Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund - fuldtidsvikariat på 3 mdr.

Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund – fuldtidsvikariat på 3 mdr.

FOOD by Coor varetager kantinedriften hos en af vores kunder i Frederikssund. Det er en spændende kantine hvor vi har mange glade gæster.  Vi søger netop nu en fagligt dygtig kok, der brænder for sit håndværk til et 3 måneders vikariat – med evt. mulighed for forlængelse af ansættelsesperioden.

Selve stillingen:

I vores kantine stræber vi hver dag efter at levere madoplevelser af højeste kvalitet. Gæsten er i centrum og rollen som kok spænder vidt. Vores opgave er at sikre, at vores gæster har en god oplevelse hver dag, og det påvirker de opgaver vi har. Dit primære fokus som kok hos Coor er:

  • Klargøring af varme retter, koldt, salatbar og brød
  • Produktion af varme retter, koldt, salatbar og brød
  • Køkkenet arbejder efter rotationsprincippet

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdet kører efter en 3 ugers rullevagtplan med hhv. dag- og aftenarbejde samt hver tredje weekend placeret i tidsrummet 06:30 – 21:30 og med start snarest muligt, dog senest 1. marts 2018.

Afdeling og arbejdssted:

Du bliver del af et stærkt team, med en uformel medarbejdergruppe, som tager sig af hinanden og behandler hinanden med respekt.

Coor tilbyder:

Vi synes selv hos Coor, at vi har en fantastisk arbejdsplads bestående af gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos Coor får du:

  • Et spændende vikariat på 3 måneder – evt. med mulighed for forlængelse.
  • Et job hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag
  • Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
  • Da Coor går meget op i at fastholde sine medarbejdere, vil du arbejde i et miljø hvor dine kompetencer har rig mulighed for at udvikle sig
  • For stillingen gælder det, at du aflønnes i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
  • Du tilbydes derudover en pensionsordning, firmabetalt sundhedssikring svarende til dine kompetencer og ansvaret i jobbet. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger osv.

Om dig og kvalifikationer:

Som person er du:

  • Ekstrovert, servicemindet og en teamplayer som er med til at forbedre dine kollegaer
  • Du er afbalanceret og i stand til at bevare overblikket i tilspidsede situationer
  • Du skal være fagligt dygtig, nysgerrig og ambitiøs
  • Du er handlekraftig, i stand til at arbejde alene og mestrer at disponere din tid
  • Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor

Dine kvalifikationer:

Der er mange veje til jobbet:

  • Du skal have en faglig stærk profil med minimum 3 års erfaring
  • Du skal være ansvarsbevidst og fleksibel og have mod på at indgå i teamet og hjælpe dine kollegaer
  • Vi forventer at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget
  • Det er vigtigt, at du er i stand til at give den enkelte gæst en fantastisk oplevelse og være med til at inspirere andre til at gøre det samme
  • Det forventes, at du har kørekort og kan tale og skrive dansk

Interesseret?

Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Driftschef Casper Overbye på mail: Casper.Overbye@coor.com

Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329742746Phoenix-91fd028412018-01-18T04:07:48.750Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund - fuldtidsvikariat på 3 mdr.

Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund – fuldtidsvikariat på 3 mdr.

FOOD by Coor varetager kantinedriften hos en af vores kunder i Frederikssund. Det er en spændende kantine hvor vi har mange glade gæster.  Vi søger netop nu en fagligt dygtig kok, der brænder for sit håndværk til et 3 måneders vikariat – med evt. mulighed for forlængelse af ansættelsesperioden.

Selve stillingen:

I vores kantine stræber vi hver dag efter at levere madoplevelser af højeste kvalitet. Gæsten er i centrum og rollen som kok spænder vidt. Vores opgave er at sikre, at vores gæster har en god oplevelse hver dag, og det påvirker de opgaver vi har. Dit primære fokus som kok hos Coor er:

  • Klargøring af varme retter, koldt, salatbar og brød
  • Produktion af varme retter, koldt, salatbar og brød
  • Køkkenet arbejder efter rotationsprincippet

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdet kører efter en 3 ugers rullevagtplan med hhv. dag- og aftenarbejde samt hver tredje weekend placeret i tidsrummet 06:30 – 21:30 og med start snarest muligt, dog senest 1. marts 2018.

Afdeling og arbejdssted:

Du bliver del af et stærkt team, med en uformel medarbejdergruppe, som tager sig af hinanden og behandler hinanden med respekt.

