Daginstitution Rosenåen søger pædagog til Afd. Anemonen


Daginstitutionen Rosenåen søger en pædagog på 37 timer til afd. Anemonen pr. 1 April

GENOPSLAG

Daginstitutionen Rosenåen består at tre afdelinger som ligger ca. 800 meter fra hinanden. Vi lægger vægt på at vi, trods afstanden, er én institution og vægter at såvel børn som voksne har mulighed for at være deltagere i fleksible fællesskaber på tværs af institutionen.

I Anemonen har vi valgt en struktur, hvor børnene er blandet i alderen 0-6 år på hver stue. Vi søger derfor en pædagog, der har en pædagogisk faglighed som dækker hele aldersgruppen.

Rosenåens kendetegn er at institutionen først og fremmest skal være et rart sted for børnene at være. Et sted hvor de kan føle sig velkommen, trygge, trives og være sammen med nærværende voksne. Alle børn i Rosenåen har ret til at være i udvikling, forandring og inkluderet i fleksible fællesskaber.

Vi arbejder ud fra et systemisk og anderkende grundlag, som er i tråd med lovgrundlaget og Glostrup Kommunes børnepolitik og inklusionsstrategi. I praksis betyder det, at vi lægger vægt på udviklingsstøttende relationer, da trivsel, udvikling, læring og samarbejde sker i relationerne. Vi arbejder med udviklingsstøttende samspil ud fra Marte Meo elementerne og har fokus på rammerne for deltagelses muligheder i fællesskaberne. Vi ser børnenes ressourcer fremfor begrænsninger og følger børnenes spor og børnenes nærmeste udvikling zone, og ud fra dette justere praksis.

Vi lægger vægt på et godt forældresamarbejde, hvor vi ønsker at ”bygge bro” mellem institution og hjem, til gavn for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Anemonen vil du samtidig blive en del af et kommende tiltag med forældresamarbejde inden barnet starter i institutionen.

Derudover lægger vi vægt på at du:

 • Har en anerkendende, positiv og åben tilgang til børn, forældre og personale
 • Har et godt overblik, er stabil og fleksibel
 • Kan udvise og bevar roen, også når der er travlt eller forandringer
 • Kan anskue verden fra flere perspektiver og øver sig i at se, forstå og anerkende barnets perspektiv
 • Kan reflekter over egne og andre handlinger og herefter justere praksis
 • Er åben for faglig udvikling
 • Er initiativrig og ansvarsbevidst

 • Vi ønsker en pædagog, der kan se sig selv ind i disse kendetegn og brænder for at give børnene de bedst mulige udviklingsbetingelser i deres småbørns år.

  Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig pædagogiske leder Rina Christensen på 4396 7957 eller sende en mail rina.christensen@glostrup.dk Vi vil gerne opfordre til at aflægge institutionen et besøg ifølge aftale.

  Sidste ansøgningsfrist er fredag d. 25. Februar. Samtaler afholdes d. 27.2.2018

  Løn i forhold til gældende overenskomst. På kommunens hjemmeside http://www.glostrup.dk kan du læse kommunes overordnede medarbejdergrundlag, inklusionsstrategien samt om mestring og udfoldelse.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:22. marts 2018

  Pædagog barselsvikar

  Glostrup Kommune

  Vi søger 1 pædagog(barselsvikariat) 32 timer om ugen med start gerne d. 1.3.2018, senest d.1.4.2018 Fuglekær er en daginstitution med vuggestueafdeling, børnehaveafdeling, samt en specialgruppe med 7 børn(0-6 år). Vi arbejder ud fra en systemisk og ...
  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:16. marts 2018

  Spirehuset søger tilkaldevikarer

  Glostrup Kommune

  Vi søger tilkaldevikarer til vores 0-6 års institution på Vestergårdsvej 16A i Glostrup. I Spirehuset går der 96 børn med mange forskellige nationaliteter, og her arbejder vi hver dag på at skabe de bedste betingelser for vores børns trivsel, udvikl...
  Indrykket:7. februar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  To pædagoger - tidsbegrænset

  Glostrup Kommune

  Brøndby
  Engtoften søger to pædagoger tidsbegrænset 37 timer snarest muligt. Henholdsvis en barselpædagog og en pædagog understøtter Engtoften er et integreret dagtilbud med ca. 115 børn (144 enheder) i alderen 0-6 år fordelt på syv grupper. Vi har 6 integre...
  Indrykket:16. februar 2018
  Udløbsdato:11. marts 2018

  Pædagog

  Hvidovre Kommune

  Brøndby
  Børnehuset Egevolden søger en pædagog 32 37 timer pr uge fra den 1. maj 2018 Hvis du kan se dig selv i en organisation i udvikling, med fokus på faglighed og arbejdsglæde, så læs videre her: Børnehuset Egevolden er en integreret institution, der er ...
  Indrykket:21. februar 2018
  Udløbsdato:14. marts 2018

  Pædagoger søges

  Glostrup Kommune

  Kære pædagoger kom og vær med til at gøre en forskel! Måske sammen med nogle du allerede kender? Hvem er vi: Spirehuset ligger på Vestergårdsvej 16A i Glostrup. Vi er en integreret institution, og her går 96 børn med mange forskellige nationaliteter...