Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cphbusiness søger leder med erfaring og engagement inden for innovation og uddannelse

På Cphbusiness Lyngby - Innovation og Teknologi har vi brug for en lederkollega, der sammen med resten af områdeledelsen og i tæt samarbejde med vores dygtige undervisere kan udvikle vores videregående uddannelser, vores læringsmiljøer og vores projektportefølje.

Vi har store ambitioner for fremtidens læringsmiljøer, og det stiller særlige krav til os i områdeledelsen om at gå forrest og sikre, at både undervisere og studerende oplever et veldrevet campus med højt til loftet og tæt kontakt til relevante brancher og udviklingsmiljøer.

Derfor søger vi en programleder, der i personlighed og kompetencer komplementerer det eksisterende ledelsesteam, og som har lyst til at være i førersædet for de uddannelser og øvrige indsatser, som er placeret klyngen Innovation. Klyngen omfatter de tre uddannelser markedsføringsøkonom, innovation og entrepreneurship og sportmanagement samt dele af vores innovative og entreprenante læringsmiljø.

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i et ledelsesteam med en områdechef og tre programledere, hvor du har ansvaret for klyngen Innovation, mens klyngerne Teknologi og Efter- og videreuddannelse/projekter er placeret hos dine to programlederkolleger.

Som programleder for innovationsklyngen bliver du en del af et professionelt og udviklende arbejds- og læringsmiljø, hvor vi vægter medbestemmelse og godt arbejdsklima højt.

I din rolle som programleder får du et særligt fokus på udvikling og kvalitetssikring af de uddannelser, som ligger i klyngen Innovation. Herudover har du personaleansvaret for 15 dedikerede og dygtige adjunkter og lektorer. Dine medarbejdere arbejder sammen i ambitiøse teams, der inden for givne mål og rammer udvikler, planlægger, gennemfører og evaluerer praksisorienterede uddannelses- og læringsforløb. Derudover arbejder de med en række , forsknings- og udviklingsopgaver.

De foreløbige pejlemærker for den fælles områdeledelse er:

  • Vi vil af vores medarbejdere og kolleger opleves som en velfungerende områdeledelse, der komplementer hinanden og samarbejder både strategisk og operationelt
  • Vi vil udøve nærværende ledelse, der sætter retning og følger op, og som udvikler medarbejdere og uddannelsesmiljøet i tråd med den strategiske ambition
Vi vil skabe rum for samarbejde, dynamik og tværfaglighed mellem vores uddannelser, vores start-up miljø og vores labs, og vi vil sikre en rød tråd i vores forsknings- og udviklingsaktiviteter både internt og i forhold til vores mange eksterne samarbejdspartnere og aftagervirksomheder

Om dig

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse på kandidatniveau og erfaring med ledelse, som du kan omsætte på en uddannelsesinstitution, hvor vi har mange engagerede og i høj grad selvledende medarbejdere. Erfaring fra en videregående uddannelsesinstitution er en fordel – det kan fx være undervisningserfaring eller ledelse af videnmedarbejdere.

Du interesserer dig for trends og tendenser inden for innovation, forretning og lederskab, og du er åben og proaktiv i din tilgang til uddannelser og læring, så du er med til at sikre, at Cphbusiness Lyngby fortsat ses og udvikler sig som en værdifuld spiller på uddannelsesscenen.

Det vigtigste er, at dine værdier flugter med vores, og at du er relationelt stærk, har menneskeligt gehør og evner at lytte, motivere, omsætte og skabe følgeskab. Du har en involverende, tillidsbaseret og synlig ledelsesstil, som sætter medarbejdernes kompetencer og viden godt i spil.

Du er dynamisk, empatisk og løsningsorienteret og god til at skabe resultater gennem andre, og så trives du godt som leder i en stor organisation, hvor mange relationer skal plejes og håndteres.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Michael Huss Svejstrup på telefon: 27 62 42 11 eller e-mail: misv@cphbusiness.dk.

Sådan søger du

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 1. marts 2021, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende. Første samtale bliver sandsynligvis holdt online.

Vi ønsker, at vores nye programleder starter i jobbet den 1. maj 2021.Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.
________________________________________

Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.