Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cytobioanalytiker til Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB

I Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB søger vi en ny kollega i cytologiafdelingen til et vikariat på 37t/uge i perioden 1.9. 2020 til 31.3.21 med mulighed for forlængelse.

Vi er 8 cytobioanalytikere, og vi diagnosticerer årligt over 50.000 cervixcytologiske prøver. Vi anvender væskebaseret cytologi, ThinPrep og Imaging Systemet, og vi har et tæt samarbejde med afdelingens molekylærpatologiske laboratorium omkring HPV analyser på cervixcytologisk materiale.
Ud over cervixcytologiske undersøgelser har også vi andre cytologiske undersøgelser og præscreener bl.a. urincytologi, serøse væsker og finnålsaspirater fra mamma og øre-næse-hals. Vi assisterer ugentlig ved ca. 24 EBUS-undersøgelser på to operationsstuer.

Vi har en fleksibel og dynamisk arbejdsplads med en travl hverdag, men har også plads til humor og kollegial omsorg. Kvaliteten af vores arbejde vægtes højt - vi har et stærkt fagligt miljø og deltager gerne i forsknings- og udviklingsprojekter inden for cytologi. Siden maj 2017 har vi arbejdet med et projekt om implementering af primær HPV screening.

Dine primære opgaver vil være at indgå i det daglige diagnostiske arbejde samt deltage i præparationen af cytologisk prøvemateriale i laboratoriet.

Om dig:

Vi forventer

  • at du er en autoriseret, erfaren cytobioanalytiker med QUATE-eksamen eller tilsvarende
  • at du brænder for cytologi
  • at du er fokuseret på høj kvalitet i dit arbejde
  • at du har gode kommunikative egenskaber og er en god kollega.
  • at du arbejder engageret og selvstændigt.
  • At du holder af samarbejde på tværs af faggrupper og trives med en hverdag med mange bolde i luften

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv samt anden relevant dokumentation. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst for bioanalytikere indgået mellem DBIO og Danske Regioner.

Ansøgningsfrist: 5.7.2020. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 28.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte ledende bioanalytiker Tinna Herløv Jensen på telefon 7940 6563 eller mail: tinna.herloev.jensen@rsyd.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.