Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Customer Care Specialist


 

Vil du være med til at gøre Danmark til et mere sikkert land? Verisure er Europas største alarmselskab, og vi har igennem de sidste år oplevet enorm vækst, og vækstrejsen fortsætter. Brænder du for kundefastholdelse, så søger vi lige nu en ny kollega til vores Tekniske Support Team.

Som Customer Care Specialist bliver du en del af vores tekniske team, som hver dag hjælper kunder, partnere og montører med alt fra rådgivning af alarmløsninger til en bred række af tekniske problemstillinger.

Teamet og jobbet
Du vil indgå i et team på 16 engagerede medarbejdere med reference til teamlederen. Som Customer Care Specialist vil dit primære ansvarsområde indebære fastholdelse af vores eksisterende kunder per telefon, hvorfor du skal besidde den tekniske forståelse for vores alarmløsninger. Det er derfor vigtigt, at du både er salgsminded og har en struktureret tilgang, der sikrer rettidig opfølgning på dine kunder. Udover telefonisk rådgivning af vores eksisterende kunder, vil du også bistå vores partnere med teknisk support, ligesom du vil stå for udarbejdelse af tilbud, business cases og andet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af følgende:

  • Telefonisk rådgivning til og fastholdelse af eksisterende kunder
  • Teknisk support til vores partnere
  • Oprettelse af serviceopgaver til vores montører
  • Udarbejdelse af business cases
  • Diverse administrative opgaver

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Glostrup.

Profil
For at bidrage til fastholdelsen af vores kundeportefølje, er det afgørende, at du er tillidsvækkende og overbevisende i din dialog med kunden. Det vil være en fordel med telemarketingerfaring, da kundekontakten foregår telefonisk. Du evner samtidig at tænke ud af boksen og derigennem sikre, at opgaven bliver løst til begge parters tilfredshed. Da opfølgning er en væsentlig succesfaktor, forudsætter det også, at du har en struktureret tilgang til opgaverne. Du er robust af sind og vedholdende i din iver efter at levere resultater. Som en del af en performancedrevet virksomhed, motiveres du af konkrete målsætninger, da du vil blive målt på forskellige KPIer.

Du er velformuleret både på skrift og i tale således, at din daglige berøringsflade modtager den rigtige rådgivning første gang. Derudover er det væsentligt, at du behersker IT, og især Excel er en fordel. Generelt er du en erfaren bruger af PC samt har en teknisk interesse. Du skal kunne fremvise en ren straffeattest.

Vi tilbyder
Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og serviceminded, vi sætter høje men realistiske mål og når dem. I Verisure har vi en flad organisationsstruktur og et dejligt, uformelt samarbejde på tværs af afdelinger. Derudover tilbyder vi kantineordning, sundhedsforsikring, træningsfaciliteter og meget mere.

Om Verisure
Verisure A/S er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden er vi nummer et i Europa og stadig i kraftig vækst! I Danmark er vi mere end 140.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Er du den rette profil?
Hvis du er interesseret i stillingen, så send os dit CV samt en motiveret ansøgning via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Business Parter, Anne Sofie Frandsen på tlf. 29 49 70 58.

Da vi løbende behandler ansøgninger, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.
 
 
VORES DNA OG HVEM VI ER
I Verisure har vi et sæt af nøgleværdier som definerer hvem vi er. Vi er dybt PASSIONEREDE i alt hvad vi foretager os, konstant INNOVATIVE og ENGAGEREDE I AT GØRE EN FORSKEL på både produkt- og servicesiden.

Vi udvikler os sammen som et TEAM og gør det med TILLID og ANSVAR som vores mærkesager.

  
+18,000 KOLLEGAER


Verisure udgør i dag et team på 18.000 medarbejdere globalt i fortsat vækst! Mere end 80 % af vores kollegaer supporterer dagligt vores kunder ved at yde den mest proaktive og professionelle service inden for sikkerhedsbranchen.
 

 
VI BESKYTTER I 16 LANDE


Vi er nr. 1 i Europa og Sydamerika. Med vores fremtidssikre platform og professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem på tværs af 16 lande.
 

 
24/7 SUPPORT 365 DAGE


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores forretning.
 

 
3 MIO. KUNDER STOLER PÅ OS


Vi er stolte over at beskytte mere end 3 mio. kunder på verdensplan ved at sikre deres familier, hjem og forretninger. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

 
Vores historie

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør.

 


Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 
    


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.