Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coor søger vikar til vores Serviceteam ved Statsadvokaten i Viborg

Service i stjerneklasse og passion for people: 

Vil du være med til at levere en ekstraordinær service i stjerneklasse? Hvis "ja", så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter, at levere service i stjerneklasse, da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går lidt bedre i morgen.  

Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet ”Passion for People”. Vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Nu har du chancen for at blive del af teamet.

Selve stillingen: 

COOR’s Serviceteam ved Statsadvokaten i Viborg er med til at skabe de bedste forudsætninger for anklagemyndigheden, hvis kerneopgave er på samfundets vegne at behandle og føre straffesager ved domstolene.

Som servicemedarbejder vil dine arbejdsopgaver være mange og kendetegnede for dem alle er, at de bidrager til, at anklagerne kan løse kerneopgaverne sikkert og hurtigt. Din primær opgave – som udgør en stor del af arbejdsdagen – er trykning af ekstrakter. Det vil sige kopiering af de dokumenter anklagerne bruger i retten.

Endvidere løser Serviceteamet daglige driftsrelaterede opgaver, blandt andet:

-          Håndtering af ind- og udgående post

-          Lagerstyring af kontorartikler, kontormøbler osv.

-          Indvendig bygningsvedligeholdelse, herunder samarbejde med eksterne håndværkere samt politiets ejendomsservicetekniker

-          Vedligeholdelse af kopimaskiner

-          Papir- og affaldshåndtering.


Arbejdssted, timeantal samt startdato:

Din arbejdsplads bliver ved Statsadvokaten i Viborg, der deler bygning med politiet på Rødevej 1, 8800 Viborg.

Stillingen er tidsbegrænset frem til den 30. juli 2021 på 37 timer ugentligt. De 37 timer placeres i tidsrummet mandag-fredag kl. 07.00-16.00 efter aftale med nærmeste leder og dit team.

Start: 1. februar 2021

Serviceteamet består af to medarbejdere og deler kontor med den ene halvdel af Statsadvokaten i Viborgs Front Team. Du vil blive en del af et nært og godt kontormiljø, hvor anklagere, administrative medarbejdere og COOR’s serviceteam arbejder side om side.

Coor tilbyder: 

Vi synes selv, at vi har en fantastisk arbejdsplads, og hvis du bliver ansat som servicemedarbejder tilbyder vi: 

  • Aansættelse på Funktionæroverenskomsten for handel, transport og service (DI og HK privat) inkl. en god pensionsordning og firmabetalt sundhedssikring.
  • Coor har en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, rabataftaler osv. 
  • Arbejde i en virksomhed hvor vi har et trygt arbejdsmiljø samt en bæredygtighedspolitik, der sikrer, at vi tager et socialt, miljømæssigt og virksomhedsmæssigt ansvar
  • Positive og dygtige kolleger
  • Coor er en stor virksomhed med høj grad af diversitet – dvs. der er også plads til dig og dine holdninger, da vi mener at vi bliver bedre af hinandens forskelligheder
  • I Coor spiller vi hinanden gode og du vil derfor få personlig udvikling via sparring med kompetente kollegaer samt mulighed for kompetenceudvikling via kurser/uddannelse ved behov
  • Vi er ambitiøse og vil ikke bare gøre som vi plejer, da vi altid vil forbedre os i Coor. Vi har en udbredt forbedringskultur via en høj grad af nytænkning. Samtidig er vi first movers indenfor teknologi, hvilket betyder at vi benytter de nyeste teknogiske redskaber.

Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/19016/ 

I disse film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:

Om dig og kvalifikationer: 

-          Du kan multitaske og arbejde i et miljø, hvor det er påkrævet, at du er fleksibel og hele tiden parat til at foretage nye vurderinger af, hvilke opgaver der skal løses nu og hvilke opgaver der kan vente

-          Du skal kunne håndtere op til flere samarbejdsrelationer hos såvel interne som eksterne samarbejdspartnere, som for Serviceteamets vedkommende er diverse leverandører og håndværkere

-          Sidst, men ikke mindst, stiller det krav til, at du er klar over, at du ikke bare har et ansvar, men at du også tager et ansvar for og i den fælles opgaveløsning.

Din baggrund er ikke så vigtig. Du kan for eksempel have afsluttet din ungdomsuddannelse og leder efter et alsidig tidsbegrænset job, hvor du kan udvide dit kendskab til arbejdsmarked. Alternativt har du tidligere arbejdet som (u)uddannet kontorfunktionær, servicemedarbejder eller lignende.

  • Det er en forudsætning for ansættelse at du kan sikkerhedsgodkendes (PET godkendes) og du kan opretholde denne under hele din ansættelse.

Interesseret? 

Send din ansøgning senest den 1. december 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 50. Du søger jobbet ved, at klikke på den grønne knap ”Send ansøgning” øverst til højre i denne stillingsannonce. 

Vi ser frem til, at modtage din ansøgning/dit CV.

Yderligere oplysninger fås hos:

Spørgsmål vedr. stillingen (arbejdsopgaver osv.): Maria Morel

-          Mobil: 27280174 mellem 08.00-15.00

Spørgsmål vedr. ansættelse: Mads McEwan

-          Mobil: 60298859

Vil du med på holdet og på en spændende rejse?:

Ved behov for yderligere informationer se kontaktinformation i kolonnen til højre.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder kandidater løbende til samtaler og fjerner opslaget når den rette kandidat er fundet. Du søger jobbet ved, at gå på Coors hjemmeside Coor.dk under ledige stillinger. Du kan ikke søge via e-mail eller pr. post.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.