Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig Leder søges til Dronning Ingrids Hjem, Brædstrup.

Vil du være med til at udvikle Dronning Ingrids Hjem med 16 nye rehabiliteringspladser?
Dronning Ingrids Hjem ændrer karakter, fra plejeboliger til stor grad af rehabiliteringspladser – fra plejeboliger til Livskraftcenter. Er du den leder, som ser en spændende og udfordrende opgave i at skabe denne forandring?
 
Vi søger en leder, der er udviklingsorienteret og som kan skabe sammenhængskraft, tænke på tværs og understøtte en fælles retning for vores nye Livskraftcenter på Dronning Ingrids Hjem i Brædstrup.
Foruden rehabiliteringspladserne rummer Dronning Ingrids Hjem 11 plejeboliger samt daghjemspladser. På længere sigt omdannes plejeboligerne til rehabiliteringspladser.
 
Dig som leder
Vi ønsker en ambitiøs og visionær leder, som både mestrer at være nærværende i dagligdagen og at have helikopterperspektivet med, for at understøtte sammenhæng og udvikling over tid.
 
Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en anerkendende og tydelig lederstil
  • Involverer og samarbejder med medarbejderne om daglig praksis og i udvikling af afdelingen
  • Har fokus på høj faglig kvalitet i rehabiliteringsindsatserne og understøtter faglighed og engagement hos medarbejderne
  • Arbejder efter principperne i Frisættende ledelse, hvor ledelsesperspektiv og medarbejderperspektiv integreres i udvalgte ledelsesprocesser og for at skabe råderum og beslutningskompetence hos medarbejderne
  • Udvikler og opretholder konstruktive relationer i samarbejdet internt i egen afdeling og med afdelingens relevante samarbejdspartnere, for at sikre sammenhæng i den fælles indsats for borgeren
  • Prioriterer et godt arbejdsmiljø med kollegialt sammenhold, gerne iblandet humor og glimt i øjet.
 
Om Dronning Ingrids Hjem
På Dronning Ingrids Hjem er der fokus på et godt og aktivt liv med sociale relationer og meningsfulde aktiviteter, uanset om borgeren er på Livskraftcentret, bor i plejebolig eller kommer på stedets daghjemspladser.
Formålet med selve Livskraftcenteret er, at borgerne genvinder tabt funktionsevne efter fx operation, sygehusindlæggelse eller et generelt fald i funktionsevnen over tid. Med andre ord, at borgeren styrkes i sin evne til at mestre et aktivt liv, og genvinder energi og livsgejst.
 
Samarbejdet med frivillige og lokalsamfundet er centralt for de mange forskelligartede aktiviteter.
 
Et ophold i Livskraftcentret tager udgangspunkt i borgerens mål og rehabiliteringsbehov baseret på en individuel faglig vurdering. Opholdet er tidsafgrænset og individuelt tilrettelagt og med deltagelse af de rette fagkompetencer. Der er et centralt fokus på sammenhæng for borgeren i overgangen fra Livskraftcenter til borgers hjem.
 
Der arbejdes lige nu med ny indretning af lokaler og gårdhave på Dr. Ingrids Hjem. Du kan se mere om de nuværende rammer på Dr. Ingrids Hjem her: https://plejecentre.horsens.dk/AlmenePlejeboliger/AlmenePlejeboliger/DronningIngridsHjem
 
Dine kvalifikationer
 
Du har:
  • En sundhedsfaglig autorisation
  • Gerne en diplomuddannelse i ledelse - eller er villig til at påbegynde én
  • Erfaring inden for rehabiliteringsområdet
  • Relevant ledererfaring med personaleledelse og gerne erfaring med drift- og økonomistyring.
 
Organisatorisk
Dronning Ingrids Hjem ligger i Brædstrup og består af 11 plejeboliger, 16 livskraftspladser og 8 daghjemspladser. Tilfredsheden blandt medarbejderne er høj, det er en engageret gruppe, der er gode til at tage hånd om hinanden og de har et godt humør.
 
Dronning Ingrids Hjem er en af fem afdelinger i området for Træning og Rehabilitering, Vital Horsens i Sundhed og Ældre. Du vil indgå i et engageret lederteam med områdelederen og de fire øvrige daglige ledere i Træning og Rehabilitering.
Ét af de fire distriktsterapeut-teams holder til på Dronning Ingrids Hjem, hvor der er også er varmtvandsbassin og træningssal.
 
Beslutningsgrundlaget, som er politisk godkendt i april 2020, kan ses her:
https://horsens.dk/Politik/PolitiskeUdvalg/62/62-3024
 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst med KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Vi indhenter reference inden endelig ansættelse.

For nærmere information kan du kontakte:
Anne Sloth-Egholm, Områdeleder for Vital Horsens, Træning og rehabilitering, tlf. 23 48 65 22.
 
Ansøgningsfrist: 21. oktober 2020.
Samtaler forventes afholdt i uge 44.
Forventet tiltrædelse den 1. december 2020.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.