Dag- og Botilbud Gefion søger tilkaldevikarer


Om jobbet

Som tilkaldevikar kontakter vi dig efter behov. Vagterne kendes ofte først med kort varsel, men kan også være kendt med længere varsel. Arbejdstiderne er i tidrummet mellem 7–22 i hverdagene og weekenden. Der er også mulighed for nattevagter.

Din profil

Vi hører gerne fra pædagogstuderende, PAU og omsorgsmedarbejdere. Det vil være en fordel hvis du har erfaring indenfor det socialpædagogiske arbejdsfelt, men det er ikke et krav.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads i udvikling med mulighed for indflydelse på eget arbejdsområde i tæt samarbejde med egen og andre faggrupper. Mulighed for kurser og uddannelse.I alt er vi ca. 90 kolleger, der varetager komplekse socialpædagogiske- og sundhedsfaglige opgaver. Vi har supervision efter behov og kvalificerer i øvrigt arbejdet med støtte fra pædagogiske konsulenter, pædagogiske koordinatorer og ved tæt opfølgning fra ledelsen.

Ansættelsesvilkår

Som tilkaldevikar tilknyttes du i udgangspunktet 2 af husene og/eller dagtilbuddet. Du vil blive introduceret til arbejdet via 2-3 introvagter med det faste personale, hvorefter du hurtigt kommer til at gå selvstændigt i vagt.

En af jer nye kolleger tilbydes muligvis en fast stilling med gennemsnitlig 12 faste timer om ugen, hvoraf der indgår weekendvagter.

Om os

Dag- og Botilbud Gefion er et tilbud til voksne borgere med autismespektrumforstyrrelse. Der bor 27 borgere i botilbuddet, som ligger naturskønt ved Sjælsø og Rude Skov. Dag- og Botilbud Gefion består af 4 forskellige huse (botilbud), mens dagtilbuddet i øjeblikket har tilknyttet 26 borgere.

Grundlaget for arbejdet er, at Gefion er et § 108- og § 104-tilbud. Det pædagogiske arbejde tager afsæt i Gefions fælles forståelse af det autistiske handicap som en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, der påvirker personens udvikling på det sociale, kommunikative og adfærdsmæssige område.

Gefions kerneopgave er defineret som; en faglig praksis, der støtter og respekterer borgernes individualitet, udvikling og selvbestemmelse.

Borgernes behov for støtte kan variere meget, men generelt har borgere på Dag- og Botilbud Gefion brug for betydelig støtte til alt fra aktiviteter til personlig hygiejne. Enkelte af borgene kan reagere udadrettet. Særligt hvis vi som fagprofessionelle ikke formår at afkode det borgeren kommunikerer.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi indkalder til samtaler i hele ansøgningsperioden.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Medhjælper til specialpædagogisk projekt (deltid/studiejob)

Esben Munck

Lyngby-Taarbæk
Vi søger en engageret medhjælper med interesse for pædagogik og unge med særlige behov, til at træne og støtte vores 14-årige søn Jonathan, som har autisme og forsinket udvikling. Formålet med træningen er at udvikle hans færdigheder og opmærksomhed...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Pædagogmedhjælper til Trørødskolens SFO

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du skal være frisk på at være sammen med en masse søde, energifyldte børn i alderen 5 - 10 år, og du skal være med til at skabe en sjov, humørfyldt hverdag i vores SFO. Din profil Vi forventer at du er glad for børn og er parat til deltage...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Pædagogmedhjælper til Nærum Menighedsbørnehave (Genopslag)

Rudersdal Kommune

Om jobbet Vi er en selvejende institution med 12 vuggestuebørn og 30 børnehavebørn. Vi har mange traditioner og aktiviteter i dagligdagen og gennem gode omgivelser og et godt læringsmiljø hjælper vi børnene til at udfordres og udvikles i deres livsp...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Tilkaldevikarer til Dag- og Botilbud Gefion

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Dag- og Botilbud Gefion er et tilbud til voksne borgere med autismespektrumforstyrrelse og grundlaget for arbejdet er, at Gefion er et 108- og 104-tilbud. Det pædagogiske arbejde tager afsæt i Gefions fælles forståelse af det autistiske ha...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Pædagogmedhjælper til Børnehuset Tuborgvej

Børnehuset Tuborgvej

Fint gammelt børnehus i Hellerup søger en pædagogmedhjælper 35 timer ugentligt til vuggestuegruppe. Børnehuset Tuborgvej er en integreret institution med 23 vuggestuebørn, 32 børnehavebørn og 16 medarbejdere, som har til huse i en charmerende gammel...