medlemskab af Log-Buy,            familiearrangementer osv.

I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:
Om Coor og Coor - Passion for service, passion for people

Interesseret? 
Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/19016/
Bemærk at vi løbende afholder samtaler og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com 

Søg stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

COOR SERVICE MANAGEMENT A/SØstbirk2019-03-05T00:00:002019-04-15T00:00:00
329968122kok søgesRobot BRUG DIT HÅNDV RK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK ØPå Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag arbejder for at få det hele til at gro og trives. Vores retterne er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den. MENUKORTET ER D T, DU SER PÅ MARKEN FOR VI BRUGER HELST ØENS EGNE AFGRØDER OG DYR Du vil som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ og veludført altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren. Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde. V R MED TIL AT SPREDE DEN GODE MAD OG STEMNING Som kok på Vejrø skaber du mad, som du er stolt af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og komme med input til menuer, som du er med til at udarbejde sammen med resten af teamet. Dit job består også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken.Som tjener serverer du med stolthed de retter, som du ved, at køkkenet har gjort sig umage med at kreerer. Du vejleder gæsten i valget af udsøgte vine som på bedste vis akkompagnerer køkkenets formåen. FÅ ANSVAR OG BRUG ALT D T, DU KAN Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt.Du vil få interessante, begejstrede og tætte kollegaer, og du vil også selv kunne træde i fuld karakter. Eksempelvis ved at tage dig af mise en place til a la carte og selskaber. Du vil også elske at være tæt på råvarerne og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag. Og så elsker du at møde og tale med forskellige mennesker, både kollegaer og gæster. Som en del af Vejrø F B team er du også en del af virksomhedens mål og visioner, som findes i alt d t, vi gør og serverer. Sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas. VI GL DER OS TIL AT MØDE DIG Hvis du er uddannet kok, har erfaring fra en lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, lyder du som vores nye kollega. Du vil blive en del af et team med et rul som hedder 14 dage på øen og 14 dage hjemme. Det vil være sammenhængende arbejdsdage, hvor du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter på øen, da man ikke kan komme hjem ved fyraften. Sæsonen løber fra maj til og med september. God løn som følger dine kvalifikationer. Se mere på www.vejroe.dk, FB og Insta. Ved spørgsmål kontakt direktør Lea Lohse på ll@Vejroe.dk eller mobil 30306184. Send en ansøgning med opdateret CV og foto til: bogholderi@vejroe.dk Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø inden sæsonstart i maj, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson. På Vejrø vil vi vise det bedste af Danmark både når det kommer til natur, gastronomi og energi. Det er et sted for de ukuelige ildsjæle, hvor missionen er at skabe et lille selvforsynende og bæredygtigt samfund, hvor man løfter i flok og primært bruger den energi og de råvarer, som er på øen. Vejrø ligger i Smålandfarvandet og er med sine 1.5 km2 n af Danmarks mindste øer. Her sættes bæredygtighed og økologi højt og der er plads og tid til afslapning og fordybelse. Der er langt til naboerne men nært til stjernerne. Vi kalder det for jordnær luksus.VEJRØ RESORT DK 4943 TORRIG L E-MAIL: VEJROE@VEJROE.DK TLF.: 45 6320 5920 WWW.VEJROE.DK VEJROERESORT VEJRØ

BRUG DIT HÅNDVÆRK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK Ø
På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag arbejder for at få det hele til at gro og trives. Vores retterne er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den.


MENUKORTET ER DÉT, DU SER PÅ MARKEN FOR VI BRUGER HELST ØENS EGNE AFGRØDER OG DYR Du vil som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ og veludført altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren. Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde.
 
VÆR MED TIL AT SPREDE DEN GODE MAD OG STEMNING Som kok på Vejrø skaber du mad, som du er stolt af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og komme med input til menuer, som du er med til at udarbejde sammen med resten af teamet. Dit job består også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken.
Som tjener serverer du med stolthed de retter, som du ved, at køkkenet har gjort sig umage med at kreerer. Du vejleder gæsten i valget af udsøgte vine som på bedste vis akkompagnerer køkkenets formåen.


