Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CTO - ''on-line-first''

Sofacompany ønsker at styrke forretning og ledelse yderligere og søger derfor en udviklingsorienteret CTO, der skal have fokus på at løfte virksomhedens globale e-commerce-forretning, -indsatser og teknologiske kompetencer til næste niveau.

Jobbet
Du refererer til CEO, indgår i lederteamet og har det overordnede tekniske ansvar for virksomhedens e-commerce. Du har derudover, på tværs i organisation, et tæt og dynamisk samarbejde med især COO, der har ansvar for alle lande og salg & operations i disse, herunder showrooms og logistik, og med CMO, der har kommercielt ansvar for e-commerce og marketing.
Dit e-commerce-team på 5 omfatter 1 ”e-commmerce Development Manager” samt 1 ”IT Manager”, der har 3 IT-supportere i sit team.

Virksomhedens forventning til dig som den nye CTO er, at du vil være et aktivt, engageret og dynamisk medlem af virksomhedens ledelse, den teknologiske arkitekt for virksomhedens globale e-commerce-forretning, og at du kan drive den teknologiske retning, virksomheden skal bevæge sig i. 

Som fremsynet leder sikrer du således, at din organisation til enhver tid har de rigtige kompetencer til stede til at kunne identificere værdifulde tendenser, lokalisere muligheder, opbygge og udvikle de globale platforme og ikke mindst tage Sofacompany’s web-platform/web-udvikling til next level.

Dit ansvar omfatter 3 overordnede områder: 

e-commerce/web-udvikling

 • Projektledelse
 • Leverandørhåndtering
 • Kontraktansvar
 • Ledelse
 • Stakeholder management
 • Product ownership
 • Roadmap planning
 • Operations

 • Ledelse
 • Strategi/vision
 • Kontraktansvar
 • Generelt

 • IT-vision for organisationen
 • Ansættelser inden for IT
 • Rapportering til bestyrelsen
 • Budgetansvar for IT

 • Om dig
  Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med flere års solid erfaring med ledelse og e-commerce. Din erfaring har du hentet i tilsvarende roller og gerne fra en beslægtet branche eller alternativt fra digitale bureauer eller konsulentvirksomheder.

  Du er vant til at arbejde kommercielt og kundedrevet og har haft ansvar for flere digitale platforme, der både tæller website og mobil samt for udførelse af integrationer mellem komplekse forretnings-/IT-systemer. Du er dygtig til at identificere behov i forretningen og lave/tage ansvar for kravspecifikation, udvikling og eksekvering.

  Du har selvfølgelig omfattende erfaring med at få en stribe systemer til at integrere (herunder API integrationer) og fungere sammen, sådan at e-commerce platformen fungerer optimalt. Du er hjemmevant i Google Analytics og har derudover erfaring med Navision, Magento (eller lignende platform), Unix, MS Suite og Joomla.

  Du er også vant til at arbejde i krydsfeltet mellem splinterny viden, kreativitet, kritisk sans og eksekvering, og du formår på en god måde at lede teamet i samme retning, samt at få virksomhedens overordnede strategi til at spille sammen med hele den tekniske platform. Med andre ord kan du sætte den tekniske retning og styre og vejlede de mange ønsker fra dine primære interessenter således at de rette indsatser prioriteres. 

  Du er et sted i din karriere, hvor du er tilpas erfaren og uddannet til at kunne løfte opgaven overbevisende samtidig med et solidt udviklingspotentiale, drive, nysgerrighed og ambition.

  En unik mulighed for indflydelse på den fortsatte succes
  Stillingen er nyoprettet, og du får således en høj grad af indflydelse, mulighed for selv at forme jobbet og en unik mulighed for at præge din egen hverdag i en international succesfuld vækstvirksomhed med meget ambitiøse målsætninger.

  Du vil hurtigt mærke, at der er højt til loftet i et fladt hierarki, hvor alle bliver hørt. Der er store ambitioner, men det skal samtidig være sjovt at gå på arbejde. Det er det i en virksomhed med en uformel omgangstone, og hvor viden, innovation, design og godt købmandskab er kernekompetencer og områder, der i særdeleshed præger kulturen.

  Som CTO får du således rig mulighed for at bygge ovenpå en veletableret succes, samtidig med at du dynamisk videreudvikler et forretningsområde med stort potentiale.

  Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. Referencenummer: DK-07720 .

  Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte chefkonsulent Annegrethe Rosa på telefon 5385 8556 eller partner & direktør Steen Gravers på 4055 2660.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.