Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daginstitution Rosenåen søger pædagog til Afd. Anemonen


Daginstitutionen Rosenåen søger en pædagog på 37 timer til afd. Anemonen pr. 1 April

GENOPSLAG

Daginstitutionen Rosenåen består at tre afdelinger som ligger ca. 800 meter fra hinanden. Vi lægger vægt på at vi, trods afstanden, er én institution og vægter at såvel børn som voksne har mulighed for at være deltagere i fleksible fællesskaber på tværs af institutionen.

I Anemonen har vi valgt en struktur, hvor børnene er blandet i alderen 0-6 år på hver stue. Vi søger derfor en pædagog, der har en pædagogisk faglighed som dækker hele aldersgruppen.

Rosenåens kendetegn er at institutionen først og fremmest skal være et rart sted for børnene at være. Et sted hvor de kan føle sig velkommen, trygge, trives og være sammen med nærværende voksne. Alle børn i Rosenåen har ret til at være i udvikling, forandring og inkluderet i fleksible fællesskaber.

Vi arbejder ud fra et systemisk og anderkende grundlag, som er i tråd med lovgrundlaget og Glostrup Kommunes børnepolitik og inklusionsstrategi. I praksis betyder det, at vi lægger vægt på udviklingsstøttende relationer, da trivsel, udvikling, læring og samarbejde sker i relationerne. Vi arbejder med udviklingsstøttende samspil ud fra Marte Meo elementerne og har fokus på rammerne for deltagelses muligheder i fællesskaberne. Vi ser børnenes ressourcer fremfor begrænsninger og følger børnenes spor og børnenes nærmeste udvikling zone, og ud fra dette justere praksis.

Vi lægger vægt på et godt forældresamarbejde, hvor vi ønsker at ”bygge bro” mellem institution og hjem, til gavn for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Anemonen vil du samtidig blive en del af et kommende tiltag med forældresamarbejde inden barnet starter i institutionen.

Derudover lægger vi vægt på at du:

 • Har en anerkendende, positiv og åben tilgang til børn, forældre og personale
 • Har et godt overblik, er stabil og fleksibel
 • Kan udvise og bevar roen, også når der er travlt eller forandringer
 • Kan anskue verden fra flere perspektiver og øver sig i at se, forstå og anerkende barnets perspektiv
 • Kan reflekter over egne og andre handlinger og herefter justere praksis
 • Er åben for faglig udvikling
 • Er initiativrig og ansvarsbevidst

 • Vi ønsker en pædagog, der kan se sig selv ind i disse kendetegn og brænder for at give børnene de bedst mulige udviklingsbetingelser i deres småbørns år.

  Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig pædagogiske leder Rina Christensen på 4396 7957 eller sende en mail rina.christensen@glostrup.dk Vi vil gerne opfordre til at aflægge institutionen et besøg ifølge aftale.

  Sidste ansøgningsfrist er fredag d. 25. Februar. Samtaler afholdes d. 27.2.2018

  Løn i forhold til gældende overenskomst. På kommunens hjemmeside http://www.glostrup.dk kan du læse kommunes overordnede medarbejdergrundlag, inklusionsstrategien samt om mestring og udfoldelse.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her