Coor tilbyder:

Vi synes selv hos Coor, at vi har en fantastisk arbejdsplads bestående af gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos Coor får du:

  • Et spændende vikariat på 3 måneder – evt. med mulighed for forlængelse.
  • Et job hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag
  • Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
  • Da Coor går meget op i at fastholde sine medarbejdere, vil du arbejde i et miljø hvor dine kompetencer har rig mulighed for at udvikle sig
  • For stillingen gælder det, at du aflønnes i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
  • Du tilbydes derudover en pensionsordning, firmabetalt sundhedssikring svarende til dine kompetencer og ansvaret i jobbet. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger osv.

Om dig og kvalifikationer:

Som person er du:

  • Ekstrovert, servicemindet og en teamplayer som er med til at forbedre dine kollegaer
  • Du er afbalanceret og i stand til at bevare overblikket i tilspidsede situationer
  • Du skal være fagligt dygtig, nysgerrig og ambitiøs
  • Du er handlekraftig, i stand til at arbejde alene og mestrer at disponere din tid
  • Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor

Dine kvalifikationer:

Der er mange veje til jobbet:

  • Du skal have en faglig stærk profil med minimum 3 års erfaring
  • Du skal være ansvarsbevidst og fleksibel og have mod på at indgå i teamet og hjælpe dine kollegaer
  • Vi forventer at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget
  • Det er vigtigt, at du er i stand til at give den enkelte gæst en fantastisk oplevelse og være med til at inspirere andre til at gøre det samme
  • Det forventes, at du har kørekort og kan tale og skrive dansk

Interesseret?

Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Driftschef Casper Overbye på mail: Casper.Overbye@coor.com

Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

2018-02-14T00:58:39.613 Coor søger passioneret kok til kantine i Frederikssund fuldtidsvikariat på 3 mdr. FOOD by Coor varetager kantinedriften hos en af vores kunder i Frederikssund. Det er en spændende kantine hvor vi har mange glade gæster. Vi søger netop nu en fagligt dygtig kok, der brænder for sit håndværk til et 3 måneders vikariat med evt. mulighed for forlængelse af ansættelsesperioden. Selve stillingen: I vores kantine stræber vi hver dag efter at levere madoplevelser af højeste kvalitet. Gæsten er i centrum og rollen som kok spænder vidt. Vores opgave er at sikre, at vores gæster har en god oplevelse hver dag, og det påvirker de opgaver vi har. Dit primære fokus som kok hos Coor er: Klargøring af varme retter, koldt, salatbar og brød Produktion af varme retter, koldt, salatbar og brød Køkkenet arbejder efter rotationsprincippet Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdet kører efter en 3 ugers rullevagtplan med hhv. dag- og aftenarbejde samt hver tredje weekend placeret i tidsrummet 06:30 21:30 og med start snarest muligt, dog senest 1. marts 2018. Afdeling og arbejdssted: Du bliver del af et stærkt team, med en uformel medarbejdergruppe, som tager sig af hinanden og behandler hinanden med respekt. Coor tilbyder: Vi synes selv hos Coor, at vi har en fantastisk arbejdsplads bestående af gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos Coor får du: Et spændende vikariat på 3 måneder evt. med mulighed for forlængelse. Et job hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer Da Coor går meget op i at fastholde sine medarbejdere, vil du arbejde i et miljø hvor dine kompetencer har rig mulighed for at udvikle sig For stillingen gælder det, at du aflønnes i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer Du tilbydes derudover en pensionsordning, firmabetalt sundhedssikring svarende til dine kompetencer og ansvaret i jobbet. Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger osv. Om dig og kvalifikationer: Som person er du: Ekstrovert, servicemindet og en teamplayer som er med til at forbedre dine kollegaer Du er afbalanceret og i stand til at bevare overblikket i tilspidsede situationer Du skal være fagligt dygtig, nysgerrig og ambitiøs Du er handlekraftig, i stand til at arbejde alene og mestrer at disponere din tid Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor Dine kvalifikationer: Der er mange veje til jobbet: Du skal have en faglig stærk profil med minimum 3 års erfaring Du skal være ansvarsbevidst og fleksibel og have mod på at indgå i teamet og hjælpe dine kollegaer Vi forventer at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget Det er vigtigt, at du er i stand til at give den enkelte gæst en fantastisk oplevelse og være med til at inspirere andre til at gøre det samme Det forventes, at du har kørekort og kan tale og skrive dansk Interesseret? Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Driftschef Casper Overbye på mail: Casper.Overbye@coor.com Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost. Du kan søge stillingen ved at klikke på Søg jobbet nedenfor.11Jobnet91fd0284100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-13T00:00:000010https://epos.dk/rek/coor/Joblist/ShowJobOffer.aspx?dbalias=EposREC_coor&lang=da&jobOfferEntityId=325&joblistId=10EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRudersdalEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAllerødEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFuresø3079633COOR SERVICE MANAGEMENT A/S11Bregnerødvej 1333460BirkerødDKDanmark1
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset510571JobNet47402361000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=91fd0284https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=91fd0284https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=91fd0284&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=91fd0284&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352348282importimport_91fd0284DKDanmarkDKDanmark329923375KokRobot Kok søges til Mash Rungsted Vi søger en frisk a la carte kok - gerne med erfaring fra grill stegeparti. Er du faglært, er det en fordel - hvis ikke, så ser vi på din erfaring. Mash Steakhouse er et high end steak house. Vi serverer japansk Kobekød, dansk højreb modnet 90 dage og nord- og sydamerikanske udskæringer i topkvalitet, særligt udviklet til Mash. Vores mad, service og drinks skal altid være i international topklasse! Vi er et lille team med stærkt sammenhold mellem køkken, restaurant og bar. Vil du være en del af det, så kontakt køkkenchef Ziko via linket. https: app.jobmatchprofile.com aqpq4e Chefs wanted for Mash Rungsted We are looking for a new colleague with experience from a la carte - and preferably grill meat section. If you are an educated chef, it is a clear advantage - if not, we look at your experience. Mash Steakhouse is a high end steak house. We serve Japanese Kobe beef, Danish meat aged 90 days, North and South American cuts i highest quality, especially developed for Mash. The food, service and drinks must always be at an international top level! We are a small team with strong team spirit between front and back house and par tof the 7 Mash restaurants in Denmark. If you want to join, contact our head chef Ziko through the link below: https: app.jobmatchprofile.com aqpq4e For more info on Mash, please visit our web site http: www.mashsteak.dk

