Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CTS tekniker

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og tung erfaring med CTS systemer? Så er denne stilling måske noget for dig. 

Vil du være med til at bygge videre på udviklingen hos Bravida i Odense ?

Til vores CTS afdeling i Odense søger vi nu en CTS tekniker. Vi er dygtige og engagerede kollegaer med høj faglig stolthed. Med markedets bredeste vifte af kompetencer håndterer vi alle typer avancerede CTS-systemer og vi har mere end 20 års erfaring inden for området. Vi udfører både renovering, udvidelser og nybyggeri og tilbyder herunder kvalitetsløsninger til styring og overvågning af bygningstekniske anlæg som ventilationsanlæg, varmeanlæg, brugsvandsstyringer og lysstyringer.

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling. Som tekniker vil du få mulighed for at præge fremtiden og gøre en forskel i afdelingen.

Bliv garant for teknisk service - vi giver bygninger liv

Som CTS tekniker får du ansvaret for egne projekt og serviceopgaver med reference til den projektansvarlige. 

Ansvarsområderne vil primært være:

 • Opstart, indregulering og servicering af CTS-anlæg
 • Punktafprøvning og funktionsafprøvning
 • Programmering.
 • Styring af el-arbejde og deltagelse i formandsmøder på byggepladser.
 • Udarbejdelse af kvalitetssikring.
 • Dokumentationsoprettelse.
 • Teknisk support ved daglige akutte serviceopgaver.
 • Servicering og mersalg hos nye og eksisterende kunder.
 • Projektstyring og projektledelse af mindre CTS-projekter.
 • Deltagelse i udarbejdelse og beregning af tilbud.
 • Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du har stor frihed i din daglige planlægning og med den flade organisationsstruktur er du løbende i dialog med ledelsen. Kompetente kollegaer står klar til at bakke op og hjælpe, hvilket sammen med kunderne giver en stor kontaktflade i hverdagen.

  Din profil

  Du har bred erfaring med CTS/BMS fra en lignende stilling i installationsbranchen gerne med TREND systemer.

  Som person er du udadvendt, selvkørende, proaktiv og samarbejdsorienteret. Struktur og detaljefokus falder dig naturligt, og du besidder et godt overblik. Du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, faglighed og kunder i fokus.

    Vi tilbyder

  Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør, af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet. I Bravida har vi gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og helbredssikring. Du får et job med frihed under ansvar i et team af dygtige kolleger, der står klar til at bakke op og støtte dig.

  Ansøgning

  Lyder stillingen som noget for dig, så upload snarest muligt din ansøgning. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og vi venter gerne på den rigtige.

  Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Ole Ernst på telefon 25252304 eller på mail niels.o.ernst@bravida.dk

  eller Michael Kristiansen på telefon 25253445.

  [228]

  Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

  Om Bravida:
  Bravida er Nordens førende leverandør af installations- og serviceydelser med knap 12.000 medarbejdere, heraf omkring 2.000 i Danmark. Bravida leverer løsninger indenfor el, VVS, ventilation, Fire & Security, sprinkler, køl, kraft, baneteknik, energioptimering, teknisk ejendomsdrift og fjernvarme. Vi tilbyder alt fra design og projektering til installation, drift og vedligehold. Bravida har afdelinger på omkring 150 lokationer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

  URL til denne side https://www.bravida.dk/job-i-bravida/ledige-job/?rmpage=job&rmjob=5015&rmlang=DK


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.