Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder søges til Fritidsklub i Klub Tårnby

Til vores Fritidsklub Valhalla, Gammel Kirkevej, søger vi fra 1.3.2021 eller snarest efter en ny daglig leder. Stillingen er på fuld tid.

Klubben har ca. 150 medlemmer i et lille, men overskueligt hus. Der er store grønne udearealer tæt på klubben.

Der er 3 medarbejdere, som udvides med en ekstra pædagog i foråret 2021.

Klubbens medarbejdere har understøttende undervisning på mellemtrinnet på Kastrupgårdskolen, hvorfor skoleledelsen skal være en nær samarbejdspartner for den kommende leder af klubben.

Vi er optagede af hele tiden at være i udvikling. For tiden er vi særligt optaget af øget brugerinddragelse og medbestemmelse, samt digital dannelse og sociale medier.

Der lægges vægt på at lederen evner at balancere mellem at være synligt, tydeligt, nærværende og fagligt sparrende i forhold til medarbejderne, samtidigt med at medarbejderne får tilpas rum til selvstændig opgaveløsning, ud fra en tillidsbaseret og anerkende ledelsesstil.

Evnen til at kunne kommunikere tydeligt og sikkert situationsbestemt er derfor ligeledes af central betydning.

Vi tilbyder et job i en hyggelig, veldreven klub, med engagerede medarbejdere, hvor du kan være med til at præge udviklingen, både på Valhalla og i Klub Tårnby som helhed.

Du indgår i et godt ledelsesteam med 7 andre daglige ledere og områdelederen.

Det er en forudsætning for at få stillingen, at du er pædagoguddannet, samt at du har en diplomuddannelse i ledelse, eller er indstillet på at tage lederuddannelsen. Forudgående ledelseserfaring er en fordel.

Det forventes af seriøse ansøgere, at man på forhånd orienterer sig nærmere om stillingen ved at kontakte Klubområdeleder Stefan Reiners på 2328 30 12, samt gerne aftaler et forbesøg.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder af Klub Tårnby Stefan Reiners på telefon 2328 3012.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 4.


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.