Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dækmontør til Århus syd

På vegne af virksomhed i Århus syd, søger vi til tiltrædelse hurtigst muligt 2 dækmontør til et vikariat. Der er i første omgang tale om vikariater af kortere varighed, med mulighed for forlængelse.

 

Din profil:

 • Har erfaring med at skifte dæk og TPMS
 • Er villig til at bærer sikkerhedssko på jobbet
 • Du skal have erfaring med montering af dæk

 

Lyder det som jobbet for dig, så send os straks en mail med relevante oplysninger. Du skal skrive "Dækmontør" i emnefeltet og send mailen til job@jvs.dk  


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329819204Phoenix-52ca372912018-05-25T00:00:00Dækmontør til Århus syd

På vegne af virksomhed i Århus syd, søger vi til tiltrædelse hurtigst muligt 2 dækmontør til et vikariat. Der er i første omgang tale om vikariater af kortere varighed, med mulighed for forlængelse.

 

Din profil:

 • Har erfaring med at skifte dæk og TPMS
 • Er villig til at bærer sikkerhedssko på jobbet
 • Du skal have erfaring med montering af dæk

 

Lyder det som jobbet for dig, så send os straks en mail med relevante oplysninger. Du skal skrive "Dækmontør" i emnefeltet og send mailen til job@jvs.dk  

2018-07-20T00:50:27.187 På vegne af virksomhed i Århus syd, søger vi til tiltrædelse hurtigst muligt 2 dækmontør til et vikariat. Der er i første omgang tale om vikariater af kortere varighed, med mulighed for forlængelse. Din profil: Har erfaring med at skifte dæk og TPMS Er villig til at bærer sikkerhedssko på jobbet Du skal have erfaring med montering af dæk Lyder det som jobbet for dig, så send os straks en mail med relevante oplysninger. Du skal skrive Dækmontør i emnefeltet og send mailen til job@jvs.dk11Jobnet52ca3729100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-19T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3268462Jysk Vikarservice A/S, Århus11Rosenkrantzgade 198000Aarhus CDKDanmark0
job@jvs.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent577967JobNet48293811000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52ca3729https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=52ca3729https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52ca3729&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52ca3729&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgEr du en fagligt stærk Dækmontør?12008001Dansk3Læse/ tale828401Dækmontør28Industri355212307Christina Thuesenjob@jvs.dkDKDanmarkDKDanmark329928749Udekørende servicemontør søges til BrabrandRobot Til vores afdeling i Brabrand, søger vi en robust dækmontør til at håndtere alle former for dækservice og kørsel med servicevogn som del af en vagtordning. Du bliver en del af et engageret team der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt og de vil være BRANCHENS BEDSTE. Du har evt. en uddannelse som smed, indenfor landbruget, måske er du mekaniker, men savner det gode håndværk eller dine hænder er bare skruet rigtigt på, så du selvstændig kan klare de fleste opgaver på et moderne dækværksted. Kort sagt: Ingen opgave er for stor til dig og du er frisk på at tage del i alle vores opgaver indenfor dæk lige fra trillebør-dæk til entreprenør-dæk. LIDT OM DIG Du har erfaring med skift af alle typer dæk, lige fra personvogn til lastvogn, EM og gerne landbrug. Du har evt. en uddannelse som mekaniker eller lignende. Du har en god fysik og er en teamplayer. Du har hænderne skruet rigtigt på Du har kørekort til kategori B C (C er ikke et krav) samt EU-kvalifikationsbevis Du har gerne truckcertifikat VI TILBYDER Et job, hvor det kun er dine evner, der afgør dine muligheder. Grundig oplæring, så du kan yde den bedste service. Et job i et team af dygtige og motiverede kolleger. Et selvstændigt og alsidigt job med frihed under ansvar. Relevante efteruddannelser så du altid kan levere den bedste service. En god løn, som svarer til dine kvalifikationer. INTERESSERET? Send din ansøgning hurtigst muligt via linket.

Til vores afdeling i Brabrand, søger vi en robust dækmontør til at håndtere alle former for dækservice og kørsel med servicevogn som del af en vagtordning. 

