Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder Holmehusene Ringkøbing

 
Er du parat til at trække i arbejdstøjet og lede og motivere medarbejderne på Holmehusene, så er det dig, vi leder efter!

Har du ledelseserfaring og brænder du for personaleledelse så er det dig, vi leder efter!

Er du engageret og fleksibel, og har du erfaring med at skabe et arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven, så alle bidrager til fælles arbejdsglæde og arbejdsstolthed. Så er det dig vi leder efter!

Kan du varetage en spændende faglig lederfunktion med ledelse af 30 ansatte, hvor du får rig mulighed for at sætte dit faglige og personlige præg på udviklingen, så er det dig, vi leder efter!

Vil du være med til at sikre et højt fagligt niveau, hvor nogle af nøgleordene er medbestemmelse, tillid, anerkendelse, ligeværdig kommunikation og forståelse for medarbejdernes forskellighed og faglige kompetencer, så er det dig, vi leder efter!

Kan du sige JA til ovenstående, og har du de rette kvalifikationer og kompetencer, så vil vi gerne byde dig velkommen til Holmehusene – et botilbud til voksne borgere med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne som følge af en erhvervet hjerneskade.
Holmehusene byder hver dag på nye interessante muligheder og indtryk. Sammen med dygtige tværfaglige medarbejdere bliver du del af en spændende hverdag. Dine kommende kolleger og medarbejdere vil være parate til at træde i karakter og give borgerne en indholdsrig tilværelse tilpasset den enkeltes behov og funktionsniveau.
Holmehusene står midt i en forandringsproces, og du vil møde medarbejdere der sætter pris på uddeleregerede opgaver og tværfagligt samarbejde. Du vil møde en ung institution med et positivt læringsmiljø, hvor opfølgning på igangsatte initiativer vil blive hilst velkommen
Du vil blive en del af Lederteamet i Center Vest, som består af Centerlederen og 3 daglige ledere ud over dig. Sammen har I ansvaret for, at Center Vest lever op til den politiske vision og de fastsatte rammer og mål for området.
Yderligere information om stillingen finder du via dette link Job og personprofil eller ved at kontakte Centerleder Allison Hansen på tlf. 24 47 07 31 eller på mail: allison.hansen@rksk.dk
Du kan læse mere om Handicap og Psykiatri på www.rksk.dk/voksenhandicap og om kommunens vision på www.rksk.dk/om-kommunen/organisation/vision-mission-og-vaerdier.
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
Ansøgningsfrist er den 9. april 2021
Første samtale afholdes den 15. april 2021
Anden samtale afholdes med udvalgte kandidater den 23. april 2021
Der indgår personprofilanalyse af udvalgte kandidater imellem 1. og 2. samtale
Der indhentes referencer efter 2. samtale.
Tiltrædelse 1. juni 2021 

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.