Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder med erfaring i køkken - Thisted

CENTERLEDER MED ERFARING I KØKKENET SØGES TIL BOWL'N'FUN & THE GRILL I THISTED

Vi søger lige nu en leder til køkken, restaurant og bar til vores center i Thisted, der er klar på at tage fat i et center hvor der er fart over feltet med en masse glade gæster der skal have en fantastisk oplevelse.

Vi leder efter dig, der allerede har god erfaring indenfor køkken- og restaurationsbranchen, som synes det kunne være spændende med et kombinerende job, hvor du som leder både arbejder i køkkenet, i baren og i restauranten på de forskellige arbejdsdage. Den kombinerende stilling gør jobbet alsidigt og spændende.

Du skal være en nærværende leder overfor både medarbejdere og gæster, og ikke mindst brænde for oplevelses- og restaurationsbranchen. Du motiveres af rollen som leder, går altid forrest og viser det gode eksempel, sikre et godt arbejdsmiljø, er serviceminded ud til fingerspidserne og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Du trives med at være sammen med dine medarbejdere, hvor I i samarbejde tilrettelægger og udfører salg og fantastisk service overfor vores gæster således, at de resultatmæssigt lever op til budgetterne.

Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? Og vil du:

 • Samarbejde med og lede dygtige kokke, buffister, værter og samtidig have overblikket over hele centret?

 • Være en del af Danmarks største bowling- og forlystelseskæde, hvor godt humør, gode oplevelser kombineret med spisning, og sammenhold er nøgleord, der beskriver vores hverdag?

 • Gå forrest, lede, have det overordnede ansvar og vise vejen for dine medarbejdere?

Danmarks største bowling- og oplevelseskæde

Bowl'n'Fun består af 17 centre fordelt over hele landet. Bowl'n'Fun er en kæde, som skaber gode oplevelser for vores gæster. Vi har sjove og underholdende aktiviteter for hele familien, og pakken fuldendes i vores store buffetrestaurant The Grill.

Du skal være nærværende og synlig udadtil
Som daglig leder bliver du centrets ansigt udadtil, du skal derfor tage dig af både de administrative opgaver samt være synlig overfor gæsterne og dit personale. Du skal derfor have et godt overblik og en struktureret tilgang til dine opgaver. Dit primære arbejde er at servicere gæsterne i baren, i restauranten og ved aktiviteterne, og sørge for at alle gæster får en fantstisk oplevelse. Derudover vil der være vagter i køkkenet, hvor du sammen med køkkenteamet levere gode madoplevelser til gæsterne.
Det er vigtigt at du er serviceminded, smilende og imødekommende. Du skal sætte en ære i at drive et center der yder en service overfor gæsterne, så I bliver deres "top of mind" ved valg af spise- og oplevelsessted.

Udvikl dit team og have fokus på vores værdier
Du skal sørge for udvikling og træning af dit team således, at vores service altid matcher centrets glade og forventningsfulde gæster og dermed lever op til vores værdier. Derfor går vi meget op i at udvikle dig både fagligt og personligt. Dette sker i form af deltagelse i kurser og uddannelser, hvor du får værktøjer, du kan benytte i dit daglige arbejde. Vi er en flad organisation med fokus på gensidig feedback og respekt i et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden.

Som daglig leder i center og køkken skal du:

 • Være synlig i dit center og blandt gæsterne
 • Servicere gæsterne og sikre de får en god oplevelse
 • Have det overordnede ansvar for centret, herunder arbejdsgangene og økonomien
 • Sikre den daglige drift af centret, herunder planlægning, implementering og opfølgning
 • Du har ansvar for personalet og lederteamet, herunder være med til at sikre god trivsel og et godt arbejdsmiljø i centret, samt oplære og udvikle dine medarbejdere.
 • Være klar til at tage ansvar når situationen kræver det
 • Sørge for vores værdier og koncepter implementeres i dit center

Om dig:

 • Du har god erfaring som leder og gerne fra køkken- og restaurationsbranchen
 • Du trives med at have mange bolde i luften
 • Du er servicemindet og enig i, at gæsten er vigtigst i vores forretning
 • Du kan lide at have kontakt til og servicere gæsterne
 • Du har gode struktureret lederevner og kan strukturere din egen og dine medarbejders hverdag.
 • Du ikke er bange for at tage ansvar og gå forrest
 • Du er topsælgeren der yder en ekstra indsats for at være den bedste
 • Du er fleksibel og træder til når behovet opstår
 • Du kan arbejde hver 2. weekend

Som daglig leder er det vigtigt at du er tilstede når der er travlt. Derfor skal du være klar på at arbejdstiderne vil være varierende med både dag, aften og weekendarbejde.

Løn efter kvalifikationer.

Opstart i følge individuel aftale.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.