Cphbusiness søger studiekoordinatorer til administration af efter- og videreuddannelsesområdet

Brænder du for at levere god service, og vil du gøre en forskel for voksne, der ønsker at videreuddanne sig? Er du smilende, imødekommende og motiveres du af at finde administrative løsninger, der imødekommer kunder og kollegaers behov. Så er du måske vores nye kollega i Cphbusiness Partner.

Copenhagen Business Academys (Cphbusiness) afdeling for efter- og videreuddannelse søger dygtige og engagerede medarbejdere, der kan indgå i administrative processer og sikre, at vores studerende og kunder får en god oplevelse, når de er i kontakt med os.

Opgaver og ansvar

Dit primære fokus bliver at levere den gode kundeoplevelse og håndtere den administrative drift af efter- og videreuddannelsesområdet. Du skal have lyst til at arbejde med administration og sagsbehandling i forskellige IT-systemer, formidle information og koordinere internt for at give kunden og de studerende en professionel behandling.

Du får ansvaret for at administrere hold med voksne deltagere, der uddanner sig ved siden af jobbet, eller som uddanner sig med henblik på at komme i beskæftigelse (ledige).

Din dagligdag vil bestå af studieadministrative opgaver, hvor du har ansvaret for det enkelte hold fra start til slut. Det indebærer, at du skal:

 • Besvare henvendelser fra studerende, jobcentre og virksomhedskontakter telefonisk og skriftligt
 • Håndtere aktiviteter i vores studieadministrative systemer
 • Vurdere ansøgeres adgangsgrundlag, herunder lediges blanketter og tro- og loveerklæringer i forbindelse med ansøgning om midler fra Omstillingsfonden
 • Eksamensplanlægge
 • Fakturere
 • Yde administrativ support til studerende, kunder og kollegaer
 • Understøtte ledelsen med diverse opgaver, såsom planlægning og deltagelse ved møder og arrangementer, modtagelse af eksterne kunder og samarbejdspartnere, mv.
Du vil blive tildelt dit eget ansvarsområde, men opgaverne løser du i tæt samspil med dine kollegaer.

Ansættelsesstedet vil være på Nansensgade i København.

Er du vores nye kollega?

Det er vigtigt, at du kan udvise overblik. Du kommer i mål med dine opgaver, fordi du er kvalitetsbevidst, og fordi du kan lide at tage ansvar og få tingene til at ske.

Vi forestiller os, at du:

 • Er servicemindet og imødekommende, og at du har lyst til at tale med kunder og studerende
 • Er initiativrig og løsningsorienteret
 • Er god til at skabe overblik samtidig med, at du har sans for detaljen
 • Er fleksibel og trives i en travl og dynamisk hverdag med korte deadlines
 • Er god til at samarbejde og har en positiv tilgang til jobbet, kunderne og kollegaerne
 • Er hurtig til at tilegne dig viden om nye IT-systemer og værktøjer (det er en fordel, men ikke et krav, hvis du tidligere har arbejdet i ESAS, TimeEdit, Navision, IMS Arkiv, Moodle eller IndFak)
 • Har en relevant uddannelsesbaggrund som kontoruddannet el.lign.
 • Har erfaring med efter- og videreuddannelsesområdet, men det er ikke et krav
En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs administrativ enhed med dygtige og dedikerede kollegaer, der administrerer og koordinerer uddannelserne på tværs af hele Cphbusiness’ efter- og videreuddannelsesområde.

Med reference til Teamleder Laura Risager og Partnerchef Torben Rønler får du en vigtig funktion i enheden, hvor vi prioriterer det gode samarbejde med en åben dialog, faglig sparring og uformel omgangstone i hverdagen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Stillingen er en fastansættelse på fuld tid.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Laura Risager via e-mail: lrr@cphbusiness.dk eller på telefon 3615 4764 / 2118 5463.

Sådan søger du:

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link og vedhæfte CV, ansøgning, eksamensbevis/karakterudskrift samt andre relevante dokumenter.

Ansøgningsfristen er d. 18. februar 2021.

Ansættelsessamtaler vil foregå løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest d. 1. april 2021.Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.
________________________________________
Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.