Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Country Manager

Brænder du for at være med i forretningsudviklingen, er du teknisk og salgsorienteret? Har du lyst til at være ansigtet udadtil og udgøre forbindelsen mellem TeQton Danmark A/S og deres danske kunder? Så er det måske dig,  vi  står og mangler. 
 
Stillingen 
Country Manager er den øverst ansvarlige for alle aktiviteter i Danmark. Som Country Manager bliver du ansvarlig for at pleje kundeporteføljen hos TeQton Danamark A/S og ikke mindst skabe nye kunderelationer. Heri ligger den overordnede opgave med forretningsudvikling på det danske marked, samt ansvaret for videreudvikling af et stærkt brand - med et nicheprodukt – og at skabe vækst i henhold til den overordnede strategi. Du skal have kendskab til byggebranchen da en del af jobbet vil være teknisk rådgivning til kunderne. Du refererer direkte til indehaveren af TeQton ApS og du vil få et tæt samarbejde med såvel byggelederen som økonomichefen, hvormed du er en vigtig sparringspartner for alle i organisationen. Du vil som country manager ikke have direkte personaleansvar da både administration og produktionsafdelingen refererer direkte til TeQton ApS. Det overordnede økonomiske- og forretningsmæssige ansvar for TeQton Danmark A/S ligger hos Country Manageren og du vil sjældent have to ens arbejdsdage. Din base vil være på kontoret nær Næstved.  
 
Opgaver, der hører til stillingen:  
  • Opsøgende B2B salg  
  • Tilbudsgivning, opfølgning og kalkulation 
  • Virksomhedsudvikling 
  • Budget og økonomi 
  • Projekt- og byggeledelse 
  • Rapportering og økonomiopfølgning 
 
Hvem er du?  
Vi forestiller os at du har en håndværksmæssig baggrund, fx som bygningsstruktør eller murer, samt en efteruddannelse og nogle års relevant erhvervserfaring. Du har tilegnet dig både en teknisk- og kommerciel forståelse, du udnytter de kommercielle muligheder du skaber, og du har kommunikationsevner på alle niveauer. Du er proaktiv, selvstændig og vedholdende – men du er også viljestærk og ser muligheder fremfor begrænsninger. Som frontfigur for virksomheden forventes det at du kan drive salgsprocessen selv. Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau, både skriftligt og mundtligt. Da TeQton Danmark A/S arbejder med flere forskellige platforme og systemer forventes det, at du har flair for IT og gerne Microsoft Dynamics Navision. Din geografiske placering i forhold til arbejdspladsen i Fulglebjerg er en afgørende faktor.   
 
Vi tilbyder 
Et spændende miljø i en ejerledet international virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi har et godt arbejdsmiljø og en selvstændig hverdag, hvor struktur, ordentlighed og ambitioner driver os frem. Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og opnåede resultater.   
 
Ansøgning 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309. 
 
Om TeQton Danmark A/S  
TeQton Danmark A/S er en del af TeQton gruppen. Vi er specialentreprenør indenfor fugefri beton- og epoxygulve til industrien. TeQton gruppen har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Du kan læse mere om virksomheden på: www.teqton.com 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her