Kok søges til Mash Rungsted

Vi søger en frisk a la carte kok - gerne med erfaring fra grill/stegeparti.

Er du faglært, er det en fordel - hvis ikke, så ser vi på din erfaring.

Mash Steakhouse er et high end steak house. Vi serverer japansk Kobekød, dansk højreb modnet 90 dage og nord- og sydamerikanske udskæringer i topkvalitet, særligt udviklet til Mash.

Vores mad, service og drinks skal altid være i international topklasse!

Vi er et lille team med stærkt sammenhold mellem køkken, restaurant og bar.

Vil du være en del af det, så kontakt køkkenchef Ziko via linket.

https://app.jobmatchprofile.com/aqpq4e

 

Chefs wanted for Mash Rungsted

We are looking for a new colleague with experience from a la carte - and preferably grill / meat section.

If you are an educated chef, it is a clear advantage - if not, we look at your experience.

Mash Steakhouse is a high end steak house. We serve Japanese Kobe beef, Danish meat aged 90 days, North and South American cuts i highest quality, especially developed for Mash.

The food, service and drinks must always be at an international top level!

We are a small team with strong team spirit between  front and back house and par tof the 7 Mash restaurants in Denmark.

If you want to join, contact our head chef Ziko through the link below:

https://app.jobmatchprofile.com/aqpq4e

For more info on Mash, please visit our web site http://www.mashsteak.dk

Mash RungstedHørsholm2018-12-05T00:00:002018-12-25T00:00:00
329923068Kok eller Cater til BWSCRobot Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 320 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm lunt til buffet, salatbar og bagning Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er udlært kok eller Cater. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave spændende og sund mad til vores varme buffet. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos BWSC i Allerød Gydevang 35, 3450 Allerød Arbejdstider Mandag: 6.30-14.30 Tirsdag: 6.30-14.30 Onsdag: 6.30-14.30 Torsdag: 6.30-14.30 Fredag: 7-14.30 Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Pia Haagensen på mail dk76@cg.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Om Eurest Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder. Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads

Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 320 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/lunt til buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig

Du er udlært  kok eller Cater.  Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave spændende og sund mad til vores varme buffet. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder

En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted

Eurest kantine hos BWSC i Allerød
Gydevang 35, 3450 Allerød

Arbejdstider

Mandag:        6.30-14.30
Tirsdag:         6.30-14.30
Onsdag:        6.30-14.30
Torsdag:        6.30-14.30    
Fredag:         7-14.30

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Pia Haagensen på mail dk76@cg.dk.  Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Eurest

Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, BWSCHillerød2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329915741Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtidRobot Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder. Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere. Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling.