Du bliver en del af et engageret team der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt og de vil være BRANCHENS BEDSTE.

Du har evt. en uddannelse som smed, indenfor landbruget, måske er du mekaniker, men savner det gode håndværk eller dine hænder er bare skruet rigtigt på, så du selvstændig kan klare de fleste opgaver på et moderne dækværksted.  

Kort sagt: Ingen opgave er for stor til dig og du er frisk på at tage del i alle vores opgaver indenfor dæk lige fra trillebør-dæk til entreprenør-dæk.

 

LIDT OM DIG

 • Du har erfaring med skift af alle typer dæk, lige fra personvogn til lastvogn, EM og gerne landbrug. 
 • Du har evt. en uddannelse som mekaniker eller lignende.  
 • Du har en god fysik og er en teamplayer. 
 • Du har "hænderne skruet rigtigt på" 
 • Du har kørekort til kategori B + C (C er ikke et krav) samt EU-kvalifikationsbevis 
 • Du har gerne truckcertifikat

   

VI TILBYDER

 • Et job, hvor det kun er dine evner, der afgør dine muligheder. 
 • Grundig oplæring, så du kan yde den bedste service. 
 • Et job i et team af dygtige og motiverede kolleger. 
 • Et selvstændigt og alsidigt job med frihed under ansvar. 
 • Relevante efteruddannelser så du altid kan levere den bedste service. 
 • En god løn, som svarer til dine kvalifikationer. 

 

 INTERESSERET?

 Send din ansøgning hurtigst muligt via linket. 

 

Super Dæk Service - BrabrandBrabrand2018-12-17T00:00:002019-02-11T00:00:00
329943263Bilsynsmedarbejder søges til Aarhus VestRobot Har du passion for bilsyn og god kundeservice? Så er Applus Bilsyn det helt rigtige sted at arbejde! Applus Bilsyn er branchens førende virksomhed, hvor vi yder en høj lokal service med fokus på kundens behov. Applus Bilsyn søger netop nu en synsmedarbejder til Aarhus Vest med tiltrædelse snarest muligt. Vi forventer, at du er: Uddannet kategori 3 synsmedarbejder Passioneret Engageret Forandringsparat Ansvarlig Sætter kundens behov i centrum Du vil blive ansat som funktionær under Industriens Funktionæroverenskomst og hertil kommer en attraktiv omsætnings- og produktbonus. Til stillingen hører selvfølgelig også en attraktiv pensionsordning samt virksomhedsbetalt helbreds- og sundhedsforsikring. Stillingen er på fuldtid og arbejdstiden er på 37 timer pr. uge. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til regionschef Jesper Mosdal på mobil 4064 1843. Har du lyst til at være en del af vores team, så send ansøgning og CV til: hr.dk@applus.com eller pr. post til: Applus Danmark A S Høje Taastrup Boulevard 23, 2. th. 2630 Taastrup Att.: Personaleafdelingen Applus Danmark A S er en del af det internationale Applus , der beskæftiger 19.000 medarbejdere. I 2014 blev koncernen børsnoteret og er i dag en af de største aktører i verden indenfor test, certificering og kontroller. I Danmark markedsføres Applus Danmark A S som Applus Bilsyn og er den mest toneangivende synsvirksomhed med over 145 synshaller fordelt over hele Danmark. Ud over bilsyn af lette og tunge køretøjer har Applus Bilsyn en lang række helt unikke services og ydelser. Læs mere om Applus Bilsyn på www.bilsyn.dk samt Applus internationale services på www.applus.com

Har du passion for bilsyn og god kundeservice? 

Så er Applus Bilsyn det helt rigtige sted at arbejde! Applus Bilsyn er branchens førende virksomhed, hvor vi yder en høj lokal service med fokus på kundens behov. 

Applus Bilsyn søger netop nu en synsmedarbejder til Aarhus Vest med tiltrædelse snarest muligt. 

Vi forventer, at du er: 

 • Uddannet kategori 3 synsmedarbejder
 • Passioneret
 • Engageret
 • Forandringsparat
 • Ansvarlig
 • Sætter kundens behov i centrum

Du vil blive ansat som funktionær under Industriens Funktionæroverenskomst og hertil kommer en attraktiv omsætnings- og produktbonus.

