Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cphbusiness søger imødekommende praktikkoordinator med overblik og et administrativt gen

Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) søger en praktikkoordinator til vejledning af vores studerende på Cphbusiness Lyngby i forbindelse med deres praktiksøgning. Stillingen er en halvtidsstilling på 18 timer om ugen.

Har du interesse i at vejlede studerende, der skal i praktik og udvikle relationer til virksomheder? Trives du godt med administrative opgaver og samarbejde på tværs? Og er du god til at koordinere, strukturere og planlægge? Så er den nye stilling som praktikkoordinator måske dig.

På Cphbusiness er praktikteamet en del af den tværgående afdeling Studie og Karriere, der med seks teams blandt andet arbejder med rekruttering af studerende, studievejledning, praktikvejledning og internationalisering. Studie og Karriere er fysisk tilstede på alle vores afdelinger.

I praktikteamet håndterer vi alle praktikperioder for Cphbusiness’ fultidsuddannelser, hvilket ud over vejledning af og opfølgning på vores studerendes praktiksøgning indebærer et tæt samarbejde med uddannelsesledelsen, virksomheder, undervisningsteams, studievejledningen og team international.

Praktikkoordinatorens opgaver er blandt andet at:

 • Bidrage til at alle studerende finder en praktikplads gennem vejledning omkring søgningsproces, CV & ansøgning og karriererådgivning.
 • Pleje og rådgive eksisterende virksomhedsnetværk og opbygge nye relationer
 • Formidle stillingsopslag fra virksomheder til de studerende
 • Håndtere administrative opgaver som kvalitetssikring af vejledninger og opdatering og vedligeholdelse af diverse digitale praktikportaler.
 • Godkende de studerendes praktikaftaler
 • Planlægge og afholde praktik events såsom jobsøgningskurser og karrieremesser
 • Afholde praktikorienteringsmøder i klasser
Praktikkoordinatoren samarbejder tæt med de øvrige praktikkoordinatorer og teamlederen.Om dig

Vi søger en udadvendt og energisk kollega, der arbejder struktureret og selvstændigt, og som har lyst til at arbejde i samspillet mellem studerende, virksomheder og organisationen.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er imødekommende, empatisk og har blik for de studerendes behov
 • Er vant til at arbejde med forskellige IT-systemer og trives med digitale arbejdsprocesser
 • Er god til bevare overblikket og prioritere opgaverne
 • Kan samarbejde med alle og er pragmatisk og rolig
Erfaring med nedenstående er en fordel, men ikke et krav:

 • Coachende tilgang til vejledning
 • Kendskab til CRM systemer
 • Digital vejledning
 • Opbygning og pleje af solide og meningsfulde relationer til virksomheder og studerende
 • Kendskab til en videregående uddannelsesinstitution
 • Kendskab til uddannelserne og erhverv
Du skal have lyst til en hverdag præget af drift og administrative opgaver. Du vil være tilknyttet Cphbusiness Lyngby.Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Dit primære arbejdssted vil være Nørgaardsvej 30, 2800 Kgs. Lyngby, men du skal påregne at deltage i møder og andet på alle Cphbusiness’ adresser.

Stillingen er en halvtidsstilling med 18 timer om ugen.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Majken Strøm på e-mail: mse@cphbusiness.dk.Sådan søger du

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link.

Tiltrædelse den 19. oktober 2020, gerne før.

Ansøgningsfristen er den 18. september 2020 klokken 12.00.

Ansættelsessamtaler vil foregå løbende umiddelbart efter ansøgningsfristen og kan afholdes online afhængig af situationen.Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke

mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.

__________________________________________________________________________

Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.