Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CSV søger to erfarne undervisere til VSU

Arbejdstid 

Én fastansættelse 37 timer om ugen:
Holdundervisning i regning og matematik til unge og voksne med psykiske, emotionelle og sociale vanskeligheder.


Ét barselsvikariat 37 timer om ugen:
Holdundervisning i personlig udvikling, psykoedukation mv. for unge og voksne med bl.a. psykiske, emotionelle og sociale vanskeligheder.
  

CSV, Center for Specialundervisning og Rådgivning til Unge og Voksne henvender sig til borgere med særlige undervisningsbehov i Kolding og Fredericia Kommuner.


Voksenspecialundervisningen (VSU) er et led i den samlede rehabiliterings-, beskæftigelses- og uddannelsesindsats for den enkelte. Målet med undervisningen er, at kursisten bliver i stand til at benytte kompenserende strategier, metoder og hjælpemidler, der øger muligheden for aktiv deltagelse i samfundslivet, beskæftigelse og videre uddannelse. 
 

VSU er karakteriseret ved individuelt tilrettelagt og kompenserende holdundervisning. Teamet har en fagkonsulent tilknyttet, og der ydes fagsupervision til teamet af CSV’s psykologer.
 

På CSV tager vi afsæt i en empowerment- og recovery-orienteret tilgang med fokus på den enkeltes oplevelse af håb og selvbestemmelse. Dette med henblik på at øge evnen til at få kontrol over og tage ansvaret for eget liv/situation, fx i relation til arbejde, uddannelse eller familie. Kursisterne er borgere med forskellige udgangspunkter som fx diverse diagnoser, psyko-sociale udfordringer, angst, stress, depression mm. 
 


Om jobbet 

Den ene stilling vil bestå i at undervise i regning og matematik både på FVU niveau og på eksamenshold svarende til folkeskolens afgangsprøver. Derudover vil jobbet bestå af undervisning, der specifikt er rettet mod kursistens psykiske sårbarhed og livsmestring.
 

Den anden stilling er et barselsvikariat, hvor undervisningen alene er rettet mod kursisternes psykiske sårbarhed og livsmestring.
 

Undervisningen tilrettelægges og gennemføres selvstændigt i tæt samarbejde og dialog med et fagligt stærkt team.
 

Jobbet er alsidigt og med tæt samspil med Kolding Kommunes øvrige forvaltninger samt de øvrige teams på CSV. Der vil således være en stor samarbejdsflade og mange samarbejdsrelationer. 
 

I undervisningen af de psykisk sårbare kursister er følgende nøgleord en integreret del af undervisningen:  identitetsdannelse, ændring af indgroede negative tanke- og handlemønstre og styrkelse af selvværd og selvtillid, netværksdannelse, mestringsstrategier, tackling af angst og depression, kommunikation, konfliktløsning, lyst/ulyst, motivation, egenomsorg, rusmidler med mere.
 


Om dig 

Vi søger en person med høj faglighed og bred erfaring fra voksenspecialundervisning af mennesker med en psykisk sårbarhed eller sindslidelser. Som redskab i undervisningen har du erfaring med at kunne arbejde med individuelle mål og progression på holdniveau, forskellige læringsstrategier, mindfullness, psyko-edukation samt at have blik for at kunne undervise beskæftigelses- og uddannelsesrettet.
 

Til den faste stilling søger vi en læreruddannet med linjefag i matematik samt videreuddannelse inden for specialundervisning eller lignende. Viden om og erfaring med kognitiv og narrativ psykologi til brug i undervisningen vil være et godt afsæt. 
 

Til barselsvikariatet kan din faglige baggrund være lærer, pædagog eller andet. Det vigtigste er, at du har undervisningserfaring.

Som menneske er du både empatisk, anerkendende, imødekommende og engageret, og du har et positivt livssyn. Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, har humor og besidder særligt gode samarbejdsevner.
 

Du evner at møde dine kursister ligeværdigt, og du formår at lade ejerskabet til læreprocessen være kursisternes. 

Fleksibilitet i forhold til skema, løbende indtag på holdene samt målgruppe er nødvendigt, og du vil skulle undervise både i Fredericia og i Kolding.

 


Praktiske oplysninger

Løn: Efter gældende overenskomst
 
Kontakt:

  • Afdelingsleder Gitte Jensen på telefon 51 40 75 32 mail: gjen@kolding.dk
  • Fagkonsulent Christina Vibe Utzon på telefon 51 43 73 45 mail: chrut@kolding.dk


Træffetid: kl. 08:00 - 16:00. Vi holder juleferie fra og med den 22. december og frem til den 4. januar. 


Ansættelsestidspunkt: Fastansættelsen fra den 1. marts 2021. Barselsvikariatet fra den 22. marts 2021
Ansøgningsfrist: Den 15. januar 2021
Samtaler: Den 25. januar 2021
 

Du kan blive klogere på CSV på http://www.csv.dk

 
Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.