Til stillingen hører selvfølgelig også en attraktiv pensionsordning samt virksomhedsbetalt helbreds- og sundhedsforsikring.

Stillingen er på fuldtid og arbejdstiden er på 37 timer pr. uge.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til regionschef Jesper Mosdal på mobil 4064 1843.

Har du lyst til at være en del af vores team, så send ansøgning og CV til: hr.dk@applus.com eller pr. post til:

Applus Danmark A/S

Høje Taastrup Boulevard 23, 2. th.

2630 Taastrup

Att.: Personaleafdelingen

Applus Danmark A/S er en del af det internationale Applus+, der beskæftiger 19.000 medarbejdere. I 2014 blev koncernen børsnoteret og er i dag en af de største aktører i verden indenfor test, certificering og kontroller.

I Danmark markedsføres Applus Danmark A/S som Applus Bilsyn og er den mest toneangivende synsvirksomhed med over 145 synshaller fordelt over hele Danmark. Ud over bilsyn af lette og tunge køretøjer har Applus Bilsyn en lang række helt unikke services og ydelser. 

Læs mere om Applus Bilsyn på www.bilsyn.dk samt Applus’ internationale services på www.applus.com

APPLUS AARHUS VESTBrabrand2019-01-15T00:00:002019-02-24T00:00:00
329928511Last & VarevognsmekanikerRobot Last Varevognsmekaniker søges til Bache A S i Aarhus Tænker du heller ikke på andet end biler? så vil du passe godt ind hos os. Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer og et smil til kunder og kollegaer. Derfor søger vi en tillidsfuld mekaniker, der kan deltage i det daglige mekaniske arbejde til vores afdeling i Aarhus. Dine opgaver vil bl.a. være Reparation og servicering af varevogne og lastbiler Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding Montering af udstyr Forsikringsskader Vi forventer, at du Er faglært mekaniker med erfaring fra et lign. job Har arbejdet med moderne testere og kan anvende disse til fejlsøgning Har fokus på effektivitet og planlægning af egne opgaver Er ansvars- og kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt Er smilende og engageret med øje for kundetilfredshed, selv når vi har travlt Du tilbydes Et spændende job i en vækst- og fremtidsorienteret virksomhed med afdeling i Aarhus, Vejle, Kolding, Esbjerg og hovedafdeling i Padborg. Samtidig bliver du en del af en moderne arbejdsplads med gode kollegaer, hvor vi går op i kvalitet og godt håndværk. Vi driver vores værksteder som en selvstændig enhed, hvor vi hjælper hinanden og hvor din mening er vigtig for den rette beslutning. Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer dine kvalifikationer og vil blive forhandlet individuelt. Ansøgning Din ansøgning med vedhæftet CV mærkes Mekaniker og sendes pr. mail til Afdelingschef, Martin Andersen maan@imjb.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Martin på mobil 23 21 33 78 Al henvendelse vil blive behandlet fortroligt Tiltrædelse efter aftale Vi glæder os til at høre fra dig!

Last & Varevognsmekaniker søges til Bache A/S i Aarhus

Tænker du heller ikke på andet end biler?

 • så vil du passe godt ind hos os.

Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer og et smil til kunder og kollegaer. Derfor søger vi en tillidsfuld mekaniker, der kan deltage i det daglige mekaniske arbejde til vores afdeling i Aarhus.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Reparation og servicering af varevogne – og lastbiler
 • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding
 • Montering af udstyr
 • Forsikringsskader

Vi forventer, at du

 • Er faglært mekaniker med erfaring fra et lign. job
 • Har arbejdet med moderne testere og kan anvende disse til fejlsøgning
 • Har fokus på effektivitet og planlægning af egne opgaver
 • Er ansvars- og kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt
 • Er smilende og engageret med øje for kundetilfredshed, selv når vi har travlt

Du tilbydes

Et spændende job i en vækst- og fremtidsorienteret virksomhed med afdeling i Aarhus, Vejle, Kolding, Esbjerg og hovedafdeling i Padborg.

