Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder søges til botilbud for voksne udviklingshæmmede

Er du fagligt velfunderet, robust og engageret, er du fuld af godt humør og brænder for at skabe udvikling, så er det måske dig vi søger!

Vi kan tilbyde:

 • Et botilbud der ligger i nogle fantastiske rammer i Karlebo med store naturområder, egen sø, dyrehold og shelterplads. Vi har endvidere fitnessrum, musikrum og meget mere.
 • Super engagerede og dygtige pædagoger, der arbejder i små teams omkring en eller en mindre gruppe beboer, hvilket skaber stor ekspertise i den enkelte beboers behov. 
 • En ledergruppe, hvor du kan hente inspiration, støtte og sparring.
 • En organisation i rivende udvikling, hvor der er højt til loftet og kort fra ide til handling.

Grundet udvidelse i Karlebo, har vi lavet en omorganisering af ledelsen, derfor søger vi nu en der kan varetage den daglige ledelse af Botilbuddet Karlebo Hus 3, Avderødvej 42 i Kokkedal. 

Ledelsesfunktionen er i første omgang fastsat til 23 timer, og der kan efter ønske suppleres op med borgerrettet tid til en 37 timers stilling. 

Botilbuddet Karlebo Hus 3 er et botilbud for borgere i alderen 18-60 år med udviklingshæmning og udviklingsforstyrrelse herunder autismespektrumforstyrrelse eller anden intellektuel/kognitiv forstyrrelse under SEL §107 og §108. Hus 3 har p.t. plads til 7 beboere som har brug for et særligt tilrettelagt tilbud, hvor støtten gives meget individuelt. Beboerne bor i egen lejlighed, derudover er der et fællesrum med køkken og spiseplads, for dem der gerne vil spise sammen. Tilbuddet ligger på samme matrikel som Karlebo Hus 1 og 2 samt et aktivitetstilbud.

Som daglig leder vil din primære opgave være at varetage faglig pædagogisk ledelse samt personaleledelse inden for de overordnede rammer, som vi har i Støttekontaktgruppen. Du vil have ansvar for budget til kost, aktiviteter og småanskaffelser. Herudover vil du have ansvar for vagtplanlægning, afholdelse af personalemøder samt tilrettelægge ekstern supervision og kurser. Du skal endvidere sikre, at der dokumenteres og arbejdes målrettet og metodisk i forhold til beboernes individuelle udviklingsplaner. Du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelse af det daglige arbejde og kan være med til at påvirke og videreudvikle vores botilbud og organisation som helhed.

Vi lægger vægt på, at vores botilbud først og fremmest skal være et trygt og rart hjem, der skaber fundamentet for, at beboerne kan udvikle sig ud fra individuelle indsatsmål. Vi tror på, at medindflydelse og godt arbejdsmiljø skaber engagement og kvalitet i det pædagogiske arbejde.

Du vil blive en del af vores ledergruppe, som består af fire øvrige daglige ledere, direktøren samt chef for kvalitet og udvikling, som du refererer direkte til. Vi holder bl.a. samarbejdsmøder hver 14. dag og har et åbent og gensidigt samarbejde. 
Du kommer endvidere til at indgå i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, herunder sagsbehandlere, dagtilbud, pårørende m.m. Som botilbud påtager vi os gerne at agere tovholder i forhold til beboernes netværk for at skabe den bedst mulige ramme og indsats i forhold til beboerne. 
På Botilbuddet Karlebo arbejder vi med udgangspunkt i metoden KRAP - kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik samt TEACCH og Low Arousal.

Om dig: 
 • Du er uddannet pædagog og har ledelseserfaring.
 • Du er god til at inspirere og motivere mennesker omkring dig.
 • Du er god til at skabe struktur og organisere det daglige arbejde.
 • Du er initiativrig, fleksibel og engageret. 
 • Du har sans for at opbygge et godt arbejdsmiljø for personalegruppen.
 • Har erfaring inden for arbejde med målgruppen.
 • Er faglig stærk og nysgerrig.
 • Er god til skriftlig dokumentation.

Om Støttekontaktgruppen
Støttekontaktgruppen er en privat organisation der driver seks botilbud i Nordsjælland under Servicelovens §107 og §108. Vi vægter faglighed højt og sætter altid beboeren i centrum. 
Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i struktur og forudsigelighed. Vi arbejder ud fra en anerkendende- og ressourcefokuseret tilgang, i det vi tror på, at alle mennesker kan- og profiterer af at udvikle sig til at være så selvstændige som muligt, uanset deres udgangspunkt.  

Du kan læse mere om Støttekontaktgruppen på vores hjemmeside www.skgr.dk

Tiltrædelsesdato: 1. maj 2021 eller hurtigst muligt
Ansættelsesprocedure: Der indkaldes løbende til ansættelsessamtaler
Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning"

Yderligere oplysninger:
For yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til Henriette Salmon, chef for kvalitet og udvikling på tlf. 2550 2424

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.