Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Customer service coordinator til international virksomhed

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder og area managers, har du erfaring med at arbejde i en større international organisation og evner du at have mange bolde i luften af gangen – så har vi jobbet til dig.

Vi mangler en ny medarbejder til vores kundeservice i Fredericia, med tiltrædelse snarest muligt. Stilling har stor berøringsflade såvel internt som eksternt. Internt er der tæt samarbejde med både planlægningen og lager, for at sikre rettidig levering. Eksternt med transportører samt kunder/area managers i de forskellige dele af verden hvortil vores produkter sendes.

Lallemand Denmark A/S er en del af en større international organisation, vi udtapper og pakker gær som vi modtager fra de øvrige selskaber til vin, øl, destillering samt dyrefoder.

Vores forventninger

Du skal være ansvarsbevidst, en god team player og samtidig være i stand til at arbejde selvstændigt. Hurtige og nødvendige beslutninger skal kunne tages på trods af mange bolde i luften. Være meget flexibel mht. Arbejdstiden i højsæsonen, som ligger mellem maj og september, samt i ferieperioder.

Sprogligt er du sikker i din kommunikation både skriftligt og mundtligt på Engelsk, er du flydende i flere sprog er dette absolut et plus.

Kvalifikationer

  • Godt kendskab til ordremodtagelse, intern logistik samt transportbooking, tolddokumenter
  • Udadvendt og lægger vægt på fælleskab
  • Omstillingsparat og befinder dig godt med forandringer
  • Pligtopfyldende, moden og ansvarsbevidst
  • Gode sprogkundskaber – meget gerne på flere sprog

Kan du genkende ovenstående i dig selv, så skal du sende en ansøgning vi mail til:  jolesen@lallemand.com eller agrotkaer@lallemand.com

Skriv gerne ”Customer service coordinator” i emnefeltet.

Ansøgninger bliver vurderet løbende og samtaler vil blive foretaget i takt med at der er kvalificerede ansøgere – samtidig venter vi også gerne på den rette, forventet tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere spørgsmål og information kan fås ved at rette henvendelse til: Customer Service Manager Jane Olesen – 26953106 Eller Site Manager Anita Grotkær - 40636113


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.