Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dag-og Døgncenter Lemvig - Labyrinten og Bakkebo søger tilkaldevikarer

Labyrinten og Bakkebo søger tilkaldevikarer til skiftevis dag-, aften- og nattevagter. Vi forventer, du har interesse for, og gerne erfaring med, at arbejde med borgere der har nedsat fysisk og-eller psykisk funktionsevne. Du bliver introduceret til opgaver/oplært i arbejdsfunktion via introvagter sammen med fast personale.

Da Labyrinten og Bakkebo er et døgntilbud, kan du forvente skiftende arbejdstider alle ugens 7 dage, Vi tilbyder udover skiftende arbejdstider, en hverdag med udfordrende og afvekslende opgaver indenfor de sundhedsfaglige og pædagogiske områder.

Om os:
Labyrinten er et § 83 - 85 botilbud med 32 borgere, fordelt på 4 afdelinger. Borgerne på Labyrinten har alle betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne med behov for omfattende hjælp og støtte til et almindeligt dagligliv.

Bakkebo er et bofællesskab for 8 unge mennesker fordelt på 2 afdelinger. Bakkebo danner rammerne for et hjemligt miljø, efter servicelovens §85. Der er en fast struktur som alle støttes i at følge. Der arbejdes med selvstændiggørelsen i botræningsdelen, samt udvikling i at mestre eget liv bedst muligt.

Labyrinten og Bakkebo er en flerfaglig gruppe bestående af ca. 60 faste medarbejdere, der sikrer en god og dynamisk bredde i hverdagens arbejde med den enkelte borger. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Lønnen forhandles efter gældende overenskomst mellem Lemvig Kommune og faglig organisation.

Henvendelse vedr. opslaget kan ske til Labyrintens afdelingsleder Heines Marker 25684102 eller Bakkebos afdelingsleder Anette Josefsen 21598531

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest torsdag den 8. juli 2021. Samtaler afholdes løbende.


Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk


 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.