Samtidig bliver du en del af en moderne arbejdsplads med gode kollegaer, hvor vi går op i kvalitet og godt håndværk.

Vi driver vores værksteder som en selvstændig enhed, hvor vi hjælper hinanden og hvor din mening er vigtig for den rette beslutning.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer dine kvalifikationer og vil blive forhandlet individuelt.

Ansøgning

Din ansøgning med vedhæftet CV mærkes ”Mekaniker” og sendes pr. mail til Afdelingschef, Martin Andersen maan@imjb.dk            

Har du spørgsmål til stillingen, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte

Martin på mobil 23 21 33 78

Al henvendelse vil blive behandlet fortroligt

Tiltrædelse efter aftale

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bache A/SAarhus V2018-12-16T00:00:002019-02-10T00:00:00
329928197MekanikerRobot For vores kunde i Aarhus søger vi en energiske og fagligt dygtig trailer bus lastvognsmekaniker eller personvognsmekaniker med lyst og interesse for eller i, at lære lastvogns delen. Vi søger mekanikere med bredt kendskab til servicering, synsklargøring og reparation af alle fabrikater af trailere og lastbiler. Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre den høje kvalitet af de reparationer værkstedet udfører. Fleksibilitet og selvstændighed er et krav, men du skal også kunne samarbejde med dine kolleger ved større reparationer. Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer, der sætter en stor ære i at betjene og servicerer værkstedets opgaver. Vores kunde er kendt for en hyggelig og meget engageret atmosfære, med et højt professionelt niveau. Vi søger en engageret og selvstændig mekaniker der har lyst til at være en del af et værksted med fart over feltet. Nogle af dine daglige arbejdsopgaver bliver: Syn af trailere Periodesyn TIR syn Undervognsservice Kontrol af overvågningsudstyr Lovpligtigt eftersyn på lift ATP syn Reparation af presenninger Vi forventer at: Du har et bredt kendskab til reparation og servicering af lastbiler busser eller reparation af personbiler. Du er vant til at arbejde selvstændigt Du har kørekort til person- og lastbil Du har førerbevis til lastvogn Du kan lide at der er orden i tingene Du går ikke på kompromis med kvaliteten Du trives med daglige opgaver bestående af: Reparation og service af selskabets køretøjer Deltage i oprydning af værkstedet. Vi tilbyder: Fast arbejde for de rette kandidater Gode arbejdsforhold Grundig oplæring Daglig sparring og gode kollegaer. Søg stillingen ved at uploade dit CV og oprette dig du trykker på ansøg nu-knappen. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Jesper Hardrup på jesper.hardrup@randstad.dk - Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 39 lande og er repræsenteret i såvel Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med fire afdelinger fordelt over hele landet. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

For vores kunde i Aarhus søger vi en energiske og fagligt dygtig trailer/bus/lastvognsmekaniker – eller personvognsmekaniker med lyst og interesse for eller i, at lære lastvogns delen. Vi søger mekanikere med bredt kendskab til servicering, synsklargøring og reparation af alle fabrikater af trailere og lastbiler.

Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre den høje kvalitet af de reparationer værkstedet udfører.

Fleksibilitet og selvstændighed er et krav, men du skal også kunne samarbejde med dine kolleger ved større reparationer.

Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer, der sætter en stor ære i at betjene og servicerer værkstedets opgaver.

Vores kunde er kendt for en hyggelig og meget engageret atmosfære, med et højt professionelt niveau. Vi søger en engageret og selvstændig mekaniker der har lyst til at være en del af et værksted med fart over feltet.

Nogle af dine daglige arbejdsopgaver bliver:

 • Syn af trailere
 • Periodesyn
 • TIR syn
 • Undervognsservice
 • Kontrol af overvågningsudstyr
 • Lovpligtigt eftersyn på lift
 • ATP syn
 • Reparation af presenninger

 

Vi forventer at:

 • Du har et bredt kendskab til reparation og servicering af lastbiler/ busser eller reparation af personbiler.
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt
 • Du har kørekort til person- og lastbil
 • Du har førerbevis til lastvogn
 • Du kan lide at der er orden i tingene
 • Du går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Du trives med daglige opgaver bestående af:
 • Reparation og service af selskabets køretøjer
 • Deltage i oprydning af værkstedet.

