Country Sales Manager

Salgsudvikling, personaleansvar og international rapportering
Som Country Sales Manager får du ansvaret for Banners aktiviteter og udvikling i Danmark og Sverige. Dine primære arbejdsopgaver bliver salg, salgsledelse og markedsføringsaktiviteter med henblik på at udvikle nye kunder i markedet, samt at vedligeholde og udvikle eksisterende kundeforhold.

Du får personaleansvar for fire dygtige og erfarne medarbejdere. Et vigtigt element i dit job er derfor at opstille mål for medarbejderne og understøtte deres løbende udvikling. Hertil kommer administrative opgaver i form af budgettering, rapportering og lignende.

Du arbejder ud fra Banners kontor i Solrød, Karlslunde og er ansvarlig for salg på det danske og svenske marked. Således arbejder du med opsøgende og vedligeholdende salg af Banners produkter til kunder i autobranchens eftersalgsmarked. Dine indsatser som sælger og leder er med til at sikre resultater og vækst på de markeder, du har ansvar for. Du rapporterer til og får support fra Banners regionale salgschef, som til daglig arbejder på hovedkontoret i Linz, Østrig. Du skal være indstillet på betydelig rejseaktivitet i Danmark samt Sverige og Østrig.

Ambitiøs salgsprofil med brancheerfaring
Vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund er din kundeorienterede og kommercielle tilgang samt relevant brancheerfaring, som du sandsynligvis har fra eftersalgsmarkedet. Du har arbejdet med B-t-B som fx. salgschef eller account manager og trives med både opsøgende og vedligeholdende salg. Har du erfaring med salg på det svenske marked, er det et plus. Erfaring med personaleansvar er ikke et krav, men du har flair for at lede og coache andre. For at lykkes i stillingen kræves desuden personlig gennemslagskraft, selvstændighed og vedholdenhed. Da koncernsproget er tysk, forventes du at beherske dette i skrift og tale til arbejdsbrug.

International mulighed med ansvar og selvstændighed
Som Country Sales Manager i Banner bliver du en del af en international virksomhed med et stærkt brand. Du får mulighed for at udnytte din salgserfaring og dit branchekendskab samt din interesse for ledelse. Du får i stillingen betydeligt ansvar for at skabe resultater og vækst samt stor selvstændighed i hverdagen.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på engelsk på referencenummer: DK-04657.

 


Banner er en internationalt førende batteriproducent og står til rådighed med professionel kundeservice og rådgivning i mere end 60 lande.    

Med hovedkontor i Linz, Østrig, har Banner årtiers erfaring med produktion af startbatterier, industribatterier, batteritilbehør og afbalanceringsklodser til hjul.

Med 800 ansatte og 28 filialer i 14 lande (inkl. Danmark), er Banner leverandør til de store bilproducenter som BMW, VW, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Rolls-Royce, Seat, Aston Martin, Suzuki, Volvo, til Kässbohrer, Liebherr og mange flere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Country Sales Manager - Danmark

Malmbergs

København
Til det danske selskab søges en leder, der kan drive salget og sikre den kommercielle udvikling. Som Country Sales Manager er du ansvarlig for aktiviteterne i Danmark. Du opbygger en ny salgsafdeling, udvikler organisationen og sikrer de rigtige kun...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Contract Sales Manager

Sofakompagniet

København
Sofakompagniet har stor kommerciel succes i BtC- og BtB-markederne (retail) og ønsker nu at tilføje et tredje ben og udnytte en identificeret forretningsmulighed i kontraktmarkedet. I første omgang fokuseres især på internationale muligheder indenfo...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Trainees til lederstillinger - Teamledere & Salgschefer Aalborg, København og Odense

AM København

Hvem er AM? Måske Danmarks mest anerkendte salgsbureau. AM er med hovedsæde i Aalborg og 9års erfaring en af de mest erfarne virksomheder i Field Marketing branchen i Danmark. Vi arbejder med Field Marketing også bedre kendt som, direkte salg eller ...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:18. april 2018

Vækstorienteret kollega søges til salg og markedsføring

CEKURA A/S

København
Om CEKURA CEKURA er en dansk virksomhed og er uden sammenligning fremtiden indenfor ældresikkerhed, ældreservice og tryghed for alle. Vi tilbyder den service og de produkter, som er nødvendige for, at borgere i Danmark kan føle sig trygge og sikre b...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Deltidsælger eller Fuldtidssælger / Account Managers / Studiejob søges

GOGO SUPPORT IVS

Du vil prsentere vores mad leverings APP GoGo (http: www.gogoapp.dk) til restaurant, bar og pizzaria i stor københavn områd. Du får 100 kr. timen en god bonus pr. salg. Har du baggrund fra en branche som ligner vores, er det selvfølgelig en fordel. ...