Country Manager

Vil du stå i spidsen for en succesfuld norsk virksomheds etablering i Danmark?

Om virksomheden

Westing A/S blev etableret i 1982, og er en norsk virksomhed med hovedkontor i Fosnavåg og afdelingskontor i Harstad. Westing er datterselskab af Kaston og tilhører Teige Gruppen, som udover et aktivt ejerskab i Westing, har aktiviteter indenfor fiskeri, shipping, helse og investering af fast ejendom og lejlighedskomplekser. Læs mere om Teige Gruppen her: www.teigegruppen.no/.

Westing leverer kvalitetssikrede malingssystemer til skibe og industri. Virksomheden har en partneraftale med hollandske Akzo Nobel, hvilket gør Westing til eksklusiv repræsentant for International® Marine maling i Norge. Akzo Nobel har mere end 200 års erfaring og er med forretning i over 150 lande og 35.000 medarbejdere en af verdens største producenter af maling og industrilak. Westing har over de seneste år vokset sig til Akzo Nobels største distributør af maling i Europa. Udover Europa leverer Westing skibs- og industrimaling til kunder over hele verden.

Westing bestræber sig på at bibringe sine kunder solide konsulentydelser og hjælp til at varetage effektivt og økonomisk vedligehold. Virksomheden besidder 40 års erfaring indenfor branchen, og tilbyder udover maling af højeste kvalitet, kurser og oplæringsprogrammer, inspektioner på stedet, udarbejdelse af specifikationer, projektplanlægning, opfølgning og evaluering.

Westing er totalleverandør af produkter til overfladebehandling. Dette betegnes Westing Plus, og indebærer løsninger indenfor forarbejdning og rengøring, værktøj til påføring samt forbrugsmateriale, beklædning og værneudstyr.

Du kan læse mere om Westing på www.westing.no/.

Om stillingen

Westing ønsker at gentage den gode væksthistorie, som virksomheden har oplevet i Norge, og søger derfor en ambitiøs Country Manager, til at varetage det danske marked. Du bliver virksomhedens første og eneste repræsentant på dansk grund, og kommer til at stå i spidsen for Westings etablering i Danmark.

Som Country Manager er din vigtigste opgave at få etableret dig, og dermed Westing, på det danske marked for skibs- og industrimaling. Dette indebærer udarbejdelsen af en ambitiøs salgsstrategi, ligesom du får til opgave at skabe og bevare nogle gode relationer med potentielle samarbejdspartnere. Du står for hele salgsprocessen fra den indledende, opsøgende kontakt med kunden til tilbudsgivning, salg, levering og opfølgning. Du får et stærkt bagland i Norge, som du kan støtte dig op af, og som vil stå til rådighed for dig i forhold til bl.a. markedsføring og teknisk support - derudover styrer du showet selv.

I takt med, at du udvikler det danske marked, vil du på sigt blive ansvarlig for den videre opbygning og udvikling af Westings danske afdeling.

Du får direkte reference til virksomhedens COO. Der er altså tale om en stilling med høj grad af ansvar, indflydelse og mulighed for at sætte dit præg på fremtiden i Westing Danmark.

Om dig

Det at opbygge et marked fra bunden taler ind i dit ambitionsniveau, dit drive og dit stærke salgsgen. Du søger stillingen, fordi du ikke kan lade være.

Du bruger ord som opsøgende, proaktiv og initiativrig til at beskrive dig selv, og du er typen, der kan tale med alle typer af mennesker, ligesom du ikke er bleg for selv at køre ud med en spand maling, hvis behovet skulle opstå.

Du har en god forretningssans, og besidder evnen til at udtænke og lægge stærke markeds- og salgsstrategier – en evne, der gør dig i stand til at skabe og sikre en retning for Westings aktiviteter i Danmark. Du kan håndtere den interesse og opfølgning, der naturligt vil være, da etableringen i Danmark har stort fokus fra ledelsen i Norge.

Du har gennem din uddannelsesmæssige baggrund vist, at du er i stand til at udvikle dig fagligt og tilegne dig ny viden. Har du kendskab til branchen, som Westing opererer i, er det bestemt en fordel, men dog ikke en forudsætning for succes i jobbet. Vigtigst er, at du besidder de rette personlige egenskaber, og kan se dig selv opbygge og lede Westings danske afdeling.

Derudover forventer vi, at du behersker dansk og engelsk på professionelt niveau, skriftligt såvel som mundtligt, samt at du har en grundlæggende forståelse for det norske sprog, idet koncernsproget i Westing er norsk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.