VikarBasen A/S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder.

Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere.

Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv.

Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler.

Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 % af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

VikarBasen A/S2018-12-03T00:00:002019-01-20T00:00:00
329925530Kulturværftet og Toldkammeret søger faglært kokRobot barselsvikariatVi søger en medarbejder, der brænder for faget, og som har lyst til at videreudvikle sig i et travlt og udfordrende køkken. Du vil være en del af et køkkenteam på 6 medarbejdere. Du har gode samarbejdsevner, er struktureret, fleksibel, har et godt humør og en vilje til at tage ansvar for dit job.Vi er et køkken, der tilbereder alt fra bunden, og vi arbejder kun med friske råvarer. Vi ligger på ca. 50 økologi og har et bronzemærke. Vi har en travl frokostdrift med 300-400 spisende gæster dagligt i sommersæsonen. Hele året rundt serverer vi mødeforplejning til vores konferencegæster (op til 350 personer), og vi har mange selskaber af varieret art, store som små. Derudover serverer vi mad til fællesspisningsarrangementerne på Toldkammeret mandag til fredag, ligesom vi serverer mad og drikke til de mange publikummer til vores egne og byens store events og koncerter. Vi afholder også Kokkeskole for Børn på Toldkammeret. Se gerne mere om vores aktiviteter på www.kuto.dk (http: www.kuto.dk ).Løn og ansættelsesforholdVi tilbyder et barselsvikariat som kok i Helsingør Kommune. Arbejdstiden, der ligger på mellem 25 og 30 timer, placeres mandag til fredag mellem kl. 08.30 16.00 og tilrettelægges efter nærmere aftale og iht husets aktiviteter.Vi tilbyder løn efter overenskomst og kvalifikationer.TiltrædelseBarselsvikariatet løber i perioden 21. januar 2019 til foreløbig 7. juni 2019.Ansøgning. Vi opfordrer dig til at søge jobbet via knappen Send ansøgning , som du finder herunder.Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrer Nikolaj Rud Tobiassen på nft03@helsingor.dk eller 26270454.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere fagligt og personligt.9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek OplevHelsingor og se selv.barselsvikariat

Vi søger en medarbejder, der brænder for faget, og som har lyst til at videreudvikle sig i et travlt og udfordrende køkken. Du vil være en del af et køkkenteam på 6 medarbejdere. Du har gode samarbejdsevner, er struktureret, fleksibel, har et godt humør og en vilje til at tage ansvar for dit job.
Vi er et køkken, der tilbereder alt fra bunden, og vi arbejder kun med friske råvarer. Vi ligger på ca. 50 % økologi og har et bronzemærke. Vi har en travl frokostdrift med 300-400 spisende gæster dagligt i sommersæsonen. Hele året rundt serverer vi mødeforplejning til vores konferencegæster (op til 350 personer), og vi har mange selskaber af varieret art, store som små. Derudover serverer vi mad til fællesspisningsarrangementerne på Toldkammeret mandag til fredag, ligesom vi serverer mad og drikke til de mange publikummer til vores egne og byens store events og koncerter. Vi afholder også ”Kokkeskole for Børn” på Toldkammeret. Se gerne mere om vores aktiviteter på www.kuto.dk (http://www.kuto.dk/).
Løn og ansættelsesforhold
Vi tilbyder et barselsvikariat som kok i Helsingør Kommune. Arbejdstiden, der ligger på mellem 25 og 30 timer, placeres mandag til fredag mellem kl. 08.30 – 16.00 og tilrettelægges efter nærmere aftale og iht husets aktiviteter.
Vi tilbyder løn efter overenskomst og kvalifikationer.
Tiltrædelse
Barselsvikariatet løber i perioden 21. januar 2019 til foreløbig 7. juni 2019.
Ansøgning.
Vi opfordrer dig til at søge jobbet via knappen ”Send ansøgning”, som du finder herunder.
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrer Nikolaj Rud Tobiassen på nft03@helsingor.dk eller 26270454.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