 

Vi tilbyder:

 • Fast arbejde for de rette kandidater
 • Gode arbejdsforhold
 • Grundig oplæring
 • Daglig sparring og gode kollegaer.

 

Søg stillingen ved at uploade dit CV og oprette dig – du trykker på ansøg nu-knappen.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Jesper Hardrup på jesper.hardrup@randstad.dk - Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

 

Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 39 lande og er repræsenteret i såvel Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med fire afdelinger fordelt over hele landet. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

RANDSTAD A/SAarhus C2018-12-14T00:00:002019-01-31T00:00:00
329916530Er du vores nye lærling? Til vores værksted i Viby JRobot En læreplads for dig der VIL Vi søger en mekaniker lærling som drømmer om at blive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vil være med hvor det er sjovt. Du skal have gennemført grundforløbet og være klar til at starte i lære. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at lære så meget som muligt. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med service, reparation samt test- og fejlfindingsopgaver. Du vil blive tilknyttet en svend under hele din uddannelse og blive en del af et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Du får mere end du forventer Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst. Ansøgning Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dkMærk emnefeltet med stillingsbetegnelse og by. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Henrik Dolleris ( 45) 2598 9216 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen på https: skorstensgaard.dk Tiltrædelse hurtigst muligt Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 17 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

En læreplads for dig der VIL

Vi søger en mekaniker lærling som drømmer om at blive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vil være med hvor det er sjovt. 

Du skal have gennemført grundforløbet og være klar til at starte i lære. 

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, og brænder for at løse både store og små opgaver. 
Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at lære så meget som muligt. 

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med service, reparation samt test- og fejlfindingsopgaver. 
Du vil blive tilknyttet en svend under hele din uddannelse og blive en del af et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.  

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst. 

Ansøgning

Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk
Mærk emnefeltet med stillingsbetegnelse og by. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: 
Afdelingschef Henrik Dolleris (+45) 2598 9216

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. 

Læs mere om afdelingen på
https://skorstensgaard.dk/

Tiltrædelse hurtigst muligt

 

Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 17 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere. 

 

Skorstensgaard Århus A/SViby J2018-11-22T00:00:002019-01-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Udekørende servicemontør søges til Brabrand

Super Dæk Service - Brabrand

Brabrand
Til vores afdeling i Brabrand, søger vi en robust dækmontør til at håndtere alle former for dækservice og kørsel med servicevogn som del af en vagtordning. Du bliver en del af et engageret team der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt og d...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:11. februar 2019

Bilsynsmedarbejder søges til Aarhus Vest

APPLUS AARHUS VEST

Brabrand
Har du passion for bilsyn og god kundeservice? Så er Applus Bilsyn det helt rigtige sted at arbejde! Applus Bilsyn er branchens førende virksomhed, hvor vi yder en høj lokal service med fokus på kundens behov. Applus Bilsyn søger netop nu en synsmed...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019

Last & Varevognsmekaniker

Bache A/S

Aarhus V
Last Varevognsmekaniker søges til Bache A S i Aarhus Tænker du heller ikke på andet end biler? så vil du passe godt ind hos os. Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer og et smil til kunder og kollegaer. Derfor søger ...
Indrykket:16. december 2018
Udløbsdato:10. februar 2019

Mekaniker

RANDSTAD A/S

Aarhus C
For vores kunde i Aarhus søger vi en energiske og fagligt dygtig trailer bus lastvognsmekaniker eller personvognsmekaniker med lyst og interesse for eller i, at lære lastvogns delen. Vi søger mekanikere med bredt kendskab til servicering, synsklargø...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Er du vores nye lærling? Til vores værksted i Viby J

Skorstensgaard Århus A/S

Viby J
En læreplads for dig der VIL Vi søger en mekaniker lærling som drømmer om at blive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vil være med hvor det er sjovt. Du skal have gennemført grundforløbet og være klar til at starte i lære. Du trives...
Indrykket:22. november 2018
Udløbsdato:17. januar 2019