FÅ ANSVAR OG BRUG ALT DÉT, DU KAN Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt.
Du vil få interessante, begejstrede og tætte kollegaer, og du vil også selv kunne træde i fuld karakter. Eksempelvis ved at tage dig af mise en place til a la carte og selskaber. Du vil også elske at være tæt på råvarerne og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag. Og så elsker du at møde og tale med forskellige mennesker, både kollegaer og gæster.


Som en del af Vejrø F&B team er du også en del af virksomhedens mål og visioner, som findes i alt dét, vi gør og serverer. Sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas.


VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG Hvis du er uddannet kok, har erfaring fra en lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, lyder du som vores nye kollega.


Du vil blive en del af et team med et rul som hedder 14 dage på øen og 14 dage hjemme. Det vil være sammenhængende arbejdsdage, hvor du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter på øen, da man ikke kan komme hjem ved fyraften. Sæsonen løber fra maj til og med september. God løn som følger dine kvalifikationer.

Se mere på www.vejroe.dk, FB og Insta.

Ved spørgsmål kontakt direktør Lea Lohse på ll@Vejroe.dk eller mobil 30306184.


Send en ansøgning med opdateret CV og foto til: bogholderi@vejroe.dk


Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø inden sæsonstart i maj, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson.


På Vejrø vil vi vise det bedste af Danmark – både når det kommer til natur, gastronomi og energi. Det er et sted for de ukuelige ildsjæle, hvor missionen er at skabe et lille selvforsynende og bæredygtigt samfund, hvor man løfter i flok og primært bruger den energi og de råvarer, som er på øen.


Vejrø ligger i Smålandfarvandet og er med sine 1.5 km2 én af Danmarks mindste øer. Her sættes bæredygtighed og økologi højt og der er plads og tid til afslapning og fordybelse. Der er langt til naboerne men nært til stjernerne. Vi kalder det for jordnær luksus.
VEJRØ RESORT | DK 4943 TORRIG L  | E-MAIL: VEJROE@VEJROE.DK | TLF.: + 45 6320 5920 |  WWW.VEJROE.DK |  #VEJROERESORT 
VEJRØ

Vejrø ApSTorrig L2019-02-28T00:00:002019-04-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig og serviceminded kok/Ernæringsassistent til Lions Park Søllerød

FONDEN LIONS PARK SØLLERØD

Nærum
Brænder du for god mad, og kan du bidrage med et højt fagligt niveau med fokus på udvikling? Så er stillingen måske noget for dig? Vi søger en medarbejder, der er uddannet kok eller ernæringsassistent, har brancheerfaring og gerne erfaring fra et pl...
Indrykket:11. marts 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Kokkedal Slot Copenhagen søger morgenkok

FUGL LEONHARDT

Hørsholm
Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger snarest en morgenkok, der vil være med til at sætte standarden på et eksklusivt 5-stjernet hotel. Hovedopgaven består i at sikre, at Slottets gæster får den bedst tænkelige oplevelse fra slotskøkkenet. Arbej...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:14. maj 2019

Kokkedal Slot Copenhagen søger en dygtig kok

FUGL LEONHARDT

Hørsholm
Til det eksklusive Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger vi snarest kokke, der vil være med til at opretholde den høje standard på et af de mest spændende 5-stjernede hoteller i Danmark. Hovedopgaven består i at sikre, at slottets gæster får den...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:14. maj 2019

Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i Østbirk

COOR SERVICE MANAGEMENT A/S

Østbirk
Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i ØstbirkVi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvik...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:15. april 2019

kok søges

Vejrø ApS

Torrig L
BRUG DIT HÅNDV RK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK ØPå Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig...
Indrykket:28. februar 2019
Udløbsdato:25. april 2019