Helsingør KommuneHelsingør2018-12-10T00:00:002019-01-09T00:00:00
329919003Konventum & Højstrupgaard søger KOKRobot Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø? Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken. Om jobbet Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk kunst og arkitektur og en smuk udsigt over Øresund. Vi laver mad til konferencer, fester og arrangementer. Om dig Du har passion for at lave god mad og har en god portion erfaring Du skal kunne håndtere mange bolde i luften Du bidrager til teamet med et godt humør og glæde Dit arbejde gør en gastronomisk forskel for gæsterne Du er arbejdsom og selvstændig Det er naturligt for dig at give gæsten den bedste oplevelse Du synes, det er sjovt at skabe og komme med nye ideer til udvikling af vores køkken Vi tilbyder Gode arbejdsforhold og glade kolleger Skøn arbejdsplads Et kreativt og travlt miljø Vagter i tidsrummet fra kl. 6.30 22.00, både på hverdage og i weekender Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst med 3F FOA Horesta Hvis i har spørgsmål kontakt gerne Suzette eller Connie fra FUGL LEONHARDT. CV og ansøgning bedes sendes via link. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Konventum Højstrupgård er et moderne konference-, kursus- og uddannelsescenter fordelt på to huse i Helsingør med panoramaudsigt over Øresund. Vi er Helsingørs 5. største arbejdsplads og har 259 værelser, 57 mødelokaler, 5 auditorier. Vi er kendt for vores gode køkken i vores to restauranter og har derudover også to barer og en caf i huset. Konventum rummer dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse fra 1960erne og frem til i dag, mens nabohuset Højstrupgård er en smuk ældre herregård fra 1800-tallet. Vi er en CSR-registreret virksomhed, der arbejder ud fra værdierne Service Kvalitet, Udvikling Fællesskab. Ansvar Mangfoldighed. Fordi vi synes, det giver mening at drive bæredygtig forretning med gæster og medarbejdere i fokus.Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø?

Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk kunst og arkitektur – og en smuk udsigt over Øresund.

Vi laver mad til konferencer, fester og arrangementer.

Om dig
• Du har passion for at lave god mad og har en god portion erfaring
• Du skal kunne håndtere mange bolde i luften
• Du bidrager til teamet med et godt humør og glæde
• Dit arbejde gør en gastronomisk forskel for gæsterne
• Du er arbejdsom og selvstændig
• Det er naturligt for dig at give gæsten den bedste oplevelse
• Du synes, det er sjovt at skabe og komme med nye ideer til udvikling af vores køkken

Vi tilbyder
• Gode arbejdsforhold og glade kolleger
• Skøn arbejdsplads
• Et kreativt og travlt miljø
• Vagter i tidsrummet fra kl. 6.30 – 22.00, både på hverdage og i weekender
• Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst med 3F/FOA & Horesta

Hvis i har spørgsmål kontakt gerne Suzette eller Connie fra FUGL LEONHARDT. 
CV og ansøgning bedes sendes via link. 
Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Konventum & Højstrupgård er et moderne konference-, kursus- og uddannelsescenter fordelt på to huse i Helsingør med panoramaudsigt over Øresund. Vi er Helsingørs 5. største arbejdsplads og har 259 værelser, 57 mødelokaler, 5 auditorier. Vi er
kendt for vores gode køkken i vores to restauranter og har derudover også to barer og en café i huset. Konventum rummer dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse fra 1960erne og frem til i dag, mens nabohuset Højstrupgård er en smuk ældre herregård
fra 1800-tallet. Vi er en CSR-registreret virksomhed, der arbejder ud fra værdierne Service & Kvalitet, Udvikling & Fællesskab.
Ansvar & Mangfoldighed. Fordi vi synes, det giver mening at drive bæredygtig forretning med gæster og medarbejdere i fokus.

 

Konventum & HøjstrupgaardHelsingør2018-11-27T00:00:002019-01-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok

Mash Rungsted

Hørsholm
Kok søges til Mash Rungsted Vi søger en frisk a la carte kok - gerne med erfaring fra grill stegeparti. Er du faglært, er det en fordel - hvis ikke, så ser vi på din erfaring. Mash Steakhouse er et high end steak house. Vi serverer japansk Kobekød, ...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:25. december 2018

Kok eller Cater til BWSC

Eurest Kantine, BWSC

Hillerød
Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca....
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

VikarBasen A/S

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Kulturværftet og Toldkammeret søger faglært kok

Helsingør Kommune

Helsingør
barselsvikariatVi søger en medarbejder, der brænder for faget, og som har lyst til at videreudvikle sig i et travlt og udfordrende køkken. Du vil være en del af et køkkenteam på 6 medarbejdere. Du har gode samarbejdsevner, er struktureret, fleksibel...
Indrykket:10. december 2018
Udløbsdato:9. januar 2019

Konventum & Højstrupgaard søger KOK

Konventum & Højstrupgaard

Helsingør
Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø? Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken. Om jobbet Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk ...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:22. januar 2019