Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

COVID-19 testmedarbejder (supervisor)


Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Løbende ansættelser

Som led i bekæmpelsen af COVID 19 skal Niels Brock skabe rammerne for, at vores elever og ansatte på skolen kan tage hurtigtests for COVID 19. Elever og ansatte tager selv testen, men vi har brug for supervisorer, som kan hjælpe med vejledning og overvåge, at testningen sker på den rigtige måde. Hvis du har lyst til at være med i bekæmpelsen af COVID 19, så er det måske dig, som vi leder efter.

Om os
Niels Brock er en af Danmarks mest innovative og internationale uddannelsesinstitutioner og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt og skabe gode og trygge rammer for både vores elever og ansatte.

Om stillingen
Den selvtest, som elever og ansatte skal tage, foregår i klasserne henholdsvis i et dertil indrettet testlokale på skolen. Din opgave bliver at vejlede elever og ansatte og overvåge testningen for at sikre, at den sker på den rigtige måde i rolige og trygge rammer. Herudover skal du registrere og indberette mv.

På Niels Brock har vi etableret et COVID-19 beredskab, som har det overordnede ansvar for skolens håndtering af COVID-19.

Du vil få en grundig oplæring både i opgaverne og i at sikre din egen og elevers og ansattes sikkerhed under arbejdets udførelse. Du vil skulle bruge nødvendige værnemidler, herunder bl.a. kirurgisk mundbind og engangshandsker, som bliver stillet til rådighed.

Ansættelsen er tidsbegrænset og varer så længe ordningen omkring hurtigtests for COVID-19 kører. Beslutninger omkring periode for ordningen træffes på nationalt niveau.

Der er tale om deltidsansættelse på ca. 8 timer ugentligt i tidsrummet 6.45 til 17.00 alle hverdage.

Om dig
Du er som person rolig, god til at skabe tillid og tryghed og har lyst til at arbejde med unge mennesker. Vi stiller ikke krav om nogen specifik uddannelse. Men du skal være indstillet på at lære nyt og have noget erfaring med it. Erfaring med at arbejde med unge mennesker er en fordel. Og du forstår vigtigheden af at overholde retningslinjer og procedurer. Vi tilbyder dig et job med en samfundsmæssig vigtig og aktuel opgave og Danmarks bedste kolleger og sødeste elever.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Ansættelsessted
Du vil blive ansat på en af skolens 5 lokationer i indre by.

Mere information
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Gitte Engel på gsh@brock.dk eller 2321 4673.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Vil du søge stillingen, skal du sende os en kortfattet ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link.
Vi ansætter løbende.

Skolen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 15.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse og, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.nielsbrock.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.